Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dun gece neden insanlar ammo ile ayni takimda olmak istiyor cok net anladim. Herif oyuna anlamsiz bir heyecan katiyor ama cok eglenceli oluyor. O ucaga binisteki cigliklari kaydetseydik keske ya ahahah.
Mesaj tarihi:
ammo ile ben aynı takımdayken ve mikrofonlarımız düzgün çalışırkenki muhabbeti, kendi yaptığı espriye gülen insanlar gibi seviyorum.

adam taner ya. adam KIPRISLI.
Mesaj tarihi:
abi 2 kere oynadıysan campaign kas önerim. oyunda bir kişinin zayıflığı 4 kişiyi etkiliyor. map'leri falan bilmiyorsan ezberle direk. silahları kurcala vs. normal oyunda biz taktikleri öğretiriz de direkt dalarsan noluyor falan diceksin.
Mesaj tarihi:
0ne said:

yer varmı ? 2 kere oynadım simdiye kadar

daha önce dediğim gibi hiç oynamamış kişilere oyun ve map öğretilir,
müracaat: steam üzerinden ben.
Mesaj tarihi:
yok abi orda cıkmasaydım bariz küfür edecektim. yaptığımız hareketlerin haddi hesabı yoktu cünkü.

arada fark olunca insanlar neden sapıtıp bi 10dk daha düzgün oynayamaz anlamam ben bunu. halısaha oynarken de böyle gerizekalılık yapardı arkadaşlarım. mesela 3 fark önde olurduk millet rahat falan oynardı ben oyunu bırakıp ağızlarını burunlarını kırasım gelirdi.

hani emek sarfediyoruz böyle aptalca şeylere gitmesi abes yoksa oyunu genelde kazanmışız kaybetmişiz sorun değil.
Mesaj tarihi:
gerizekalı diye bana diyorsun da,
ondan önceki level "bu son olsun bitirelim" diye konuştuğumuz için gidip atladım.
yoksa durduk yere niye "aa biz yendik zaten geçemezler" tribi yapayım ki?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...