Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha adam mitoz geçiriyor resmen.hatta mayoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mitozda hücre sayısı sabittir. Mayozda 2n olur. Mayoz de... Mayoz diceksin. EN ÇOK MAYOZ DİCEKSİN EN ÇOK MAYOZ!!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ABİ.... o kromozom sayısıydı diyip yattım mitoz dogru cevaptı muhalefet fails =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lothrodel said: razzRaziel said: abi 3dklık videoyu 1 dk da nasıl izledin sdfsdf harbiden ya bi aciklama sart kafalarda soru isareti kalmasin... e arkadaşım video yu hemen yüklüyor.atlaya atlaya izlemiştir.bende öyle izledim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rotweiler said: Mitozda hücre sayısı sabittir. Mayozda 2n olur. Mayoz de... Mayoz diceksin. EN ÇOK MAYOZ DİCEKSİN EN ÇOK MAYOZ!!!11bir auhauahua abi en son biyoloji 32537 sene mi oldu yoksa daha ortaokulda filan mısın :=) yada sadece kafa karışmış diyelim.bi tekrar et istersen :) hücre sayısı sabit kalsa üremenin anlamı nedir yau, insan mı bu zevk için şaaapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şarkıyı bulun bana asdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Archangel_ said: Rotweiler said: Mitozda hücre sayısı sabittir. Mayozda 2n olur. Mayoz de... Mayoz diceksin. EN ÇOK MAYOZ DİCEKSİN EN ÇOK MAYOZ!!!11bir auhauahua abi en son biyoloji 32537 sene mi oldu yoksa daha ortaokulda filan mısın :=) yada sadece kafa karışmış diyelim.bi tekrar et istersen :) hücre sayısı sabit kalsa üremenin anlamı nedir yau, insan mı bu zevk için şaaapsın ooo aga sen hepten fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 info anlatıyo zaten No one can resist the power of his spastic movements and dangerously low-cut jean shorts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Abi dans mı bu, ben olsam spastik la bu der geçerim, kültür farkı demek ki :D Yalnız anlaşmalı olarak da yapılır bu. İlk giden bikaç kişi arkadaşıysa rol yapıyolarsa zaten onlardan cesaret alıp koşar millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yalnız snki linçe koşarmış gibi gitmek nedir abi ,tamam oo dans fln anladk da bunlar bişi görmüş gibi ne koşuyolar böle alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şu şarkı elinde olan var mı ya? ne emule de ne limewire'da bu versiyonu yok, hep miksi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ohahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 orada ne kadar ortam yapmaya gitmiş adam varsa bu görüntü sonrasında o kadar da alt+F4 oluşmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çok yalnızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şarkı başta baya berbat geliyodu. Videoyu iki kere izledikten sonra BULMALIYIM BUNU oluyore ay gatı bii an stap pı bıl ay gatı bii an stap pı bıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bulunca bana da haber ver deli gibi ariom şarkıyı yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi olay tamamen nerd party olarak başlamış, ama adamı da kıskanmadım değil resmen ortamın gödesi olmuş 2 dakkada herkes onla takılmak istiyodur şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende okadar özgüven yok açıkcası öyle tek başıma dans ediyim falan ama ordakiler gibide koşarak gitmem çocuğun yanına ben mi garibim millet mi garib anlıyamadım :D ama kıskandım çocuğu o özgüven bende olsa liv tyler'a olan fotolarımı albüm'e koyardım ahefueahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 arkadaşlar orası avrupada bi yer değil mi. bay cingılbörtü hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 razzRaziel said: eleman tek başına sıfırdan nasıl ortam yaptı ya millet koşturuyor falan yuh, her partiye lazım bundan go go rush kekekeke XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tekrar açıp izledim şimdi, epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 şarkının adını söyleyen olmuş muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Otedengelen said: açıp dinlemedim de budur heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 too much mexican airlines passangers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar