Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Lucy varken kimseye kalmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 http://33.media.tumblr.com/a19f8f769752aaabeb2317cbedb523e8/tumblr_n7qad0R7ZM1t1jd1po1_1280.jpg waifuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 fairy tail cok iyi cunki icinde su ikisi var http://www.youtube.com/watch?v=pKXlb8JpnTo&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 mira'yı itin bir yerine soktu mangaka her defasında, maalesef erza & happy götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bu 7 yıllık araya geldim, ardından uzun filler var. Atlasam mı izlesem mi? Atlasam yani direkt lore da bir şey kaçırmam değil mi? Daha önceki fillerlarda ufakta olsa bir şeylerden bahsediyorlardı çünkü asdfs bakındım biraz, o. seis falan geri gelmiş yeni üyelerle bla bla. önemli bir şey yoksa çekilmez. Klasik arc'ın yarısında dayak yiyip, sonraki yarısında ağlaya ağlaya power-up oldukları izlenimine kapıldım. Öyleyse zaten hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 filler'ı direk pas geç. resmen droplama kıyısına geldim bu rezil arc yüzünden. izlediğim en berbat şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 he atlamıştım bile, direkt 151'den devam ettim. Bir şey kaçırdığımı sanmıyorum. Edoras'tan tipleri reslemişler falan karakter olarak asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 devamına etkileyecek birşey var mı bilmiyorum işte her hafta 1-1.5 bölüm anca izleyip, yüzüm şu ifadeyi alarak kapıyorum. http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/184/d/e/excalibur_reaction_by_randomepicalex-d55ss5a.jpg bu arca kadar 2 haftada geldim şimdi aylar oldu arcı bitiremedim hiç başlamasaymışım keşke diyorum. ama kesin yoktur filler sonuçta. anladığım kadarıyla mangakası zaten yaratıcı biri olmadığı için, arc plotunun, dialogların, karakterlerin içine edebildikleri kadar etmişler. adamın çizeceği potansiyel şeylerle conflict olmasın diye. işte aynı karakterlerin outfitini değiştirip tekrar kullanmaları, hele o çıkardıkları pokemon gibi karakterler pff. eğlenceli birşey de çıkaramamışlar yani, OP fillerlarını geçmeyen biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Fairy Tail abarttığın kadar kötü bir seri değil. Klasik shounen hadiseleri. Bleach ve Naruto'ya kıyasla daha zevkli gidiyor ve daha fazla karaktere odaklanıyor. Pokemon vari yaratıklar yok seride, yanlış seriyi izliyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 kusura bakma ama fairy tail naruto ve bleach'ten bile kotu. ne karakteri? hangi karakter? fairy tail'da karaker gelisimi = kadinsa meme enhance, erkekse power up. hikaye rezillik. pacing rezillik. son bolum spoiler ozellikle bu dragon gelme hikayesinde su kapidan cikacaklari cok bariz degil mi? ana karakteri neredeyse butun key'lere sahip bir celestial wizard olup hala damsel in distress kalmasi bile seriyi izlememek icin yeter sebep. sirf onceki 150 200 bolume yazik olmasin diye devam ettiriyorum. hele ki yeni cizimlerle iyice beter oldu seri. hani naruto veya bleach'i sevdigim dusunulmesin. deno buralari okursa soyler naruto'dan ne kadar nefret ettigimi fdsjklfjsd. ama fairy tail yarilari falan kadar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Warhero said: Fairy Tail abarttığın kadar kötü bir seri değil. Klasik shounen hadiseleri. Bleach ve Naruto'ya kıyasla daha zevkli gidiyor ve daha fazla karaktere odaklanıyor. Pokemon vari yaratıklar yok seride, yanlış seriyi izliyor olabilirsin. infinity clock arc'ından bahsediyorum zaten. o arca nazaran yazdım. dinazorlu, ayılı abuk pokemon gibi villianları çıkardılar işte. gerisini 2 haftada izletti zaten, o da erza ve happy sayesinde. yoksa çok menem birşeyi yok. one piece ve hxh'ın kıymetini bildim sadece. naruto, bleach izlemiyorum zaten seviyeyi yukarıda tutmaya çalışıyorum. buna da myanimelist puanına kalıp başladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Xenus said: infinity clock arc'ından bahsediyorum zaten. o arca nazaran yazdım. dinazorlu, ayılı abuk pokemon gibi villianları çıkardılar işte. gerisini 2 haftada izletti zaten, o da erza ve happy sayesinde. yoksa çok menem birşeyi yok. one piece ve hxh'ın kıymetini bildim sadece. filler arc'ı gereksiz yere sulandırdılar, ama o kadar çok kötü değildi. büyü oyunları sırasında, neden az sayıda yıldız büyücüsünün olduğunu açıkladı. çok iyi bir arc çıkaracak malzeme vardı, ama kullanamadılar.. oracion seis'i gelişmiş olarak görmek ve gildartz'ın ayrılışını geciktirmesi gibi ayrıntıları da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Filler arc'ı izlemedim, manga odaklı gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 darklight haklı, hani aradaki geyikler vs. olmasa cidden çekilmez bir anime. Şu en son mesela kraliyetin cellatları mı ne geldi, bir bölüm baktım klasik dayak yiyorlar. dedim nasılsa alacakalr bunları, lore'a da bir katkısı olmaz. gelecek bölümü açtım, baş orta son baktım bir gelişme yok sonraki bölüm, baktım o da aynı baş orta son bir şey yok sonraki bölüm. 2 bölüm atlayıp geçtim, hiçbir şey kaybetmemişim. Anime full böyle bölümlerle dolu Hani güncele geldim. Bundan sonra toplayıp izlerim sanırım çünkü atlama imkanı olmayınca cidden aralarda çok çekilmez şeyler var. Başlarda halbuki bayağı iyiydi. Potansiyelli başlamış ama devamı standart shounen olarak gidiyor. Arc yarısı dayak ye, kalan yarısında ağla zırla işte LONCA BU KADAR MÜKEMMEL BİR ŞEY, BİJİ DOSTLUK, KANKA ve x4 ağlama ile power up ol ve geri kalan bölümünde rakip kim olursa olsun döv. Üstüne rakibin liderini bir şekilde Natsu'ya dövdürt. Kötü değil işte belirli etkenlerden olayı da direkt 100 üzerinden 65'lik falan ancak. Zaman geçirmek için ideal o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Bir de Erza ve Happy dışında şu serinin en sevdiğim yanı: http://www.youtube.com/watch?v=9bmUGmxbXjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 mangadan farklı kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 17 17. bolum lucy'nin mirai no lucy muhabbeti disinda guzeldi. bi' de gereksiz meme gorduk yine ahahfkldsjalfkj. su dragon'larin cizimleri daha iyi olsa iyi olacakti. gergedana benzemis hepsi. en sonunda dragon slayer magic bi' halta yarayacak gerci. iyi oldu. ama tam dragon slayer sayisi kadar gelmeyeydi de birkac tane fazla gelseydi iyi olurdu. en azindan butun wizard'lari gereksiz gostermezdi. 10 wizard saint'ten biri scratch veremiyor dragon'a, sacma geldi. bu durumda gildarts'a daha da saygi duymamiz gerekiyor sanirim. achnologia'ya sadece kol ve bacak birakip kacabilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Manga da, dragon çizimleri daha iyiydi. Bu kadar meme göt olmasından harbi baydım çoğu yeri skipleyerek geçiyorum artık, hele mangasını okuduktan sonra inanılmaz gereksiz yerler var anime de. O mağara da ruh halinde gördükleri dragonun da gelmesi bayağa komik oluyor ilerde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 o memelerı tokuşturdular ya gerisini izleyemedim çok fazla yapıyolar fanservice ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 normal bir fairy tail bölümünden farklı bir şey yoktu. birkaç bölüm sonra asıl fan service görebilirsiniz. gelecek bölümle alakalı eğer cobra'nın gelişiyle, bitirselerdi, daha iyi bir son olurdu. açılşta ve son kısımda cobra'yı gösterdikleri için, gelecek bölümde sürpriz yaratmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 cobra kimdi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ib1MKHQUYSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 samaella said: cobra kimdi la Oracion seis faction memberı kör sadece duyabilen dragonslayer olan arkadaş 7tane dragon var işte 7dragon slayer topladılar Manga spo Bide yılanı vardı kinana f.tail barmaid oldu 7yıllık time lapsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 fairy tail aşırı sıkıcı klişe oldu ya. one piece hızına kadar düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Let's kill all the evil babies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar