Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alttan ders kaldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Of be yarınki sınavdan 40 alırsam okul derdim bitiyor. :/
70 vize var yusuf yusuf ediyorum, geçen sene 80 vize ile çaktım. Sırf bu lanet ders yüzüne 1 sene uzattım. Nolur lan bak mübarek gün diorum nolur yarın bi ibnelik yapmasında bitsin artık şu okul. Yeter lan!!111111

Of fena stres bastı.
Mesaj tarihi:
obaaa notlarım açıklandı demin, son sınıfın 2. dönemine pırıl pırıl giriyorum, yargıladım resmen. deminki mesajın üstüne cuk oturdu ahahaa
Mesaj tarihi:
tey tey ünive ilk başladığımda 2.75 ortalamam vardı benim, hocalar fln oo adam olursun sen diyorlardı hep.

3.sınıfta toplamda 14dersten kalarak 1.50ye çektim o ortalamayı. İki dönemde de 0.00 ortalama getirdim.

Hocalar şimdi yüzüme bakmıyorlar haliyle.
Mesaj tarihi:
kalbim egede kaldi din din din din
sarkisi geldi aklima dhjfg
hala izmire gidemedim ya boyle ise ben.
benim yine alta hic dersim kalmadi
süperdim hepsinden gectim
3de3 basari.
4. sinifta kalsam da artik umrumda olmaz.
Mesaj tarihi:
Bu nasıl pati
Adamın 1 tanecik F i var üzülmüş.Patilikten ihracını ve de ; kariyerinize erken başlayın ,hayata bodoslama dalın ,süper olduğunuzu kanıtlayın vs vs tarzı yazıların bol olduğu hırslı insanlar forumlarına gönderilmesini taleb ediyorum
Mesaj tarihi:
Ehere mat2 diyince aklıma geldi, 1. sınıfta 50 45 alıp kaldım, 2. sınıfta 80 20 alıp kaldım, 3. sınıfta 50 90 dayadım geçtim.

Bir de mat1 vardı, 1. sınıfta 45 40, 2. sınıfta 50 30, 3. sınıfta 35 30, bu sene 70 70 gg

Şu an okul bitiyor, ilk dönemden zaman serileri var(zaman serileri 2'den patlayabilirim) , 2. dönemden dersim kalmazsa 27 temmuzda mezunum.
  • Yeni Oluştur...