Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 T1'de Gates of Ekrund'da ve Khaine's Embrace'de gördüm. Gates of Ekrund'da aşağı kata iniyorum koşarak, üst katta, balkonun olduğu yerden Pink Horror fireball atıyor. Balkon'dan aşağı atlıyorum, üst kattan SH saydırıyor patır patır. Khaine's Embrace'de, iç tünel gibi yerde, kaçıyordum dışarı, duvarın arkasına doğru, bildiğin LoS yani, arkadan Bwiz'ler, SW'lar çatır çatır atıyor.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Pet ile olanlar bug olabilir de player sanmıyorum, lagdır muhtemelen. Gerçi bilemem yani meraktan sordum, çok eminsen vardır yani, çalışan şeyleri de bozdular son 2 patchte...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o lag hiç yoktu önceden, dün 1:15 gibi birden başladı. öncesinde 5 saat sorunsuz oynadım. türkiye çıkışları ile alakası var eminim, çünkü geçen hafta bir kere daha oldu. aynı anda millet wow oynayamadığını yazıyordu internet bölümündeki başlıkta.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bugün iyi bağlantı ama dünki lagı görmen lazımdı Sam, böyle meleeler etrafımda dönünce spell atamıyordum. Öbür oyunları denedim (CS, FEAR, HON) sadece WAR'da lag vardı.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben onu orvr'de yaşadım, 30sn-1dk arası lag spike vardı. zone lock filan boşverip çıktım, rahat 8-9k renown kaçmıştır. başka kimsede yoktu ama, %100 türkiye kaynaklı.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 100% WAR lagdan bahsediyorum şahsen. Hatta meraktan o yazdığım oyunları denedim. Tabii onlar embesil ürünü olmadığından oyun içinde pingi görmek mümkün.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Aion'a giden var mı? Goldunuzu isterim ahaha :D
interperez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arcane said: Aion'a giden var mı? Goldunuzu isterim ahaha :D Valla şu an aion çıksada zergin peşinden koşan bi yığın insandan kurtulsak.Gerçi serverlar boşalıcak bi matem havası esicek kesin. Ama %30 recover yapıcak aion bize 2 ay içinde ondan da eminim. Bugün dw deydi sanırsam 40 dk önce kadar.. order geldi zerg. Sonra dest geldi daha da zerg. Kağıt makas olayı bile daha heycanlı. Genelde orderdan çıkıyor 5-6 kisiyle warband dağıtanlar bende saygıyla eğiliyorum önlerinde. İşte olay o.
Dacop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu serverde yeni karakter açtım acep düşük level oyuncu kabul eden türk guildimiz varmıdır destruction tarafında
interperez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dacop said: bu serverde yeni karakter açtım acep düşük level oyuncu kabul eden türk guildimiz varmıdır destruction tarafında Oyunda Redjean'a ulaşırsan seni alıcaktır:)
interperez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 interperez said: Dacop said: bu serverde yeni karakter açtım acep düşük level oyuncu kabul eden türk guildimiz varmıdır destruction tarafında Oyunda Redjean'a ulaşırsan seni alıcaktır:) Yanlız yazmısım Readjan olucak.
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bende arkadaşlarımla oyundayım Order ız adım : Muvattali Talabec
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu aralar altlarla da giriyorum. Swar ile başlayan bir karakter adı görürseniz muhtemelen benimdir.
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hafta sonu itibariyle bütün altlarım tier4 oldu (rank 14- olanlari saymiyorum), nasil kastiysam artik :) full rested. magus'u 40'liycam bu perşembe heralde, poormisguided fool görürseniz şarkı değildir, free kill'dir bilginize.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Norn süper ya T2 de oynuyorum ben de wuamell adlı shamanımla.k8p in tüm tierlerinden daha kalabalık:)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Hayvanadam (SH) kim? Önünde zıplayıp durdum kim bu deli falan demiştir forumdan değilse ahaha
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Order bitmiş resmen. En iyi durumda olan guildler Ithilmar's Chosen ile Phoenix Legion. Vah halimize.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Geliyorum yakında, toparlicam sizleri :p
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 harbringers of Vengeance da fena deildir.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Utanmaz Chamathalion nasıl focusluyor. DPSimi düşürdün arkadaş, ne güzel geçecektim BWları.
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 160k düşürülmüş hali yani, müthiş. =P sardırmazdım o kadar aslen ya, ama çok sıkıldım tank karakterden, squig herder oynuyorum filan. bi iki senaryo yapayım diye girmiştim, denk gelince biraz eğleniyim dedim euhe.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nornda eskisi gibi deil baya boşalmıs eskiye nazaran
Öne çıkan mesajlar