Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 11 Eylul'de uc tane Doctor Who romani birden cikacakmis. Yeni Doktor'u iyice taniyacagiz. Torchwood'un son sezonlari oyle oldu biraz ama 2. sezon imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Sezonun en iyi bolumuydu, cok iyi gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 4.yü bu akşam izlicem. Başta pfff bu ne falan demiştim ama 3 bölümde alıştımı gibi amcaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 güzelleşti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 GERGE said: 11 Eylul'de uc tane Doctor Who romani birden cikacakmis. Yeni Doktor'u iyice taniyacagiz. Torchwood'un son sezonlari oyle oldu biraz ama 2. sezon imba. Çıktı mı bunlar ya merak ediyorum baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Cikti, seri ici numara olarak ilk gorunen The Blood Cell'i aldim bile ben. Okudum biraz, guzel olmus. Ikinciyi merak ediyorum gerci en cok, sirasi gelince o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Son bolum cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 GERGE said: Sezonun en iyi bolumuydu, cok iyi gidiyor bu sezon. virgülün sol tarafına katılıyorum, sağ tarafına katılmıyorum. karanlık doktor hikayelerine girecek gibi yapıp girmiyorlar o gıcık etti beni biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Güzel bölümdü valla bi ara tırstım tuvalete giderken. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 spo ama bir şey yok aslında diyip bölüm sonuna kadar olanları görmezden gelmeleri hoş olmadı. o odada çocuk v ardı, evrenin sonunda birileri vardı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bende oyle dusunuyorum, ama sanirim; Gercekten bir halt/canli var bence ya..ileride kesin baglarlar. Baya fena yerlere gitti olay karambolde, Dohtor'un cocuklugu falan.. Ben de baya memnunum yeni dohtor'dan ya..Battaniye sahnesi gerdi direk. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Yatapın altından doktorun ayağını tutma anı bence harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bölüm güzeldi canım doktor da çok iyi sevdim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bir bok anlamadım. Odadaki yorganın altındaki sey ne oldu? Evrenin sonunda kapıyı açan sey ne oldu? Doktorun tahtasına listen yazan kimdi? Clara bu isi başlattı onu anladık da gerisi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 gece gece iyi gerildim, tırstım baya sdf her çıkan bölüm bi öncekinden iyi ya bu sezon. doktorun çocukluğu sahnesi güzeldi baya. ama yine yaratıklar vardı gibin. Belki ilerde başka bölümde çıkarlar. birde Moffat önce asla gözünü kırpmadan bakmak gereken yaratıklar yaptı şimdi de tam tersini çok başarılı uygulamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kitap da cok iyiydi, ekranda gosterilmesi mumkun olmayacak seyler vardi icinde, gore filan. Doctor Who kitaplari R olabiliyor bazen. Blood Cell'den bahsediyorum bu arada. Silhouette'e simdi basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Yeni bolum iyiydi ama neler oldugunu bastan beri tahmin edemeyen var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Meh kötü değildi bölüm ama could be betta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ben beğendim bölümü. Doctor belirleşiyor artık iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Son bölüm çok kötüydü bence. üst üste mesaj lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 katılıyorum. yumurtaymış falan, bi de claranın ultra gereksiz "bönü buraktun ühühü" tribi kötü geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bence de baya kötüydü bölüm. yumurta olması koymadı bana da Clara'nın bütün insalığa sormalıyız deyip verilen cevabı beğenmeyince kafasına göre gitmesi sonra doctor'a atarlanması olmamış hiç ya. bide yaratık çat diye kendinden büyük yeni yumurtayı koydu yerine. Hani madem bir şey yapıyorsun arkasında dur. Ay olmadan devam et. Bir kaç bölüm sonra de geri geldi yumurtladı fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 çok iyiydi ep 8. are you my mummy sonda Doctor, Clara'ya olanları anlattıktan sonra bi an Missy'i göstericek de herkes ölmüş aslında çıkıcak diye bekledim heh. Clara'nın da gitcem kalcam muhabbeti bayık ya. Birde Doctor normal yaşam sürmeyi denediydi aslında Pond'lar ile birlikte. Küplerin olduğu bölümde de, dayanamayıp sıkılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ben de beğendim bölümü, yönetmen iyiydi birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 izlerken adamın çıplak fotosu gelio aklıma olmadı bu fappening... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar