dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Adam yakışıklı olduğu içim kıskanıyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 3dsi bok gibiydi. normalini de bulamadım izleyecek yer :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi ahaha fandral arkaplanda asistana yazıyo caktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cuce said: http://www.megaupload.com/?d=6wq4dlfu sunu bı okuyun bıde Beni aglattı valla sunu ilk okudugumda. Agzım yüzüm dagıldı fazla iyi bu sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Süper kahraman filmlerine yöneltilen bazı eleştirilere o kadar delicesine gülüyorum ki bazen aklınız çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben ergen amerikan bebelerine yönelik sahnelerin bulunduğu filmlerden hızla soğuyorum, bide senaryo ve kurgu sorunluydi biraz ondan çok hoşlanamadım bir iron man bir x men first class gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Xaenin said: Süper kahraman filmlerine yöneltilen bazı eleştirilere o kadar delicesine gülüyorum ki bazen aklınız çıkar. olm atla geziyo adamlar asgardda ahusahdfudsahfusadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Hanımla Thor izliyoduk, hani basında Thor milleti gazlayıp yürürken Odin mızrakle yere vuruyo herkez susuyoya. Odin tam vurdu millet sustu o sırada komşu camii'den ezan başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahaha...;) dünyaya gidip gelmişler sonuçta, usulü biliyor Odin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sostizm said: Yeni izleyebildik biz de. 1- Kostüm ve miğferlere BA YIL DIM... 2- CGI çok özenli ve başarılı olmuş. 3- Kızı öpen kahraman klişesi, bildiğimiz THOR tiplemesine çok uymamış. 4- Loki çok başarılı oyunculuk çıkarmuş. (çizgi romanda bu tiplemenin ismi Lockheed olarak da geçmiyor muydu?) 7/10 çok başarılı senin dediğin Lockheed Martin abi, F-16ları yapan firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya filmdeki efektler bir tek bana mı yetersiz geldi. şu an bir oyun grafiği ne kadar iyiyse o da en fazla o ayarda olmuş. mekanlar fazla yapay duruyor, yani olması gerektiğinde fazla çizim çizim geldi gözüme açıkçası. jotunheim'a gidecekken köprünün üzerinde atlarla koşturdukları sahnede o kadar felaketti ki görüntü üzüldüm lan. Ne bileyim belki bütçe olarak dengesiz bir karşılaştırma olabilir ama 2009 yılından kalma Avatar bundan çok daha iyiydi grafik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 filmin cgi'nı beğenmeyen bir tek sen olmuşsun herhalde. vcd felan mı izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Cuce said: Hanımla Thor izliyoduk, hani basında Thor milleti gazlayıp yürürken Odin mızrakle yere vuruyo herkez susuyoya. Odin tam vurdu millet sustu o sırada komşu camii'den ezan başladı... Yüce isa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Aket-Atum said: sostizm said: Yeni izleyebildik biz de. 1- Kostüm ve miğferlere BA YIL DIM... 2- CGI çok özenli ve başarılı olmuş. 3- Kızı öpen kahraman klişesi, bildiğimiz THOR tiplemesine çok uymamış. 4- Loki çok başarılı oyunculuk çıkarmuş. (çizgi romanda bu tiplemenin ismi Lockheed olarak da geçmiyor muydu?) 7/10 çok başarılı senin dediğin Lockheed Martin abi, F-16ları yapan firma. Sanki ben de firma adını buradan alıyor sanıyordum, o kadar öyle aklımda kalmış yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bone said: filmin cgi'nı beğenmeyen bir tek sen olmuşsun herhalde. vcd felan mı izledin? 1080p idi ama bana biraz fazla yapay geldi bazı şeyler çok sırıtıyordu, neyse kıfsmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 esas VCD FELAN izlersen daha az batar bence cgi 1080 indirince kabak gibi belli oluyorlar bence. bir de sinema perdesinde daha inandırıcı oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aynen onu düşündüm ben de. zaten dikkatli bakınca sinemada bulanık olduğunu görüyorsun efektlerin. ben transformers'a 2 kez gittim ikincisinde zaten genelde etrafa, detaylara falan baktım ve defalarca çamur gibi aktığını gördüm sahnelerin. 1080p olunca tırnağına kadar inceliyorsun adamı hatalar hiç kaçmıyor gözünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 daha yeni izleyebildim de, bildiğin hayal kırıklığı oldu yav. cgi benim de gözüme çok battı. hele thorun kankileri kasabaya geldiklerinde kıyafetleri silahları oyuncak gibi gözüküyodu resmen. thorun kıyafeti,helmi,mjolnir i gayet iyiydi ama. lokinin oyunculuğunu beğendim ama ilerde de o devam eder umarım. bi dee loki orcininde de frost giant kırmasımıydı, thor un öz kardeşi deil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Torremti cıktı diye upluyonuz11ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 origin hikayesinde de frost giant kırması olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 güzeldi yav,da thor yani ne beklionuz ki adam çekiç fırlatıo falan. çekiç güzeldi ama babayıda sevdim. Yancılar çok maldı, lokiyide sevdim. da şimdi bu dünyada süper kahraman olcaksa herkesi döver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 normalde çizgi romanlarda kendini sınırlandırıyor bu adam. avengers ekibine gelince "i win" butonu olmasın diye yazarların uydurması da olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hikayesi var onun ilk dünyaya geldiğinde elinin tersiyle birilerine vurup öldürüyo boş yere falan, onsan sonra işte sakin takılıyo dövüşürken genelde. yoksa evet sinirlendiğinde galactusa kafa atmak icerikli dövüş sahneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Thor'a kız bağlamaya çalışmak çok gereksiz olmuş bence. Bunun dışında mekanlar falan iyiydi. Ama çizgi roman klişelerini geçip gerçek Nors mitosundaki hikayelerden film yapsalar hem aşırı komik hemde aşırı epik olabilir yahu. Devlerin Tanrıları kandırıp içki yarışında tanrılara bardakta içki yerine bütün okyanusu içirmesi falan bence bu filmin konusundan daha eğlenceli olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 South Park süper parodisini yayınladı Thor'un bu gün. Bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar