kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Absolut said: Evet en sonunda düşmüştü ama cidden kafayı sıyırmıştım., abi az önce level 52 karakterle strath yaparken barondan mount düştü ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 535 ilvl warriorla TK'daki mount için gidip paso ölüyorum ya, son bosstaki phaselerde MC oluyorum saçma sapan sürekli :D. Warlockla da yapamamıştım Wariorla da yapamadım. Karazhan'daki mount ise Karazhan döneminde 100 rolla kazandığım bir binekti çok havalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tek başınayken mc yapmaması lazım ya 2 kişi falan gidiyorsanız zor öyle tek daha rahat pet falan diycem warriorda oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Tek kişi olman lazım yani mesela DKların solucanı MC olmana neden oluyor veya hunterların warlockların petini falan dissmiss etmesi lazım. Boss ile teke tek adam gibi dövüşmen lazım. Üzerinde saçma sapan yaratık summon eden trinket vs falan varsa çıkar onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Gene garip bi paranoya oldu acaba zamanında düştü bunlarda mal gibi boşuna mı kasıyorum diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Abso gibiyim bende.alar baron karazhan tiger ve raptor aq40 red bocek headless horseman hepsini dusurdum. Bir tek alara biniyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 alar dediğin phoenix dimi. onu bende çok istiyodum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yekeyeke said: 535 ilvl warriorla TK'daki mount için gidip paso ölüyorum ya, son bosstaki phaselerde MC oluyorum saçma sapan sürekli :D. Warlockla da yapamamıştım Wariorla da yapamadım. Karazhan'daki mount ise Karazhan döneminde 100 rolla kazandığım bir binekti çok havalı :P legendary i staff mı ne vardı onu kullanacaksın. phase 3'te (elemanların reslendiği) hepsinin ağzını kırıosun yine AP yerinde olunca. staff MC olmanı önlüyor / disorient tarzı efektlerin süresini azaltıyor vs. anca öyle yoksa ölümüne CC yapıyorlar solo iken. ben ilk magei kesiyorum o phase'de kolay oluyor hunter knockback yapıo ona dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Staff mc'yi engellemez stunı falan önler. Mc'yi daggerla vurup başkası kaldırabilir. Pet falan dahil başka kimse yoksa mc atmaz zaten 90 levelda warlockla falan çok rahat yapabilmen lazım peti kaldır ya da gosacla 3. fazdan sonra alıştıktan sonra çok rahat zaten Kael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kermit said: alar dediğin phoenix dimi. onu bende çok istiyodum yea Aynen abi. En guzel bineklerden biri zatn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 solo iken mc atsa nolcak ki zaten başka target yok anca seni heallar bufflarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Combat bitiyor sanırsam tek kişi mc kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hmmm oda deişik evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 solo mc atmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Solo atmıyor zaten geriye bir kişi mc'de kaldıysa bitiyor combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ohh be kaplan düştü nasıl rahatladım anlatamam :P Şimdi birde kaelden yanar dönerli kuş düşerse harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hangi kaplan düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hasip Kaplan http://media.sondevir.com/250x190/2012/12/15/hasipkaplan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ehi, evet çok komikti, devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ZGdeki panter mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kalkmamış mıydı o yahu? ZG'den hala düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Eski kaplan kalktı yeni zg'ye panter koydular onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 WoW'u tekrar açtırırsam şu Zulian tiger yüzünden olur heralde :( raid yapmadım Zulian + Anzu + Al'ar+ baron run yaptım, düşmeyince düşmüyor, içimde kalmasın ölmeden bineyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bende döndüm 90ladım flm green proto drake gelicek işte 1 hafta içinde eğleniyorum ya iyi. iyi yani düzelmiş sanki oyun biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 stimpak said: WoW'u tekrar açtırırsam şu Zulian tiger yüzünden olur heralde :( raid yapmadım Zulian + Anzu + Al'ar+ baron run yaptım, düşmeyince düşmüyor, içimde kalmasın ölmeden bineyim istiyorum. Zulian tiger kalktı yeni zg'deki panter çakma bişey çok iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar