Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan drider olabiliok mu büyüler nası lan dd büüylerimi yooqqsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi heralde dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 said: drider olabiliok mu yok ama örümcek binek var. para vermedende oynanır ama ille eğer epic binek/companion, banka slotu ve büyük çanta istiyorsanız ortalama bi 8-9k zen lazım. yada deli gibi tüm gün zen/ad exchance kasacaksınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 olm dandik biliyodum ben bunu. oynanır diyosunuz ciddi ciddi, öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ilk başta acayip gelio ama alışınca güzel baya, skill/feat ve para sistemi çok karışık duruyor ilk gün newbie hal ile ama biraz bakınca oda çözülüyor. bide ah, professions, mail falan gibi şeylerin gateway ile webden direk ulaşılması güzel bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fenris said: olm dandik biliyodum ben bunu. oynanır diyosunuz ciddi ciddi, öyle mi? p2winin kralı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aylardır kimse yüzüne bakmadı oyunun, bu hafta bilgisayardan sildim, tüm paticik oyuna giriyor şimdi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Norak said: ilk başta acayip gelio ama alışınca güzel baya, skill/feat ve para sistemi çok karışık duruyor ilk gün newbie hal ile ama biraz bakınca oda çözülüyor. bide ah, professions, mail falan gibi şeylerin gateway ile webden direk ulaşılması güzel bir sistem. mail attachment box a gidilmeden alınmıo ama galiba +vendor artifact süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Selamisahin said: Aylardır kimse yüzüne bakmadı oyunun, bu hafta bilgisayardan sildim, tüm paticik oyuna giriyor şimdi :| Hello my friend, let me introduce you to Murphy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mörfi zaten nerde en olmadık zaman, pırt hemen fırlıyo. Neyse nasılsa bırakacaksınız 1 haftaya. Yeniden indirmeye değmez -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dworg oyuna girince bana 1 golt atsana at alıcam param yok lvl 24 oldum yürüyorum her yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 en son patch notları: http://nw.perfectworld.com/news/?p=1063101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mulgear6 said: dworg oyuna girince bana 1 golt atsana at alıcam param yok lvl 24 oldum yürüyorum her yere :( lol geç gördüm kardeşim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Norak said: en son patch notları: http://nw.perfectworld.com/news/?p=1063101 son patch refine sistemini hiç etti çalışan şeyi nasıl bozuyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 wizard la denedim de, başları çok eğlenceli. hiç beklemiyordum sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 server falan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 steamdan indirince beni otomatik dragon server ına koydu valla bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tmm olm oyun turkce cok acabıme gıttı lan sdsfs ne acsam dıe yarım saattır bakıorm, adamlar yapmıslar ırkları faln asdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 suark bitti mi abi eve? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beni de direk dragon a attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 günde en az 1 kere dua etmeyi unutmayın ardent ve celestial coin için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 for the sake of fix; Norak said: saatte günde en az 1 kere dua etmeyi unutmayın ardent ve celestial coin için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dün 2 duadan yaklaşık 3500xp 600 ac mi ad mi ne 2 de token geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ahah cidden oturun dua edin anladım ben xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar