adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ayrıca umarım çin olayı sadece lafda değildir devam eder bunda böyle oha efsane bişi geliyo diye beklemdim ama lemi ve aziz efendi çin'de mükemmel bi film olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Fragmanda tek bir sahneye bile gülmedim.Arkadaş hatrına gidicem yarın.Bakalım ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fragmandaki sahnelerin 14193*58*913 katı güzel espiriler var filmde emin ol bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 benim hoşuma gitti. arog gibi birsürü ince espri var normalde film izlerken pek gülmem ama bu filmde 4 5 sahnede sırıttım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 almancı türktür o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben de bugün gidicem büyük ihtimal ama fragmanına çok güldüm. özellikle knock knock esprisi süperdi. belli ki fragmana komik kısımları koymamış ama çok güzel espriler vardı film de iyi olacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 "Tatar Ramazan" said: Çok emek ve para yatırıyor filmlerine doğru, ama esprileri yerel yani halkımıza özel kaldığından yabancılar garipsiyor ve izleyince bu kadar milyon dolarla bu uzayyolu-taş devri saçmalığını mı çektiniz diyorlar. Aslında bir sonraki filminde konsepti biraz daha Avrupalılardan veya gurbetçilerden de genel birşeyler katarak zenginleştirse yabancılar arasında da iş yapabilir filmleri. sen her amerikan filmindeki espriyi anlıyormusun ? Hayır. Sorun ne ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben çok beğendim. beklentilerimiz düşük bir şekilde gittik ama beklediğimizin çok ötesinde bir film olmuş oldukça eğlendik. keşke cem yılmaz kadar kaliteli yapımlar ortaya koyan oldukça fazla para harcayan daha fazla isim olsa. insanların cem yılmaz'ın karşısına koyduğu isimleri görünce söyleyecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 benim de bekletimin üstündeydi, iyiydi ya sevdim ben. fotoğrafçının mehmet turgut olmasına falan güldüm baya sonradan sdaf. bi de çak çok baydı. en çok rahatsız eden oydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 chuck çak çak dedikçe , o lavuk da elini kaldırdıkça sinirlerim gerildi. onun dışında güzeldi güldüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 stand up larda seyirciyi güldürmek sinema filminden daha kolay çünkü seyirciden gelen karşılığa göre gidiyorsun, mesela bir grup seyirtci doktor çşakalrına gülüyorsa doktor şakalarıdnan doğaçlama gidersin ama bir başjka grup doktor şakasına baltın pek güleek gibi değil başka yeden konuyu bağlarsın ama işte sinema filminde öyle olmuyor böyle yaldır yaldır güldüren komedi zaten bulunaiblir gibi değil şimdi yahşi batıya değinecek olursak ben çok eğlendim han iverdiğim paranın karşılığını aldım cem yılmaz da böyle filmler yapmaya devam etsin çine gitsinler, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Tek kamerayla film çekenler az biraz örnek alır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sonunu begenmedim. cizmeyi enteresan bi hikaye ile birlestirmesini bekledim. bi de çin versiyonu gelecek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne gora ne de aroga hiç gülEmediğim için, bu filme karşı da fena fena bi ön yargım var. izleyince cem yılmaz filmeri hakkında nihai kararımı vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bir beğenmeyen ben mi varım yaa.. Gora yı çok beyenmiştim, arog eh ti ama bu film cidden kötüydü. Verdiğim paraya acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kötü değildi, arog`la aynı ayardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dreagloth said: Tek kamerayla film çekenler az biraz örnek alır umarım. recep ivediğe taşmı bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dreagloth said: Tek kamerayla film çekenler az biraz örnek alır umarım. film 3gp çekilmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ekipten misiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 recep, yılmaz serisinden güzel. BANA GÖRE.. varmı ötesi. yok :) BANA GÖRE. yes itis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzel, başarılı bir komedi filmi olmuş. ama öyle ay yanaklarım kasıldı anam karnıma ağrılar girdi durdurak bilmiyo bu herif tarzında bi film de değildi kanımca. yine "çok küfür vardı" eleştirilerine maruz kalcağı çok ortada. hatta dün filmi izledikten sonra, normalde 2 cümlesinden birisi küfür olan bi arkadaş filmde çok küfür vardı hiç hoş değil dedi ciddi ciddi. teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 küfür arada bi rahatsızlık verdi de çok sorun değil alışalım artık küfürü sinemada kullanmaya ya bunu dier sinemalar yıllardır yapio, tabi bizim küfürler biraz daha hardcore ama neyse. onun dışında film gayet başarılıydı , hikayeyi anlatım prodüksiyon müzikler vs gayet güzeldi, beklentimi karşıladı, gayet memnun kaldım yeri geldi baya kahkaha attım yeri geldi tebessümle izledim, bazı espiriler çok kullanılarak tadı kaçtı ama ona gülen de vardır tabi (çak, ve deli adam gibi). Başarılı buldum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 toggie said: sonunu begenmedim. cizmeyi enteresan bi hikaye ile birlestirmesini bekledim. bi de çin versiyonu gelecek mi acaba? çok bariz gelicek gibi gözüküo ve çok eğlenceli olur die düşünüyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar