Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 2 : Assassins of Kings

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

İlk bölümleri geçtikten sonra combata biraz daha hakim olunuyor. Yine sıkıntı yaşamaya devam edersen yan görevleri yapıp bol bol malzeme topla. Savaşlar öncesi içilen iksirler statları bayağı etkiliyor. Bunun yanında yine blacksmithlere vs. malzeme götürüp elindekilerden daha güzel silah ve kılıö yaptırmayı sakın ihmal etme.
Sosyal ağlarda paylaş

mahmud_mahmudov said:

Şurda epey ucuza var ama http://www.g2play.net/store/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Steam-Key.html
Alsam mı bilemedim.

Dün aldım buradan, steam'den aktive ederken yanında RU diye ifade var, baya tırstım "dabay dabay" oynayacağım diye, fakat ingilizce çıkınca rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Değil, ama keyifli oyun. Oynamazsan witcher oynamamış olmaktan kaybedersin. 1 baya cliffhanger bitiyor, 2'de devamını görüyorsun hikayenin. Ama bi şekilde özetliyor zaten 1deki gelişmeleri.

Cliffhanger kısmına da açıklık getireyim, 1 in hikayesi yine 1de anlatılan olayları sonuçlandırarak bitiyor. Ama oyun sonu demosu resmen 2. oyunun hikayesine giriş maiyetinde
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeni başladım autumn sale'den alıp. 1-2 saatlik ilk izlenimlerim şöyle.

çevre etkileşimi ve kontroller kötü.

pot vs gibi heal olmadığından başta saçma sapan öldüm ama iksir olayı ile düzeldi biraz. yine de counter vs olmadığından (en azından şimdilik) zor oluyor kalabalık dövüşlerde. 1-2 darbe ile ölüyorsun hmn.

grafik olarak iyi düzeyde ama ubersampling nedir öyle ya. bilgisayarı ağlattı resmen. kapatınca da çerez gibi oldu. bin tane özellikten tek performansı etkileyen şey o heralde. çok bir şey kaybettirmiyordur inş o özellik.

hikaye iyi gibi. Türkçe altyazı görünce şaşırdım bilmiyordum olduğunu. çok önemli olmasa da diyaloglarda daha hızlı karar vermeyi sağlıyor.

bu arada kararlar gidişatı büyük ölçüde etkiliyor mu yoksa ilk savaştaki gibi sadece 7-8 kişi ile dövüşmek yerine sadece biri ile dövüşmeni sağlama vs gibi anlık ve küçük çaplı etki mi oluyor.

genel olarak baya başarılı oyun ama. 7,5 doların hakkını fazlasıyla verir =)
Sosyal ağlarda paylaş

1 i oynamadım. o yüzden enteresan geldi baya. mesela önünde hiç engel fln yok düz yol ama geçemiyorsun. illa onun verdiği yoldan gideceksin. çevre etkileşimi için aksiyon halinden çıkması için 2-3 saniye bekliyorsun sonra işaret çıkıyor. zaten fare ile seçemiyorsun yanında bekleyeceksin işaretçi çıksın diye fln.

alışıyosun 2-3 saatte ama saçma geliyor işte bu tarz şeyler. skyrimde de 90 derece tepeye düz yürür gibi çıkıyordu. ikisinin ortasını bulsalar temiz olacak =) =)

karakter modellemeleri hoşuma gitti. skill ve item olayı baya detaylı gözüküyor. hikaye işleyişi güzel. oyun her türlü oynanır zaten ama kontroller de özenli olsaymış tadından yenmezmiş. =)
Sosyal ağlarda paylaş

kontrollere belli ki alışamamışsın. sword fight baya iyidir oyunda, ama mantığını anlaman lazım. parry, counter vs. için swordsmanship gitmiş olman gerekiyor.

şurdaki guide'a bakabilirsin,

http://witchervault.ign.com/View.php?view=Editorials.Detail&id=8

ben mesela ilk swordsmanship gitmiştim, ilk oyunda da sword fight ile ilgili talent'ları önce vermiştim. her yere gidemediğin doğru, ama o tarz bir gameplay vaat etmiyor zaten oyun sana. niye ağacın üstünden çıkamadım, niye şuraya tırmanamadım dememen lazım o yüzden :) buna karşılık özellikle etrafı gezinen biriysen rpg'lerde, haritada keşfedilebilecek bir sürü mekan oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim geniş çevreye gideyim değil aslında. örneğin merdiven oval olarak dönüyor. oradan dönüp duruyorsun ama kenarlarda bi yükselti de yok. aşağı atlanabilmeli orada ama duvara çarpmış gibi kalıyorsun. onu demek istedim. alışılmayacak gibi de değil.

ben de ilk sword kasarım büyük ihtimalle. 2 skill tree birden kasacak kadar level var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
İlginç oyun, ilk çıktığında çok hayal kırıklığı olmuştu. Ellemedim bile. Şimdiyse tekrar başladım ve çok iyi geldi. Combat'ı falan beceremiyordum, şimdi çözdüm :).

Aynısı witcher 1'de de olmuştu, onu da çıktıktan 1-2 sene sonra bitirdim. CDPR'ın oyunları şarap gibi yıllanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...