Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha epic win

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lothrodel said:

razzRaziel said:

abi 3dklık videoyu 1 dk da nasıl izledin sdfsdf

harbiden ya bi aciklama sart kafalarda soru isareti kalmasin...

e arkadaşım video yu hemen yüklüyor.atlaya atlaya izlemiştir.bende öyle izledim :).
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Mitozda hücre sayısı sabittir. Mayozda 2n olur. Mayoz de... Mayoz diceksin. EN ÇOK MAYOZ DİCEKSİN EN ÇOK MAYOZ!!!11bir

auhauahua abi en son biyoloji 32537 sene mi oldu yoksa daha ortaokulda filan mısın :=) yada sadece kafa karışmış diyelim.bi tekrar et istersen :)
hücre sayısı sabit kalsa üremenin anlamı nedir yau, insan mı bu zevk için şaaapsın
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Rotweiler said:

Mitozda hücre sayısı sabittir. Mayozda 2n olur. Mayoz de... Mayoz diceksin. EN ÇOK MAYOZ DİCEKSİN EN ÇOK MAYOZ!!!11bir

auhauahua abi en son biyoloji 32537 sene mi oldu yoksa daha ortaokulda filan mısın :=) yada sadece kafa karışmış diyelim.bi tekrar et istersen :)
hücre sayısı sabit kalsa üremenin anlamı nedir yau, insan mı bu zevk için şaaapsın

ooo aga sen hepten fail
Mesaj tarihi:
Abi dans mı bu, ben olsam spastik la bu der geçerim, kültür farkı demek ki :D

Yalnız anlaşmalı olarak da yapılır bu. İlk giden bikaç kişi arkadaşıysa rol yapıyolarsa zaten onlardan cesaret alıp koşar millet :D
Mesaj tarihi:
bende okadar özgüven yok açıkcası öyle tek başıma dans ediyim falan ama ordakiler gibide koşarak gitmem çocuğun yanına ben mi garibim millet mi garib anlıyamadım :D
ama kıskandım çocuğu o özgüven bende olsa liv tyler'a olan fotolarımı albüm'e koyardım
ahefueahf
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...