-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu akşam 19.30'da. kavga çıkmazsa her zamanki gibi 2 - 3 oyun atarız. özellikle cthulhu'nun gelmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben daha işten o saatlerde çıkıyorum yavrucum. gelirsem 10dan önce olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ayrıl abi o işten hemen. hemen şu an ayrıl. kessinler ilişiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 7de stajdan çıkıyorum, 8de anca evdeyim. 8-8.15 yapın ben de gelmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dun gece neden insanlar ammo ile ayni takimda olmak istiyor cok net anladim. Herif oyuna anlamsiz bir heyecan katiyor ama cok eglenceli oluyor. O ucaga binisteki cigliklari kaydetseydik keske ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Erken gelirsem ben de damlarim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ammo ile ben aynı takımdayken ve mikrofonlarımız düzgün çalışırkenki muhabbeti, kendi yaptığı espriye gülen insanlar gibi seviyorum. adam taner ya. adam KIPRISLI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ammo oyuna zevk katıyor. Birde dediğim gibi her competitive takımın ihtiyacı olan bir adam. Motive gücü çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 CthuLhu said: -Deno- said: kim bu ? sdf newfag'ler bilmez. ahahah kim bu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 benim bugün çıkmam 8.30 9u bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ctulhu ne cıktın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oyuna gir lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yemek yiyorum qic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 başlıyoruz lan hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yer varmı ? 2 kere oynadım simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi 2 kere oynadıysan campaign kas önerim. oyunda bir kişinin zayıflığı 4 kişiyi etkiliyor. map'leri falan bilmiyorsan ezberle direk. silahları kurcala vs. normal oyunda biz taktikleri öğretiriz de direkt dalarsan noluyor falan diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kaç yüz saat oynayıpta nub olanlar var cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Epic maç oldu, rakip nası kaçacağını bilemedi resmen. 600 puandan son chapterda comeback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Left 4 Game ve ardından Left 4 Steam Chat gördük bu galibiyet ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 çok üstlerine gitmeyelim yarın iş güç var ondan çıkmışlardır EZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 0ne said: yer varmı ? 2 kere oynadım simdiye kadar daha önce dediğim gibi hiç oynamamış kişilere oyun ve map öğretilir, müracaat: steam üzerinden ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok abi orda cıkmasaydım bariz küfür edecektim. yaptığımız hareketlerin haddi hesabı yoktu cünkü. arada fark olunca insanlar neden sapıtıp bi 10dk daha düzgün oynayamaz anlamam ben bunu. halısaha oynarken de böyle gerizekalılık yapardı arkadaşlarım. mesela 3 fark önde olurduk millet rahat falan oynardı ben oyunu bırakıp ağızlarını burunlarını kırasım gelirdi. hani emek sarfediyoruz böyle aptalca şeylere gitmesi abes yoksa oyunu genelde kazanmışız kaybetmişiz sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gerizekalı diye bana diyorsun da, ondan önceki level "bu son olsun bitirelim" diye konuştuğumuz için gidip atladım. yoksa durduk yere niye "aa biz yendik zaten geçemezler" tribi yapayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi sonra kutulu şaka şaka oynayalım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar