Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Xenocide said: Letsgetthesunshine said: Senin gibi app ler için koymuslar işte =P=P flemethi level 14'te kesemeyenler utansın asd Kesemeyenler derken pot içmedim la onda çamur atma sadece gereksiz gördüğüm için uğraşmadım. Relationship kasanlar utansın !!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bugün lvl 10/11 party ile 7. denemede falan kestim flemeth'i.. kafasını koparınca mutlu oldum bariz =).. bu arada, morrigan var diye çıkmıyor anası evet.. ben de bir şansımı deneyim diye almıştım yanıma.. olmayınca sten ile kastık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben 8'ken kesmiştim ama su gibi akıtmıştım potları, bekleseymişim keşke heh. 18 oldum hala most powerful killed değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben 7 iken kestim sanırım, ama bayağı denedim yani. Golem felanda vardı partide, birde ana karakter tank olunca daha kolay oluyor sanırım =) 10 tane mob vursa ölmüyor kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Spyro said: bu arada, morrigan var diye çıkmıyor anası evet.. ben de bir şansımı deneyim diye almıştım yanıma.. olmayınca sten ile kastık.. euh ben de ne sten vardı ne bişey, köpeği alıp gitmiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 daha iyi abi.. sten biraz öküz olduğu için tankım tutamıyor agroyu.. threaten açık.. cd doldukça taunt atıyorum ama yok yani.. 2 kere resledim combat boyunca sten tankladı sayılır zaten.. hiç fire res pot yok.. dlc item yok.. ebem ağladı ehueh.. tankıma da az küfretmedim yalnız.. flemeth'e kadar iyidi de dragonda ne yeto çıktı threat konusunda.. kime çekmiş anlamadım ki sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 saglam aoe olmadan deep roads iskenceymis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sten'in öküzlüğü 2h warrior olmasından mı peki? eğer öyleyse bi 2h warrior kasayım bari, zaten istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 normalde partymde sten yok ama işte kamptan kampa level atlatıyorum.. str abanılmış, two-hand skillerine yatırım yapılmış bir 2h warrior olarak gayet yargıladı flemeth'de.. ama quest biter bitmez aldım morrigan'ı yerine direkt =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 damage bahane meme şahane diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya ney.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 valla morrigan kusuruma bakmasın hem verme hem ota boka muhalefet ol.. circle of mages'taki healer hatunu aldım yerine. bide ayrılıp rogue a gittim. ama özledim morigınımı ya. your desire? diyişini özledim friend diyo şimdi olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Morrigan nasıl vermiyo onu anlamadım ben.. İntersted olunca direk veriyo o kaşar be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hakkaten anında veriyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya 1 verdi 2 verdi sora vermemeye başladı 100 hemde. aşık oldum galiba diyo korkuyorum diyo böyle hissetmem çok yanlış nolur ayrılmak istiyorum de falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yüzüğü verdiyse konuş ayrılsın sonra yüzüğü kullanıp bul tekrar diyorlar yani ben yapmadım ikinci oyunda biseksüel değil hanımefendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu arada görmeyen, görüpte unutan, görüpte haber vermeyen vs. herkes için: http://www.dragonagenexus.com/ Yeni shapeshift büyülerini denemeye başladım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 2 elli kılıçla çift el rogue çok fazla miss yapıyorlar nedeni ne olabidir 2 el kılıçda sırf str de abanmadım dex de verdim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Morrigan'in kendisi soyluyor zaten ask insani olmadigini ve kendini birine bagli hissetmenin buyuk bir zayiflik oldugunu. Dolayisiyla love baslayip 100'e de vurunca zaten bir konusma baslatiyor. Ondan sonra bitiyor olay. Tabi approval dusunce gene eski hale geliyor. Morrigan ve Leliana'da iyi atisiyormus Male bu sefer char da hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bir de Morriganla bitirince ne oluyor, male olarak merak ettim. yine basip gidicekse hic ugrasmiyim bunla. lelianayla bitirecez yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 zass said: 2 elli kılıçla çift el rogue çok fazla miss yapıyorlar nedeni ne olabidir 2 el kılıçda sırf str de abanmadım dex de verdim biraz statlar için bi bunu oku. şurda da dual wield talentları var. hani bide silahlar için buna bakarsın. 3ünü okusan en iyi neyle vurursun görürsün herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Başlardan bi soru: kule Kulenin tepesindeki ilk ogreyi nası kesecez? Çok terbiyesiz damage vuruyo, benim karakter dw warrior, grupta da bi mage köpek bi de alastair var. Potion falan kalmadı elde level 4 civarı benim adamlar, ogre tecavüz ediyo. Zaten birini eline aldım mı öldürmeden bırakmıyo vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kite kite kite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kite dinlemiyo ki alıyo eline patır kütür öldürüyo oradan kurtulma yolu da yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eline alınca stunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar