Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Kömürü, tütünü, içtiğin saati nargileyi epey etkiler ama bildiğim kadarıyla normal nargilelerde, eski Osmanlı Nargileleri olan tömbekilere oranla çok daha az zararlı madde bulunmakta. Tabii ki nargileyi meşe kömürüyle içmek falan filan oldukça önemli olgular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12131701.asp?gid=229 bu sefer düzenlemeyi baya ayrıntılı yapmışlar. izin veren işletmeler bile izin veremez duruma gelir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Nargile sigaradan çok daha zararlıdır, daha fazla katran, tütün ve karbonmonoksit alınıyor. İçinde meyve var, o kadar kötü kokmuyor falan diye herkes "daha az zararlı ki olum o" modundadır sadece, olay o. Ayda bir keyfine nargile içenler için konuşmuyorum tabii, daha az zararlı sanıp her gün içenler için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pipo ne durumda zarar ölçeğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 CusTodeM said: besile oalrak gördüm açıkçası hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi o ne kadar zararlı, bu ne kadar zararlı diye sormayın. cigerinize duman cektiginiz her ürün zararlı yok yani ötesi. nargileler artık tömbeki ile yapılmadıgından zannedildigi zararı yok ama sonucta zararlı. ayrıcan kavunlu nargile ownz. gecen havelka'da ictim yasaktan 1 gün önce ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 inşallah daha çok insanın sigarayı bırakmasına vesile olur, kapalı yerlerde dumanaltı olmayacağız nihayet düşüncesiyle de oh çekiyorum. içilen alan-içilmeyen alan komedisi bir halta yaramıyordu, duman alan filan dinlemiyor, her yere giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yaşasın laylaylom dumansız laylaylom hayat laylaylom nerde benim laylaylom kınam? laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi ictiginiz nargile ile tombekiyi kiyaslamayin pls. ne demis adamin teki: "tömbeki sigarayı bıraktırır ama onu da teneşir paklar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 said: DIŞARIYA ÇIKTIĞINIZDA BAKIN BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN,DOLMUŞLARIN,SERVİS MİNİBÜSLERİNİN,HALK OTOBÜSLERİNİN EGZOSTLARINDAN ÇIKAN SİMSİYAH DUMANINI SEYREDİN.ŞİMDİ BU DUMANI MİLLETE TENEFFÜS ETTİRECEKSİNİZ ONDAN SONRA DA DUMANSIZ HAVA SAHASI DİYE DÜDÜK ÇALACAKSINIZ.HALKI ALDATMAYIN ,CİDDİ OLUN LÜTFEN.. AHAHAHAH haber yorumlari kopartmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mum_Chamber said: abi ictiginiz nargile ile tombekiyi kiyaslamayin pls. ne demis adamin teki: "tömbeki sigarayı bıraktırır ama onu da teneşir paklar" Cidden böyle. Sıgara içmem. İki-üç ayda bir bir nargile içerim. Geçen bir tömbeki içeyim dedim, üç gün kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Absolut said: Nargilenin ciğerlere zararı var mı? Nargile dumanı yanda içmeyeni rahatsız edebilir mi? Gayet zararlı yandakinede zarar verirde aynı zamanda, fakat onun içildiği mekan itibari ile içmeyenin gelmemesi opsiyonu var. Ahh arkadaşım içiyor napiyim diyen olursada nargileci dışında her yerde buluşabilirsin arkadaşınla. Newyork gibi kazancının %50 sinden fazlasını bu işten olan işletmelere serbest bırakabilirler. Vergisi var sonuçta inceleyebilirler. Böylece asıl işi nargile değil yan ürünler olan cafelerde 2 nargile koyup olayı kurtaramaz. eee peki nargile fişi keserse adam nasıl anlıyacaklar ? Normal şartlar altında adam gibi bir devlette girdisi çıktısı belli olduğu için dükkanın anlarlar. birde onun denetimini yapsınlar. mekandan çıkan elinde fiş olan birine göster desinler nargile içmemiş yada tek kalem nargile fişi varsa alsın içirtme hakkını adamdan , hani olması gereken bu, bu işten bir sürü insan ekmek kazanıyor. kışında 3 saat dışarda oturulmaz nargile içicem diye :) ben haftada bir içmeyi seviyorum arkadaşlarımda dokunmayın keyfimize aaaa :Hep diyorum hadi sigarada takılsınlar yasak falan :) , ama saçma sapan yasaklardanda uzak dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bar olarak tanımlanabilecek her mekanda da sigara içilir. oraya da rahatsız olanın gelmemesi opsiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Neden? İçki içen, müzik dinleyen insan sigara da içmek zorunda mı? Saçma sapan şeyleri sırf kendinize batıyor diye savunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 nargile kafeye giden de nargile içmek zorunda değil. çay içer, brownie yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Adı "nargile" kafe ama. Meyhanede içki içilmemesi gibi bir şey nargile kafede nargilenin yasak olması, duman açısından tam olarak öyle değilse de ona yakın. Barların "sigara içme yeri" olduğunu sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben yine tekrarlıycam neden sigara içenler için özel bi bölüm yapılmasına izin verilmiyo?!?! biri bunu mantıklı bi şekilde açıklarsa sigarayı bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 var iste ozel bolum, kapinin disi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adamınbiri, duman bölme falan dinlemiyor çünkü, apayrı camlı duvarlı bölüm yapıp havalandırma da koysan o kapı dakikada 5 kere açılıp kapandığında leş gibi duman ve koku gelecek. Öyle bir şeye izin verilse ayrılan küçük yer sigaralı değil sigarasız için olur ayrıca, şüphen olmasın. Geleceği kurtarmak için izin verilmiyor da ayrı bir boyutu olayın. Katı kurallar, inatçı içicileri değilse de gelecek nesilleri bilinçaltından şartlandıracak. Sigarayı bırakacak niyet ve bilincin olsa böyle şeyler aramadan bırakırdın ayrıca, onun için ne desek bir kulp bulacaksın, boşuna içi boş büyük laflar etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yakında meyhaneler, kahvehaneler iflas etmeye başlayınca bir arka yol çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ferrero said: bar olarak tanımlanabilecek her mekanda da sigara içilir. oraya da rahatsız olanın gelmemesi opsiyonu var. işte artık oraya senin gelmeme opsiyonun var çünkü sigara içilmicek.Keşke birileri zamanında size toplum içinde yaşadığınızı öğretseymiş.Belli bir yaştan sonra zor oluyor anlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Gelmeme değil, içeceksen kapıda içeceksin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abso demir yumruk koymuş masaya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Valla kanun çıktığında 1 sene önce falan tepkiliydim bilmem ne de okul mu alıştırdı nedir (bizim okul kanun çıktığında yasakladı, beklemedi yürürlüğe girmesini ve %99 kapalı alan okul) problem teşkil etmiyor benim için. Çıkar dışarda içerim nedir yani. Alışılıyor yani gayet, başta biraz yadırganıyor sadece. Ben önceden küfrümü ettiğimden hiç problem olmadı şimdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sigaranın boyle yasaklanması guzel olmus. sigara kullanıyorum ama burda bi kaç cocuk bıraktı sırf bu nedenle. demekki işe yaradı kanun. bende zaten sigara içirmiyordum. bende bi kaç kere çıkıp içerim. ama sigaranın savunulacak hiç bir tarafı yok ya. üzgünüm ama. öyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar