Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 2d parayla satılan pc oyunu artık nadir örnekler hariç çıkmaz, diğer türlerde olduğu gibi adventure kalesi de düştü denebilir. nasıl daha düzgün 3d yapılır onu düşünmeleri lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sam said: 2d parayla satılan pc oyunu artık nadir örnekler hariç çıkmaz, diğer türlerde olduğu gibi adventure kalesi de düştü denebilir. nasıl daha düzgün 3d yapılır onu düşünmeleri lazım sadece. iyide abicim adventure bu yane olayi zaten bole comic book gibi olmasi aksiyon roket felan yok ki strateji deil ki point and click tadinda bisi adenture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yazık olucak. Gerçi Escape de baya kötüydü. 2d başlayıp 3d ye dönen adv kaderi bu gibi. Broken Sword =/ Neyseki remake haberi sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BonePART said: iyide abicim adventure bu yane olayi zaten bole comic book gibi olmasi aksiyon roket felan yok ki strateji deil ki point and click tadinda bisi adenture heh abi windows'la gelen basit oyunlar bile 3d'ye döndü ki 2 yıl önce, illa vurdu kırdı olmasına gerek yok. oynanışı tamamen 2d imiş gibi tutan, kamera döndürtmeyen oyunlar bile 3d artık yani. bazı oyun türleri bundan daha geç etkileniyor ama bu yolun tek gidiş yönü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abicim usengecliklerinden yapiyola bunu 3d yapmak cok daha kolay oyunlari karakteri bi kere modelledikten sonra cekistir saga sola animasyon olsun 2d ole deil ama elle ciziceksin her kareyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 öyle orası elbette ki, en başta o nedenle dönüşü olmayan bir gidişat zaten. düzgün yapılması lazım tek sorun o, teknoloji var yoksa artık 2d'deki detayı yansıtabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 3d tamam da bu 3d olmamis, gayet basarisiz buldum o episode trailerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bunu bana yapmayın hayııııııır hayııııııııır demiştim de; said: Tales of Monkey Island isn't our first time walking the plank… far from it! Our team includes designers, writers, artists, and others who worked on all four of the previous Monkey Island titles, as well as many other adventure game classics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 LEAD DESIGNER SAdece bi iki geyige gelmis ama asil adma yok yane adi neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ron Gilbert yok ama ara sıra telltale ofisine uğrayıp monkey island hakkında konuşuyormuş =P. O da şu an başka bi oyun yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 of gördüğümde başlığı inanılmaz sevindim resmen trailerı izledim, pek olmamış gibi geldi bana ama yine de müziği bile yeter yahu. ayrıca le chuck'ın sesi rezalet yahu. 2 boyutlu olması gerektiğine katılıyorum ben de fakat öyle birşeye kalkışan olacağını sanmıyorum bu saatten sonra. ayrıca 1'in sprecial edition'undaki karakter animasyonları komik durmuş bence, ama çok kötü gelmedi. of umarım iki oyun da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 En son 2d bi adventure cikmisti adini unuttum runaway miydi neydi, o baya basariliydi. 3d yapmak da hos da abi cok kotu yani. Herkesin en sevdigi guybrush 3. oyundaki degil midir? Tam tipi uygundu yani. 4te bodur yaptilar. Simdiki hali guybrusha bile benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 telltale'in Sam & Max'i mükemmeldi. Bu biraz eksik kalmış gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DiadanLocke said: 3d yapmak da hos da abi cok kotu yani. Bu ne yaman celiskidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 düzgün 3d var, kötü 3d var. düzgün 2d ve kötü 2d olduğu gibi. onu kastetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yok dalga gecmistim zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sesi değişmiş ama sevgilim değişmedi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok yok aynı adam Dominic Armato hala. bana da değişmiş gibi gelmişti. ama değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Cuce said: sesi değişmiş ama sevgilim değişmedi diyo 4.yle aynı sesi ilk üçüyle farklı. Sevgilin haklıymış. yaşasın çok sevindim hadi 7 temmuz gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sevgılım anlamaz oyundan falan zaten uyduruyodu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bence su iki oyun bazi istatistikleri aciga cikarabilir. Millet 2D olan Special edition'a mi yonelecek yoksa digerine mi gorecegiz. (alo 2D'ye abanin!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bence hep beraber eski versiyonuna ya da mi3e abanalım anlasınlar nasıl yapmaları gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 smash said: Cuce said: sesi değişmiş ama sevgilim değişmedi diyo 4.yle aynı sesi ilk üçüyle farklı. Sevgilin haklıymış. yaşasın çok sevindim hadi 7 temmuz gelsin http://en.wikipedia.org/wiki/Dominic_Armato Wikipedia said: The role was in The Curse of Monkey Island and Escape from Monkey Island. He has also provided voices in several games based on the Star Wars franchise, like Star Wars: Droid Works. It has been confirmed he will reprise his role as Guybrush Threepwood in the upcoming episodic sequel to the Monkey Island series, Tales of Monkey Island, which will be released July 7th by Telltale Games, as well as voicing the character in the remake of the original game, The Secret of Monkey Island: Special Edition. Dominic her yerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Umarım kotarırlar. A vampyre story'i oynamaya başladım, eğlenceli gelmedi pek. Telltale başarır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 birkac dk icinde cikackak oyun, bekliyoruz lol, download etmek icin refresh uzerine refresh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar