Reflective Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benim hoşuma gitti. f2p de sapıtmazlarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben beğendim oyunu ya.Sapızmazlarsa gerçekten f2p'de gayet hoş olur. Mmorpg.com'dan Bill'de dün oynama imkanı bulmuş yorumu buydu..; Call me crazy, but if a game's fun, it's fun. I disagree with the OP's outright dislike for a game he may not have played yet, but he's right about a couple things. Neverwinter is fun, but it DOES need more classes, and more D&D-like functions. But it's definitely enjoyable to play, that I can attest to after last night. There were quests I played off-stream that had traps to disarm, but why weren't they in the group-centric dungeon? The classes and races selection are definitely the weak spot for me, but so far, it's looking good. IF you can get past that it's not going to be the PnP game in MMO form, as no one ever said it was. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 f2p lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adamların bütün ürünleri p2w değil mi ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sen yanlış biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 perfect world ün her oyunu p2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hayır çok güzel sallıyorsunuz tebrik ederim.Perfect World'ün p2p olan oyunları sadece Perfect World ve Boi'miydi neydi o , bütün oyunlar arasında.Zorlada olsa bir süre Jade Dynasty ve Forsaken World oynamak zorunda kalmıştım , diğerlerinede göz gezdirdim.Geri kalan oyunların hepsi , gayet bu bakımdan oynanabilir oyunlardı p2w ile alakası yok.Görsel kıyafet , pet ve mounttan geçilmezdi shop.Başkada doğru düzgün birşey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben oynuyorum betayi guzel begendim, class secenegi az olmus. denemek isteyen varsa extra beta key var 1 tane Key: AMK76-S7T-66AW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Dips! İndiriyorum bakalım sağol :) Bide yukarda p2p yazmışım yeni fark ettim p2w olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 BANADA BETAKEY VİRİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 neverwinter closed betası oynayanlardan gördüğüm kadarıyla aksiyonu bol bişiye benziyor. ben de istiyorum lan. bana key bulana dürüm ısmarlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Geç kalmışız sanırım http://www.pcgamer.com/2012/12/20/pc-gamer-neverwinter-issue-item-february-236-edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 nwn2 oynayın daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 samaella said: Geç kalmışız sanırım http://www.pcgamer.com/2012/12/20/pc-gamer-neverwinter-issue-item-february-236-edition/ kütüphanedeki pcgamerin keyine çöktüm tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 beta keyi olan varsa pm atabilir mi acaba :S yada bulma yöntemlerini bilen varsa official siteden beklemek hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bana da plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 black'e vermeyin bana verin adam erasmustan bulur nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 varsa beta key banada pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 veriiinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bone said: black'e vermeyin bana verin adam erasmustan bulur nasılsa pazartesi dönüyorum abi bitti artık verin bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 samaella said: Geç kalmışız sanırım http://www.pcgamer.com/2012/12/20/pc-gamer-neverwinter-issue-item-february-236-edition/ dergiyi aldiginda icinden cikan bir KEY bu , yani her an halen ulasabilirsin, sadece bele$ degil. item key bu dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 evet at veriyor beta keyi değilmiş malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 gun gectikce bu oyun beni ciddi ciddi heyecanlandiriyor , evrenden dolayi buyuk ihtimal ama oynanis tarzi da guzel gibi , acaba bosa mi olay yaptimkendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 TUT MAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 rezalet bişi bu oyun burdakiler sarcasm mı yoksa gerçek mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar