Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
T1'de Gates of Ekrund'da ve Khaine's Embrace'de gördüm.

Gates of Ekrund'da aşağı kata iniyorum koşarak, üst katta, balkonun olduğu yerden Pink Horror fireball atıyor.
Balkon'dan aşağı atlıyorum, üst kattan SH saydırıyor patır patır.

Khaine's Embrace'de, iç tünel gibi yerde, kaçıyordum dışarı, duvarın arkasına doğru, bildiğin LoS yani, arkadan Bwiz'ler, SW'lar çatır çatır atıyor.
Mesaj tarihi:
Pet ile olanlar bug olabilir de player sanmıyorum, lagdır muhtemelen. Gerçi bilemem yani meraktan sordum, çok eminsen vardır yani, çalışan şeyleri de bozdular son 2 patchte...
Mesaj tarihi:
o lag hiç yoktu önceden, dün 1:15 gibi birden başladı. öncesinde 5 saat sorunsuz oynadım. türkiye çıkışları ile alakası var eminim, çünkü geçen hafta bir kere daha oldu. aynı anda millet wow oynayamadığını yazıyordu internet bölümündeki başlıkta.
Mesaj tarihi:
Bugün iyi bağlantı ama dünki lagı görmen lazımdı Sam, böyle meleeler etrafımda dönünce spell atamıyordum. Öbür oyunları denedim (CS, FEAR, HON) sadece WAR'da lag vardı.
Mesaj tarihi:
ben onu orvr'de yaşadım, 30sn-1dk arası lag spike vardı. zone lock filan boşverip çıktım, rahat 8-9k renown kaçmıştır. başka kimsede yoktu ama, %100 türkiye kaynaklı.
Mesaj tarihi:
100% WAR lagdan bahsediyorum şahsen. Hatta meraktan o yazdığım oyunları denedim. Tabii onlar embesil ürünü olmadığından oyun içinde pingi görmek mümkün.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Aion'a giden var mı? Goldunuzu isterim ahaha :D

Valla şu an aion çıksada zergin peşinden koşan bi yığın insandan kurtulsak.Gerçi serverlar boşalıcak bi matem havası esicek kesin.
Ama %30 recover yapıcak aion bize 2 ay içinde ondan da eminim.

Bugün dw deydi sanırsam 40 dk önce kadar.. order geldi zerg. Sonra dest geldi daha da zerg.

Kağıt makas olayı bile daha heycanlı.

Genelde orderdan çıkıyor 5-6 kisiyle warband dağıtanlar bende saygıyla eğiliyorum önlerinde. İşte olay o.
Mesaj tarihi:
interperez said:

Dacop said:

bu serverde yeni karakter açtım acep düşük level oyuncu kabul eden türk guildimiz varmıdır destruction tarafında

Oyunda Redjean'a ulaşırsan seni alıcaktır:)

Yanlız yazmısım Readjan olucak.
Mesaj tarihi:
hafta sonu itibariyle bütün altlarım tier4 oldu (rank 14- olanlari saymiyorum), nasil kastiysam artik :) full rested. magus'u 40'liycam bu perşembe heralde, poormisguided fool görürseniz şarkı değildir, free kill'dir bilginize.
Mesaj tarihi:
160k düşürülmüş hali yani, müthiş. =P

sardırmazdım o kadar aslen ya, ama çok sıkıldım tank karakterden, squig herder oynuyorum filan. bi iki senaryo yapayım diye girmiştim, denk gelince biraz eğleniyim dedim euhe.
  • Yeni Oluştur...