Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 öle veya böle, sonucta karakterin düzgün bi kişiliği var. her bokuda öle incelersek hiç bişeyden tat alamayız ayrıca, "kaptan amerika silahlanma savaşı yüzüdnen ortaya cıkan başı boş cyborg katilleri dövdü, sonra gidip hükümete ayar verdi nasıl bunlara izin veririsniz lan aptalmısınız siz dedi" şimdi elbette bunu dediğin gibide algılıyabilriz, veya aferim lan steve yine iyi iş cıkardın diyip cizgiromanımızı okumayada devam edebiliriz. karakterin yaratıcı dünyanın en sahane ve masum insanı olmasa eyvallah dicem de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 türkiyede yüzbaşı şahin fırtına diye gösterime soksalar, zırhtaki mavi kısımları da kırmızı yapsalar tamam işte hasılat garanti, 5 milyon izleyici net ilk günden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hani captain america'yı hiç sevmeyen bir adamdım, aynı ön yargı ile yaklaşıyordum. Lakin içinde Captain America olan Civil War'ı okuyunca adamı sevdim, inceleyince biraz netten adama hayran kaldım. Cidden kral bir karakter, hatta Civil War'da ben Tony Stark'a çok gıcık kaptım vs. Cüce haklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 stark>kaptan :P civil warı bende okudum ama starkı seviyorum yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu arada cümleyi kuramamışım, içinde captain america'nın olduğu ve benim okuduğum tek çizgi roman serisi olan Civil War diyecektim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 gerçi şu spider-man'lerde de birkaç kere karşıma çıktı da, yancı olarak çıktı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cenx said: abi en sıçık roman karakteridir benim gözümde. Aluriel said: isimden kaybediyor abi adam bi kere Snake said: çizgiroman aleminin en rezil karakteri. cuce haklı şunlar haksız. steve roger oldukça adam gibi adamdır, tony stark dediğiniz ayyaş adam. hani tamam karakterin kaynağı nazilere tekme atmak olmuş olabilir, ama böyle şeyler demek için hiç captain america okumamış olmayı gerektiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=cVU4HURKEXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 haters gonna hate VS obvious fanboy is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 iyi de ben kötü demedim yahu. hakkında pek bişey bilmeden beğenmeyenlerin en büyük sebebini söyledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ya karakter propaganda karakteri olarak cikti zaten. hitlerin suratina yumruk atmis adam. ismi, uniformasi felan hala ayni oldugu icin "onyargi" kacinilmaz oluyor. adim gibi eminim sevmeyenleri bir tane cizgi romanini alip okumamistir. sonucta 70 yillik karakter. son donemlerde felan baya iyi sayilari var. civil war okuyan herkes su onyargiyi bi nebze olsun asmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Cuce said: abiş anlıyorum amerikalı falan diye kılsınız ki cok normal ama ironman bundan daha sağcı ve sahin, orasını söliyim. filmde nasıl olur bilememde normalde baya düzgün sağ duyulu usturuplu bi adam captain amerika Fidel Castro'yu yumruklattılar adama , ne sağ duyusu :D bi de ölmedi mi zaten ya captain america? ben bir sayıda insanların bunun anıt mezarında ağladığını falan görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o baska kaptan abi zaten, bu kaptan ikicni dünya savasının sonunda kayboluyo, vietnemdan sonra tekrar buluyolar buzun ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Snake said: haters gonna hate VS obvious fanboy is obvious qft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Snake said: haters gonna hate VS obvious fanboy is obvious ben kaptan amerikanın dedğil deadpool'un fanıyım, onu yazayım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sırf ismi ve forması o kadar çakma olduğu için asla ısınamadım şu kaptana. çizgi filmini 2-3 de çizgi romanını okumuştum da sarmadı, önyargısız başlasam severdim belki. ama baştan sona "çakmayım ben" diyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kimin çakması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 süper kahraman konseptinin çakması, çakma kahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 diğerleri onun çakması olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Rewendor said: süper kahraman konseptinin çakması, çakma kahraman. Ama, ama Captain America Golden Age'den kalma. İlk süper kahramanlardan kendisi. Bir şeyin de çakması değil. Ben de sevmem ama: http://img156.imageshack.us/img156/2025/uca001024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kaptan amerika wolverine'in çakmasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kaptan amerika cüneyt arkın gibi bişi yahu izlenir tabii ama komik hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 conan güzel dağıtmıştı bu herifin karizmayı çizgi romanında. bir de yancısı vardı bunun falcon diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.cinemablend.com/images/news/22998/First_Captain_America_Poster_Gets_Gritty_And_Dark_1296839294.jpg trailerda çıkıyor 2 gün sonra Superbowlda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Esmer bu? Zaten Constantine'i de esmer yapmışlardı. Pis Hollywood! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aryan tipli olması önemliydi niye böyle yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar