MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sleepingdeath said: Tartışmalara son noktayı Guus Hiddink koydu ve Oğuz Çetin'i yardımcısı olarak istediğini belirtti. Kaynak @ Maraton.com.tr bence burdan iddia çürüyor. ama inş olur ya=) en son juve ye gidicek lafları dönüyodu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fatih terimin gitmesinin bayramı baya uzun sürdü normal olarak kim gelirse gelsin önemli değil hatta gelmesin teknik direktor falan boşa para. toplansınlar cıksınlar maça allah gelse zaten tr milli takımından bişi olmaz olsa nolucak zaten o baska konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 MrLevie said: sleepingdeath said: Tartışmalara son noktayı Guus Hiddink koydu ve Oğuz Çetin'i yardımcısı olarak istediğini belirtti. Kaynak @ Maraton.com.tr bence burdan iddia çürüyor. ama inş olur ya=) en son juve ye gidicek lafları dönüyodu çünkü. Juve'den 8 milyon istedi yıllık, onlarda dönemlik 300 bin euro'ya Zacheroni'yi aldılar sgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi gelsin yılmaz vural bokunu cıkarsın sonra da gider pasa pasa,millet yılmaz vural gelsin die kendini yırtıyor lan anlamadım.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 daum gelsin, bize de zico geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 seçeneklerde niye yok yılmaz vural oylamam. Yılmaz Vural gelmeli o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 khalad said: seçeneklerde niye yok yılmaz vural oylamam. Yılmaz Vural gelmeli o kadar. +1 yilmaz vural olmali bence de.. Adam hem işin ciddi ciddi eğitimini almiş,kafasi zehir gibi çalışan,yerine göre çakal :D medyadik..yani tam A milii takım TD olcak adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ama bizim millet illa ülkeyi futbolunu futbolcusunu bilmiyecen yabancılara saçıcak paraları neymiş iyi antenörmüş 100 yaşındaki adamların ne işi var allah için milli takımda. YAbancı dilse var Yılmaz hocada , medyatiklik desen var. Getirmezler ama yok yani boşuna söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bencede vural olmalı.aslında gönlüm abdullah avcı dan yana ama onu getirme olasılıkları çok düşük.o yüzden vural olmasını istiyorum.hiddink de iyidir ama çok yüksek para ister büyük ihtimal.terimin aldığı para bile mecliste tartışılırken hiddink i ne olur tahmin etmek zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yılmaz vural ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 cado said: bencede vural olmalı.aslında gönlüm abdullah avcı dan yana ama onu getirme olasılıkları çok düşük.o yüzden vural olmasını istiyorum.hiddink de iyidir ama çok yüksek para ister büyük ihtimal.terimin aldığı para bile mecliste tartışılırken hiddink i ne olur tahmin etmek zor :P sözde 6m euro ile anlasmislar hiddink ile... yardimcisi oguz çetin olcak fln diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ciddi ciddi surda yilmaz vuralin adini gordum ya, artik bitmistir benim icin burasi dhfhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi rıdvan iyidir ya. guus kim ya. geçin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o maaşa ben geleyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben maaşı duyunca geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yılmaz vural ya da şenol güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hiddink geldi arkadaşlar. kesin olarak anlaşma sağlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şenol gitmesin bi yere ya o bize lazım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Belçika'da bulunan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Lütfü Arıboğan'ın Hiddink ile tüm detayları görüştüğü ve anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Federasyon'un 19 Şubat Cuma günü imza töreni yapmak istediği ancak Haziran 2010'a kadar Rusya ile sözleşmesi devam eden Hollandalı çalıştırıcının görevinden resmen ayrılmaması sebebiyle tören yapılmasını istemediğini söyledi. (ligtv.com.tr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Azmodai said: ciddi ciddi surda yilmaz vuralin adini gordum ya, artik bitmistir benim icin burasi dhfhgf. Evet gaaayet ciddi ciddi Yılmaz Vural, bu hi-ddidink dede'den daha iyi iş yapar. Üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ya Hiddink çok para alacak, yok efendim yaşlı, yok o olmadı ülkede 1 hafta kalacak.. Tamam bunlara takılmak çok acaip değil, haklılık payı da var. Ama en azından şunu düşünüyorum, bu adam gelirse turnuvalara katılmak konusundaki sıkıntımız azalır. Kritik Andorra deplasmanları falan oynamak yerine turnuva görürüz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Neyse parası versinler,turnuvaya katılalım yeter,kimlere ne paralar gidiyor zaten,gitti zamanında,varsın bu sefer de Hiddink yesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gelebilecek en iyi yabancı gelmiş gene en azından üzerinde forma olmadan bu işi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 O iş sadece Fener'de ve Türkiye'de olur hehe kimler geldi kimler geçti Fener benchinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar