Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ilk gün o kadar yüksekmiş ki drop rate Battered Hilt'in, bazı gruplara 4-5 tane düşmüş. Şimdi hotfix ile resmen Quel'Serar gibi oldu düşürebilirsen helal olsun. Zamanında ne uğraşırdık Dire Maul'da düşürecez diye o kitabı :X
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Abi FL 4 kişi kesiliyor ya, weeklyniz FL ise öyle raid grubu falan oluşturayım diye beklemeyin.

4 kişi nasıl yapıyor yahu :S Yani bi taktiği felan mı var bilseydim dün akşam 1.5 saat LFG aramazdım :P
Mesaj tarihi:
hozceri said:

bide konu ile alakasız olucak ama rollde kimin ne rol attıgını göremiyorum 5 manlerde direk şu sunla kazandı diye cıkıyor onun bi addla alakası varmı diger bi charımda kim ne attı gösteriyordu diye hatırlıyorum.

interface de var bi opsion "rolları ayrıntılı göster" die ama nerde hatırlamıorum
Mesaj tarihi:
Takatuka said:

Valla ilk gün o kadar yüksekmiş ki drop rate Battered Hilt'in, bazı gruplara 4-5 tane düşmüş. Şimdi hotfix ile resmen Quel'Serar gibi oldu düşürebilirsen helal olsun. Zamanında ne uğraşırdık Dire Maul'da düşürecez diye o kitabı :X

server acıldıgında girip alan aldı sonrakiler bekler durur artık
Mesaj tarihi:
Takatuka said:

İlk gün 2 ayrı karakterle yaptım yeni hcleri 1 tane bile düşmedi, öyle söyliyim.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

valla ilk gün 5 kişi harıl harıl farmlamak lazımmış, saçmasapan adamlarla girdim 4 kere düştü bir tane alamadım euh, bi daha da düşmedi zaten
sacma dedigin ben vardim lan ayi
Mesaj tarihi:
normal instance yapip trinket farmlamak bizden gecmis wallahi.. trinket farmliyim dedim feral e toc5 normal e degdigim gibi vazgectim dedim yerler boyle isi.. nese bu cok icimi dokmek gibi oldu.. ashen verdict kasip ring almak war simdi.. ben bi grup kurdum trash icin.. 1k rep verio total tum trash marrowgardan once.. 1k x50 kez girersen exalted olursun issiz 10 kisiyle cok zor degil..
Mesaj tarihi:
screwy said:

Saeros said:

valla ilk gün 5 kişi harıl harıl farmlamak lazımmış, saçmasapan adamlarla girdim 4 kere düştü bir tane alamadım euh, bi daha da düşmedi zaten
sacma dedigin ben vardim lan ayi

ahah sözüm meclisten dışarı ffs
Mesaj tarihi:
ICC repi kasmaktan oyundan sogudum, allahtan tam sınav haftası biraz mola vermiş gibi olacağım. Gerçi o yüzüklerde hit yerine crit olsa direk efsane olacakmış meh.
Mesaj tarihi:
ilk boss'a kadar olan trash'i kesip çıkıyorsunuz instance'tan, raidi bi daha kuruyosunuz, sonra girip bi daha kesiyosunuz trash'i, öyle gidiyor
bi de sanırım her seferinde başka birinin kurması lazım raidi
Mesaj tarihi:
Girip priestimi 73 yapayım ben daha hayırlı :P , vampiric embrace changeine herkes QQ'luyor ama lvllerken mükemmel, 5m quest bossları tek başıma kesip full hp/mana çıkıyorum negzel.
  • Yeni Oluştur...