pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bu hafta kalacak bir yer bulucam gibi bir his var icimde hadi bakalim kisfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mutsuzluktan ölen ilk insan olacağım bence günlük. ders çalışmam gerekiyo çalışamıyorum. çalışamadıkça mutsuzluğum artıyo,mutsuzluğum arttıkça çalışamıyorum.sonunda mutsuzluktan öleceğim.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 been there.. bi bok olmuyor. ölmüyorsun, evet.. -_// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Yarım saat sonra 17025 eğitimine gireceğim günlük, herkes felaket önemli diyor. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Günlük finaller başladı şimdiden ilk F im hazır bu matematik'i ne zaman vericem 5 oldu yuh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 finallerin .. 3 saat sonra kalkıp iki tane finale giricem comolokko. ratatuy zontafont. saygılar. küfür ve küfür kısaltmaları yasak /sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Günlük lan nile gittim yine çok kalabalıktı. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Vanille değil lan karaibrahimgil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 pfs.. 10 dakkadır şu gife bakıyorum.. uykum ne zaman gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yarın bu saatlerde mezun oluyorum galiba ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 iddaa dan 952tl koydum çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bugün köpeğimizi aldığımız yere geri verdik bi tanıdığın çiftliğindeki yavrulardan almıştı zaten babam, orda daha rahat eder belki özgür olur vs, evde ortalığı batırmasın diye bağlı durmasından daha iyidir ama şimdiden özledim iti, büyüyüp çok da güzel bişey olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Nedir bu sıcak günlük? Parktan geldim şimdi, millet nerdeyse üstsüz güneşlencek.. Bikinisini, mayosunu kapan parka gitmiş yayılmış çimenlere. Yağmurlu olcak diye şort bile getirmedim, pişiyorum sıcaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Günlük, Eğitimlere son sürat devam ediyorum, dayanma eşiğine az kaldı. Felaket planlar var kafamda bu ara, her an işten istifa edip bir sahil kasabasına yerleşebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Finaller başlıyor yarın. Bitsin. 10 numara bir adam olucam. Yaşlıları karşı kaldırıma geçirip, atmde para cekmelerıne yardımcı olucam. otobüslerde cocuklarını anlatmalarına bırsey demicem. Cünkü okulum biticek evet. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Saçma salak rüyalar görüyorum bu aralar, en son açık bir arazida koşarken top saldırısına maruz kaldım. patlamaların şiddeti olsun sesleri olsun çok iyi yapılmışdı, bir an bilinçaltıma hayran kaldım. İşin garibi keyif aldım bundan deli gibi koşmaya başladım bir tarafdan gülerken. Acaba nasıl yorumlarsın bu rüyamı sevgili günlük. Sana ksımet var dediğini gibi duyar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Evinize bir kulaklık giriyor. Evdeki bir alet bozuluyor 1 hafta içinde. ayık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 9.30da stats, 1.30da cognitive sınavlarım var, ders çalışıyorum, bana başarılar dile günlükmüş, xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sözlük? sen ders çalışma bence hararet yapmış bi soğuk su dök kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 xoxo mu? selam canım, başarılar;) öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 coquette said: 9.30da stats, 1.30da cognitive sınavlarım var, ders çalışıyorum, bana başarılar dile sözlük, xoxo selam msn varsa ben anlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sen dişçisin lan yalan söleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cognitive ne la hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 z score fln anlatırsan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 anlatırım hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar