barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oh be eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barnacle said: oh be eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barnacle said: oh be eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 eline koluna mausuna kılavyene sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Nb4M9iSH_64 Batiatus Spartacusu salacak galba Magistrate'in üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/925/f00/894/316/880/114/86e/12a/439/370/16_450xNULL.jpg artık daha bi istekli ve zevkle izliycem bu diziyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: http://forum.paticik.com/thumbnails/925/f00/894/316/880/114/86e/12a/439/370/16_450xNULL.jpg artık daha bi istekli ve zevkle izliycem bu diziyi =) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAHAHHAHAHAAH OHOHOHOHOH Şimdi forumun kıbrıslı almancı meriç kontejyanında açık olacak ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 KONTEJYAAN. ERMENİLERİN HIRSIZ KRALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 böyle 15. yaş gününe can kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi jahrein vardı noldu ona .> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Şu bölüm 11 fragmanında ilginç şeyler dönüyor. Spoiler Kafasına çuval geçirilen yargıçmıydı yoksa diğer ludus sahibi adammıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Aluriel said: bi jahrein vardı noldu ona .> sdf Sparkcaster said: barnacle said: oh be eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: http://forum.paticik.com/thumbnails/925/f00/894/316/880/114/86e/12a/439/370/16_450xNULL.jpg artık daha bi istekli ve zevkle izliycem bu diziyi =) spartacusta seks var dedilerdi, topikte de varmis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hay anasını olmaz olsun böle bölüm. bu arada şu yeni köle kız çok taş (kaslı maslı ama olsun :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lanet olsun böyle bölüme. bu kadar müthiş ve bu kadar hüzünlü olacağını bilseydim valla skiplerdim anasını satayım. kudurdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 spoiler ah ulan yaptirilir mi bu adama, alsaydi aklini butun o muhafizlarin ikisi, kacsalardi, ya da beraber olselerdi de dizi bitseydi daha iyiydi. o ilithia da olucek, bu bolumde olum imzasini imzaladi kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 niggaknow said: lanet olsun böyle bölüme. bu kadar müthiş ve bu kadar hüzünlü olacağını bilseydim valla skiplerdim anasını satayım. kudurdum lan +1, cok uzun zamandır bir kötü karaktere bu kadar uzun belirtili belirtisiz küfür tamlamaları duzmemiştim ... ili ye 1 cocugada 2 .... veledi, gorunce .... sattı hemen .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arada Ilithyia karakteri çok iyi yaratılmış. Genelde kötü kadınlardan kötü karakterler olduklarından değil, dayanılmaz derecede irrite edici olduklarından uyuz olurdum. biran evvel ölmelerini isterim böyle karakterlerin. Ilithyia ise hiç ölmesin. o kazansın. tarih değişsin hatta. kulu kölesi olayım. o derece tapıyorum. Bir de BSG de Admiral Cain için böyle hissediyordum. Sonları benzemesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ilithyia gibisi yok yahu, kadın spartacus e saldırmak için fahriye ablalık bile yaptı. Lucretia ateşle oynuyor farkında değil. Gerçi Ilithyia nın bakışları sanki Spartacus ü öldürmekten çok tecavüz edecek gibin. Gelecek bölüm trailerına göre; Aboovv batiatus çıldırmış olmalı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Batiatus batiatus kücük düsürüldü, üstüne birde en büyük emellerinden birisine ulaşamayacağını ögrendi solonius un yanında herif artık yaktım gemileri diyor bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Önündeki engel solonius yani onu öldürecek kesinlikle. Varroya üzüldüm ya bizim spartacus bence bundan sonra artık tarihteki spartacus olma planını devreye sokacak yani title ne olursa olsun basit bir KÖLE oldugunu farketti artık. O bebe tam romalı politikacı yani dakka bir gol bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 10.bölüm Yapılırmıydı be.Ondan sonra "Spartacus neden lejyon lejyon Roma askerini kağıt gibi kestin" Keser tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 10 lan varroo yaa orspu ilithia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Şu ana kadar hiçbir dizide bu kadar sinirlenmemiştim arkadaş sen ne horzbu bi karaktersin öyle ya. Çok üzüldüm ama kölelerin zaferine gidecek olan yolda dökülen kan kutsaldır boşu boşuna ölmedi =) Bu arada lilithia çok taş hatun o nasıl bi sahneydi ya =) Batiatus göt oldu şimdi herkese atar yapacak spartacuste çıkan hatalardan kendine fırsat yaratacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar