mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 5 dakika sevişseler ne olacak ya. 10 dakika sevişsinler yada tüm bölüm boyunca. Zaten türk televizyonlarında dizi olarak göt göğüs gözükmüyor. 5 dakika boyunca surat ve sırttan başka bir halt gözükmemiştir. Yani versen neye ceza vereceksin. Ayrıca göt göğüs gözükse ne olacak. Sanki yasadışı birşey. Mafya dizilerine yürü ya kulum diyip son derece normal olan birşey için ceza getirmek ancak bu denyoların başının altından çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 5 dakka ne lan. behlül erken mi geliyomuş. behlülden de bu beklenirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.habervaktim.com/haber/77168/kandil_gecesi_ahl%C3%A2ksiz_dizi_tekrar_yayinlanacak.html said: Kandil gecesi ahlaksız dizi tekrar yayınlanacak said: Kanal D televizyonundan büyük utanmazlık!:Aydın Doğan'ın yayın organı Kanal D'nin, Perşembe günü ‘Aşk-ı Memnu' dizisinin iğrençliklerle dolu final bölümünü tekrar yayınlayacağı öğrenildi. MUAHHAHAHAHAHAHA ulan bende diyordum bu dinci televizyonlarda neden hep penis büyütme, erken boşalma gibi erkeklere yönelik cinsel sağlık programları yapıyorlar. Açın mesela Ülke TV i kesin görürsünüz. haha ulan hiç güleceğim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 edit: dur hatta spoylıra alayım, belki izlemeyen vardır ehehe Çok Feci Spoyler 18+ http://www.youtube.com/watch?v=kzpSsiUGFSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Adam öldürmeyi,kafa kesmeyi,adam dövmeyi normal gibi heryerde gösterip,diziler çekip,insanın en doğal hali olan cinselliği bu kadar bastırabilen saçma sapan bir ülkeyiz. Neymiş efendim aile dizisiymiş,çocuklar izlermiş,aynı çocuklar hergün televizyonda yüzlerce kez adam öldürme izliyorlar o zaman..Ama yok cinsellik kötü,kaka di mi,doğal birşey değil,günah zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 rtük ne anlar bundan ya. normal bir ülkede olsak rtük denilen kurum anında kapatılırdı. ağır sabıkası olan bir adam tarafından yönetilen kurumdan hayır mı gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 huun said: ailece izlenebilir logosu varken buna uymayan yayın yapmışlarsa ceza alacaklar tabii. ha derler ki biz yetişkinlere göre dizi yapıyoruz, ona göre logo alır, ona göre saatte yayınlarlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 beyinsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sg-1 said: edit: dur hatta spoylıra alayım, belki izlemeyen vardır ehehe Çok Feci Spoyler 18+ http://www.youtube.com/watch?v=kzpSsiUGFSE hahahahahaha. ulan bihter in boynu bile gözükmemiş sırt falan diyordum bir efsane çatal görüntüsü bekliyordum. Ulan lostta bulunan sevişme sahneleri bile bundan daha açıktır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hangi sahnenin ailece izlenebilir, hangisinin izlenemez olduğuna kim karar veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ailesi öpüşme sahnesi gördüğünde çocuğunun gözünü kapatıyorsa ailecek izlenemz o!!!!!'!'!+'!+'!+!+ erkek adam öpmez bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sg-1 said: hangi sahnenin ailece izlenebilir, hangisinin izlenemez olduğuna kim karar veriyor? Rtük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 allah kahretmesin bumuymuş lan pauhauhadsjf bende bişey sandım ha. habervaktim yine crit çakmış. bikere daha kafalarından sıçıp götlerinden düşündüklerini göstermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 çok komik bi tartışma. insanlar görünce "aa sevişiyolar ne garip" falan mı demişler acaba merak ettim. bu bile ekstrem kaçıyosa başlarım öyle işe. az buçuk cinsellik görsün insanlar ne zararı var. tabulaştırılınca milletçe ağzımıza ediliyo. biraz salsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mymax te oprah show a denk geldim. Gene Mehmet Öz lü bir programdı. Best of Mehmet Oz yapıyorlarmış. Mehmet Öz kendi programına geçeceği için son bir veda programı yapmışlar. Oprah arkasına döndü ve 2 tane şampanya kadehi aldı ve birini Mehmet Öz e verdi. sonra kamera seyircilere döndü ve onlarada 1 er kadeh vermişler. Programa vedasını ve yeni programını kutluyorlar kısacası. Kadeh kaldırdılar, şerefe dendi falan. Biz halen öpüşmeleri, sevişmeleri yasaklıyalım, sigaralara mozaik sanatı uygulayalım bu devirde heuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oo dudaktan öpmüş daha ne, aile dizisi olsaydı yanaklarından tutup alnından öperdi, terbiyesizler fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 zamanında pokemonu da yayından kaldırmıştı bu rtük. ne güzel izliyodum. ne rezil bi durum, işine gelmiyosa yasakla gitsin. nasıl olsa sorunun köküne inmiceksin di mi kravatlı dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 |Joker| said: sg-1 said: hangi sahnenin ailece izlenebilir, hangisinin izlenemez olduğuna kim karar veriyor? Rtük hah iyi bari, kendi ailem için neyin izlenebilir neyin izlenemez olduğuna kendim karar vericem sandım bi an, çok korktum. geçti şimdi. iyi ki varsı rütük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Eheheheh elalemin çocukları "ben racon kesmem kafa keserimci"lere özenirken sorun yok ama Türkiye'de hiç yapılmayan birşey yapıp sevişmiş adamlar. O çok fena olmuş. Video linkide bir sayfa geride. Hardcore birşeyde yok hani orda. Ama her saniye cinayet görmek doğalken iki insan sevişince ülkenin namusu kaçar tabi. Nerden nereye geldik o da ilginç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Behlül ve bihter ergenekon a karşı savaş vermiş birer demokrasi fatihi olsalardı rtük zerre karışmazdı. Ama ne yaptılar gittiler ÖPÜŞTÜLER ALLAHSIZ AHLAKSIZLAR!'!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 türk aile yapısına uygun sevişmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Türbanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oha oha oha hardcore pr0n var! namusumuz elden gitti ülkece cehenneme gidicez, çabuk taşlayın bu münafıkları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahahah, bazen kafamiz cok acaip milletce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kisik ateste sevisseler sorun olmazdi, dibi tutmus simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar