hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Gangren said: Seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam Options'ta. tam olarak nerde hatırlıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi FL 4 kişi kesiliyor ya, weeklyniz FL ise öyle raid grubu falan oluşturayım diye beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takatuka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Valla ilk gün o kadar yüksekmiş ki drop rate Battered Hilt'in, bazı gruplara 4-5 tane düşmüş. Şimdi hotfix ile resmen Quel'Serar gibi oldu düşürebilirsen helal olsun. Zamanında ne uğraşırdık Dire Maul'da düşürecez diye o kitabı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hozceri said: Gangren said: Seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam Options'ta. tam olarak nerde hatırlıyormusun ? Interface > Display > Detailed Loot Information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Spidee said: Abi FL 4 kişi kesiliyor ya, weeklyniz FL ise öyle raid grubu falan oluşturayım diye beklemeyin. 4 kişi nasıl yapıyor yahu :S Yani bi taktiği felan mı var bilseydim dün akşam 1.5 saat LFG aramazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hozceri said: bide konu ile alakasız olucak ama rollde kimin ne rol attıgını göremiyorum 5 manlerde direk şu sunla kazandı diye cıkıyor onun bi addla alakası varmı diger bi charımda kim ne attı gösteriyordu diye hatırlıyorum. interface de var bi opsion "rolları ayrıntılı göster" die ama nerde hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Takatuka said: Valla ilk gün o kadar yüksekmiş ki drop rate Battered Hilt'in, bazı gruplara 4-5 tane düşmüş. Şimdi hotfix ile resmen Quel'Serar gibi oldu düşürebilirsen helal olsun. Zamanında ne uğraşırdık Dire Maul'da düşürecez diye o kitabı :X server acıldıgında girip alan aldı sonrakiler bekler durur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 düşmüyor hillt, item içni değilde para için istiyorum. ondan düşmüo sanrım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 O kadar kasmaya gerek yok ya icc raid yapıyorsanız o kadar kastırmaya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla ilk gün 5 kişi harıl harıl farmlamak lazımmış, saçmasapan adamlarla girdim 4 kere düştü bir tane alamadım euh, bi daha da düşmedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Takatuka said: Valla ilk gün o kadar yüksekmiş ki drop rate Battered Hilt'in, bazı gruplara 4-5 tane düşmüş. Şimdi hotfix ile resmen Quel'Serar gibi oldu düşürebilirsen helal olsun. Zamanında ne uğraşırdık Dire Maul'da düşürecez diye o kitabı :X İlk gün 2 ayrı karakterle yaptım yeni hcleri 1 tane bile düşmedi, öyle söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ad3m said: O kadar kasmaya gerek yok ya icc raid yapıyorsanız o kadar kastırmaya gerek yok bence.alta kasıcam zaten ben maine gerek yok ona nasılsa alırım 25 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Şimdi baktımda kurduğum cümle efsaneymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Saeros said: valla ilk gün 5 kişi harıl harıl farmlamak lazımmış, saçmasapan adamlarla girdim 4 kere düştü bir tane alamadım euh, bi daha da düşmedi zaten sacma dedigin ben vardim lan ayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 normal instance yapip trinket farmlamak bizden gecmis wallahi.. trinket farmliyim dedim feral e toc5 normal e degdigim gibi vazgectim dedim yerler boyle isi.. nese bu cok icimi dokmek gibi oldu.. ashen verdict kasip ring almak war simdi.. ben bi grup kurdum trash icin.. 1k rep verio total tum trash marrowgardan once.. 1k x50 kez girersen exalted olursun issiz 10 kisiyle cok zor degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 screwy said: Saeros said: valla ilk gün 5 kişi harıl harıl farmlamak lazımmış, saçmasapan adamlarla girdim 4 kere düştü bir tane alamadım euh, bi daha da düşmedi zaten sacma dedigin ben vardim lan ayi ahah sözüm meclisten dışarı ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sıkıntıdan paladin gearladim. fullunun fulu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 artik 3. specim de full t9 olucak.. 2 parca aldim ring aldim 251 ring i de aldim feral dps im de imba olsun!! gief trinket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ICC repi kasmaktan oyundan sogudum, allahtan tam sınav haftası biraz mola vermiş gibi olacağım. Gerçi o yüzüklerde hit yerine crit olsa direk efsane olacakmış meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Nasıl kasılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ilk boss'a kadar olan trash'i kesip çıkıyorsunuz instance'tan, raidi bi daha kuruyosunuz, sonra girip bi daha kesiyosunuz trash'i, öyle gidiyor bi de sanırım her seferinde başka birinin kurması lazım raidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Öyle uğraşılmaz onla ya, gerçi ilk bossa kadar verdiği 400 500 reple de exalted olunmaz kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 eauh uğraşılıyo valla, revered olanlar var şimdiden. ben de bugün friendly oldum 2 saatte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Girip priestimi 73 yapayım ben daha hayırlı :P , vampiric embrace changeine herkes QQ'luyor ama lvllerken mükemmel, 5m quest bossları tek başıma kesip full hp/mana çıkıyorum negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yeni LFG sisteminde lvl kasmakta çok zevkli.Dün gece 4 te Sm library e girdim şaka gibi :) ilk kez kendimi boostlamıyorum busefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar