Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3

Cantona

Öne çıkan mesajlar

her öğleden sonra kulağımı pipo ile karıştırıp, fransız filmlerinin dvdlerini cevşen niyetine boynumda taşıyorum. boynumda taşımadan önce başka bişey yapıyodum ama bu konudan bahsetmek beni ziyadesiyle geriyor. şu an fransızca da öğrenmeye çalışıyorum lakin boncur demeye çalıştığımda çıkan ses, yaşadığım başarısızlık ve hezeyanlar beni bundan soğutuyor netekim.

bi anımı anlatayım,

geçen yolda sartre okuyarak yürüyorum, tabi kafa kitapta olduğu için ikide bir bi yerlere takılıp tökezliyorum, hemen hızlıca 'biri gördümü lan!' dercesine bakıp, çok da umrumda değilmişçesine hafif bir alaycı gülümsemeyle "bakın ben de gülüyorum kendime" diyen bir intiba vermeye çalışıyorum. neyse düşe kalka ilerlerken bi anda kimleri göreyim? karşıdan camus, solumdan blanchot, sağımdan amelie, önümden arkamdan saklanmayan ebe sobe derken, uyanıp gusül abdesti aldım.

neyse recep ivedik leş. bakın bu kadar elit halimle tarafsız inceleyeyim diyorum, yani leş. osuruk edebiyatı. biz elitler buna le osuruk del mariyaçi diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

evet taşlanmayı göze alarak ben de fikrimi söylemek istiyorum:
Arkadaşlar recep ivediğe gidip gülen insanları AN-LA-MI-YO-RUM!
anlamıyorum. bu kadar basit. ama ezbere gelip "sen kemal sunal'a güldün ka ka ka ka" demek de ne kadar akıllıca onu da anlamıyorum. ben hayatımda gülmedim kemal sunal'a. komik değil işte... yani senin güldüğüne gülmüşüz gibi kabul ediyosun kendi kafanda ondan sonra şimdi güldüğüne neden gülmediğimiz için bi de sinirleniyosun.

ya bi çık git hava al.

valla bi hava alın ohşijen çekin. burda bi sürü film başlığı var her başlıkta insanlar gidip beğendim beğenmedim beğenmiycem gittim gitmiycem gibi yorum yapar. hiç bir başlıkta da bu kişilere "HADİ LAN SANANE TEEEY YOL AL ENSE TRAŞINI GÖRELİM YÜRRÜÜÜÜÜÜÜÜ" gibi saldırılar gerçekleşmedi(tamam arada oluyo da yok da bu kadaro ha be kardeşim)

kısacası:
recep ivedk'i sevmiyorum (not: 1-2 izledim arkadaş ortamında)
elitist değilim
entel değilim
ezel izliyorum
kemal sunal'a hiç gülmedim
böyle işte.

Selam!

sevmemek problem değil keyif alanlara laf atmak problem. mesela sende "şuna gülenleri AN-LA-MI-YO-RUM diyeceğine. "ben gülmüyorum sçskibby" diyebilirdin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 8 yıl sonra ...
Jahrein said:

evet taşlanmayı göze alarak ben de fikrimi söylemek istiyorum:
Arkadaşlar recep ivediğe gidip gülen insanları AN-LA-MI-YO-RUM!
anlamıyorum. bu kadar basit. ama ezbere gelip "sen kemal sunal'a güldün ka ka ka ka" demek de ne kadar akıllıca onu da anlamıyorum. ben hayatımda gülmedim kemal sunal'a. komik değil işte... yani senin güldüğüne gülmüşüz gibi kabul ediyosun kendi kafanda ondan sonra şimdi güldüğüne neden gülmediğimiz için bi de sinirleniyosun.

ya bi çık git hava al.

valla bi hava alın ohşijen çekin. burda bi sürü film başlığı var her başlıkta insanlar gidip beğendim beğenmedim beğenmiycem gittim gitmiycem gibi yorum yapar. hiç bir başlıkta da bu kişilere "HADİ LAN SANANE TEEEY YOL AL ENSE TRAŞINI GÖRELİM YÜRRÜÜÜÜÜÜÜÜ" gibi saldırılar gerçekleşmedi(tamam arada oluyo da yok da bu kadaro ha be kardeşim)

kısacası:
recep ivedk'i sevmiyorum (not: 1-2 izledim arkadaş ortamında)
elitist değilim
entel değilim
ezel izliyorum
kemal sunal'a hiç gülmedim
böyle işte.

Selam!

çok iyiymiş lan bu. şimdi bu herifin kanalı recep ivedik seyircisiyle dolup taşıyor hahahaha.

bir de çok alakalıymış gibi elitist olmadığını anlatmak için ezel izliyorum demiş sdhfshdfhsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...