Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terim'in yerine kim gelsin

Buyse

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

sleepingdeath said:

Tartışmalara son noktayı Guus Hiddink koydu ve Oğuz Çetin'i yardımcısı olarak istediğini belirtti.
Kaynak @ Maraton.com.tr

bence burdan iddia çürüyor. ama inş olur ya=)

en son juve ye gidicek lafları dönüyodu çünkü.

Juve'den 8 milyon istedi yıllık, onlarda dönemlik 300 bin euro'ya Zacheroni'yi aldılar sgf
Sosyal ağlarda paylaş

ama bizim millet illa ülkeyi futbolunu futbolcusunu bilmiyecen yabancılara saçıcak paraları neymiş iyi antenörmüş 100 yaşındaki adamların ne işi var allah için milli takımda. YAbancı dilse var Yılmaz hocada , medyatiklik desen var. Getirmezler ama yok yani boşuna söylüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede vural olmalı.aslında gönlüm abdullah avcı dan yana ama onu getirme olasılıkları çok düşük.o yüzden vural olmasını istiyorum.hiddink de iyidir ama çok yüksek para ister büyük ihtimal.terimin aldığı para bile mecliste tartışılırken hiddink i ne olur tahmin etmek zor :P
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

bencede vural olmalı.aslında gönlüm abdullah avcı dan yana ama onu getirme olasılıkları çok düşük.o yüzden vural olmasını istiyorum.hiddink de iyidir ama çok yüksek para ister büyük ihtimal.terimin aldığı para bile mecliste tartışılırken hiddink i ne olur tahmin etmek zor :P

sözde 6m euro ile anlasmislar hiddink ile... yardimcisi oguz çetin olcak fln diyorlardi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Belçika'da bulunan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Lütfü Arıboğan'ın Hiddink ile tüm detayları görüştüğü ve anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Federasyon'un 19 Şubat Cuma günü imza töreni yapmak istediği ancak Haziran 2010'a kadar Rusya ile sözleşmesi devam eden Hollandalı çalıştırıcının görevinden resmen ayrılmaması sebebiyle tören yapılmasını istemediğini söyledi.

(ligtv.com.tr)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Hiddink çok para alacak, yok efendim yaşlı, yok o olmadı ülkede 1 hafta kalacak.. Tamam bunlara takılmak çok acaip değil, haklılık payı da var. Ama en azından şunu düşünüyorum, bu adam gelirse turnuvalara katılmak konusundaki sıkıntımız azalır. Kritik Andorra deplasmanları falan oynamak yerine turnuva görürüz en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...