dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nırç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dreagloth said: Kaede said: mousela hızlıca tıklayıp adam öldürme oyunu Bunu sadece easy de yapabilirsin, med. de bile 2-3 kişiyi mouse spamla öldüremezsin. Kaede said: dmg absorb rune kullanıyorsun damage yemiyorsun %50 dmg absorbe ediyor artı vigor reg. edemiyorsun, dolayısıyla bir yerden sonra parry de olmuyor. Şunu denemek için Hard'da açıp, dmg reduction runeunu basıp 6 kişiyi aralıksız sol clickleyerek kestim. Arada yön değiştirmem gerekti sadece bi ona bi buna vurabilmek için. Zaten dmg reduction runeu da hiç kullanmadım, kimse vurmadı çünkü. Sonra bir parry deneyeyim dedim inanılmaz hantal, parry modundayken hareket de etmiyor herif. Kıl oldum. Kesin talentla geliyordur sonradan parry havadayken hareket edebilme. Benim elime kılıç versen şu anda, kaldırdım mı geri adım atmayı deneyebilirim en azından, ayaklarım yere mıhlanmaz. Parrye ve sol click spame bir fix lazım combatların bir şeye benzemesi için. AC2'den önce AC1'deki inanılmaz monoton combat sistemine benzemiş. Ara demolara giriş çıkış hem senaryonun, hem oyunun akıcılığını baltalıyor resmen. Pek çok karakterin seslendirmesi de baya kötü bence, TRT tarafından seslendirilmiş havası verdi bana. Kendi atmosferini kendi baltalıyor olsa da, oyunun atmosferine kötü diyemeyeceğim, baya sağlam. Ama ÇOK daha iyi olabilirmiş bence. 1.2 patchi çıkmış galiba gerçi, onunla denemek lazım, ben 1.0 ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 1.5 cıktı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 eyy viçça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hard da 6 kişiyi sol click spam leyerek dövebiliyorsan hll ne diyim, kazmalık bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Böyle kimisi archer, kimisi two handed taşıyan karışık gruplara karşı da space, sol click, space, sol click. Tek kritik tercih "Ne tarafa doğru yuvarlansam" oluyor. Etraf çevrilmiş durumda değilse o da sorun yaratmıyor zaten. Yalnız genel bir yavaşlık var algılamada cidden "Şurdan atla", "Şuraya hopla", "Buraya tırman" komutlarından sonra beyimizin keyfini bekliyoruz tepki versin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 oyunun baya rafine edilmesi lazım. enhanced edition falan çıkarırlarsa şöyle oyun içindeki delayleri kaldırıp, scripted eventleri düzgün zamanlayıp, loot tusunu saldırı tuşundan ayırıp (lolol), animasyonsuz delaysiz object highlight koyup, combatları tekdüzelikten kurtarıp şahane birşey ortaya çıkarabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Evet yani, şu eksilere rağmen oyun baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ubersampling neymis acınca deli performans kaybı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dreagloth said: hard da 6 kişiyi sol click spam leyerek dövebiliyorsan hll ne diyim, kazmalık bizde. adam o kadar iyi ki,potsuz skillsiz,bir eli aşağıda tek elle hardda oynuyor takdir etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu 6 kişi eğer oyunun en başındaki combattaki 2 okçu ve armorsuz adamlardan oluşan 6 kişiyse, damage azaltan sign ile spamlayarak geçmek mümkün evet ilk combatla oyunun tamamını yargılamak büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yok ben baya ilerledim hala damage absorb runeuyla sol clickle ilerliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 daha oyunun başındayım ne dandik quicktime event yapmışlar. Güzelim oyunu çok boktan bir combat sistemi yapmışlar hele bir yerde yumruk yumruğa dövüşüyorsun inanılmaz salakça tuş sistemi koymuşlar. ik'le biten ve foruma uyan başka kelimeler de mevcut olduğunu unutmayalım. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu ps3te oynanır ya buna grafik kartı mı dayanır ram mı dayanır bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 witcher1 le bağlı mı konusu.oynayım mı 1i bundan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Oyna bence. 1'den save'in varsa buluyor sanırım. silverhoof said: bu ps3te oynanır ya buna grafik kartı mı dayanır ram mı dayanır bu ne Buna katılıyorum ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ubersampling kapatın çok rahatlıyor makine hiçbir işede yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Şu diyalogları bütün dünya düşünmeden üç tuşa basarak oynayabilsin diye tek kelimelik keywordler haline ilk sokan kazma kimse, allah belasını versin. Nasıl sıkıcı bir olay ya. Ben ne dediğimi, ne diyeceğimi tam olarak bilmek istiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Oyunu çok çok beğensemde oyundaki kontroller,combat,arayüz kullanım şekli tamamen konsola kolayca uyarlamak için hazırlanmış ,hele o QTE yokmu !!!!!!!!!!. Bırak kardeşim bana istedigim gibi oynayım , dayamış yok şu anda A ya bas ardından S falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Offf moralim bozuldu, umarım ps3 grafikleri 1080p falan değildir yoksa çıldırırım :D ya dragon age 2 ps3 te çöp grafiklerle oynadım, oynanış keyifliydi ama grafik atmosferi bitiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Dragon Age 2'ye laf ettik o kadar, bu da aynısı çıktı. Chapter 1'deki orman ne ormanmış arkadaş, her bok oraya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hani oyunlari dumbed-down yapiyorlar kiziyoruzda bazen cok kizmamak lazimmis. yani o kadar ugrastiklari oyunda ufacik ama deli eden seyleri es gecmisler yazik yahu. su sign'lere bi tooltip koymak cok mu zor mesela? daha 2 kelime diyalog gecmeden tek kelimelik cevaplar nedir anasini satayim. narrate felan ettigi de yok adam ee anlat diyo "haci simdi kral" demeden atti bizi oyuna. hele combat hakkinda zerre info yokken 50 tane mob arasina atmak nedir ya. hani potu meditation'a koymusun tamam da en azindan ufak bi hint yapsan. lan keylere bakayim dedim ingame options yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sign infosu çok saçma,baba şu sign neymiş bi okuyum dur diyosun ama öle bişiyde yok oyunun başında sign ı bi kere kullanınca infosu gelio combatın ortasında, onu okurken küt herifler öldürüyo bi türlü çözemedim nasıl bi akıl yürüttüler de böle bi karar aldılar müziklerde bi sorun var sanırım sanki arka planda iki farklı müzik aynı anda çalıyomuş gibi,combat sistemine değinmiyorum zaten,son zamanlarda fallout lar dragon age ler mass effectler derken boktan combat sistemli rpgler oynamaya alıştım eskisi kadar koymuyo artıkın bunlar dışında iyi sanırım king helsmet in bölümündeyim, şimdiye kadar hikaye gayet sürükleyici gidiyo, görevler iyi, şundan bi kaç tane öldür görevleri hariç ki onuda elemanının monster slayer olmasına bağlıyorum, craft olayıda fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya storage fln yokmu. daha prologue bitti 400/250 dolanıyorum yürüye yürüye anam ağladı ya. ps: gömücümüsünüz konusunu hatırladım birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar