Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dostum oneill silindirini unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karsus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çıplak gösteren gözlüğü icad etsinler gerisi önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ışınlanma oldu olmıyacak bir şey değil. en son ufak bir bakteri fln ışınlandı diye okumuştum tek hücreli bir canlıydıda adı gelmiyo aklıma. insan ışınlanmasına var daha... deli gibi enerji gerekiyormuş diyorlar ben bilmem fizik bölümünü bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Aket-Atum said: geleceğe dönüşteki uçan kaykaylar! nasıl kimse dememiş bunu yada ben mi görmedim? :D bunu demeye gelmiştim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 heartstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bunun üstüne bir de ölümsüzlük ile süper kahramanları sololarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ufak penisler için bir umut yok ama sanırım hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 xaty said: uçan araba ilginç bir şey ya. amacı ne? insan taşımak. ee var zaten, uçak diyoruz veya helikopter.. araba olunca ne oluyor? 4 tekerli mi olacak? uçan şey tekeri napsın? uçak ile uçan arabayı eş tutmak... hmmm... helikopterle uçağı da eş tutarsın herhalde :D uçan araba şöyle birşey. uçak, içine 100-200 kişi biniyor. araba, içine 5 kişi biniyor. uçak, havalanmak için epey bir yol katedip göğe yükselmesi gerekiyor. uçan araba, durduğu yerden harrier uçaklar gibi havalanıyor. uçak, keskin dönüşler yapılabileceği bir araba trafiği sağlanamaz. uçan araba, aynen araba trafiğinde olduğu gibi binlerce arabanın hareket halinde olduğu yollar hazırlanabilir. uçak, kanatları ve boyu fazla yer kaplıyor. araba, daha küçük boyutta ve evimizin önüne parkedebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Otedengelen said: ufak penisler için bir umut yok ama sanırım hala? facebooka gir, sağa bak, göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Geleceğin teknolojileri olacak, bize mi olacak. 50 sene sonra millet yörüngeye asansörle çıkar, biz hala başörtüsü tartışıyo oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kendi güneşimizi yapalım gerisi kolay: https://lasers.llnl.gov/ evet yapıyorlar bunu, 2010 da şeyolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben belgelerim klasörümü tom cruise gibi havada ellerimle falan düzenlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ışınlanmak.. gate açmak istiyom ben. evet evet istiyom. kal ort por da olur. yapsınlar yani bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Asteroth said: Geleceğin teknolojileri olacak, bize mi olacak. 50 sene sonra millet yörüngeye asansörle çıkar, biz hala başörtüsü tartışıyo oluruz. once yorungede kible sorununa cozum bul hocam sonra turbani tek cumle icinde cozeriz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: Mass effect olsun yeni fizik dalları çıksın ortaya falan ohş (sanki şimdi var olanların hepsini anladım ya sdf) Star Trek ve Mass Effect gibi teknoloji istiyorum. Işınlanmak istiyorum. Uzayda gezmek istiyorum. Küçük bir cihazla kendimi healleyebilmek istiyorum. Lazer silahıyla, Plasma silahıyla ateş etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu kafalarla önündeki 2 günü gördüğüne dua etmeli insanoğlu. ciuuvv ciuuv diye ışık saçmıyor oğlum o, adam öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Görende şuan hali hazırdaki silahlar ile sürekli ateş ediyoruz sanıcak :P Bone said: Ardeth said: Mass effect olsun yeni fizik dalları çıksın ortaya falan ohş (sanki şimdi var olanların hepsini anladım ya sdf) Star Trek ve Mass Effect gibi teknoloji istiyorum. Işınlanmak istiyorum. Uzayda gezmek istiyorum. Küçük bir cihazla kendimi healleyebilmek istiyorum. Lazer silahıyla, Plasma silahıyla ateş etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e tabanca da ademoğlu öldürüyor. Absolut said: Görende şuan hali hazırdaki silahlar ile sürekli ateş ediyoruz sanıcak :P maksat ışıklı alevli cıvcıvlı ateş etsin. proton torpidosu atalım felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 evet, sürekli ateş ediyoruz (biz, insanoğlu). ve ateş edip öldürmeyenler de, öyle ya da böyle bu ateş etme işini meşrulaştırıyor bu tür yaklaşımlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bone said: Küçük bir cihazla kendimi healleyebilmek istiyorum. HP/Max HP ne durumlardaki şu an? Armor veren alet de iyi olmaz mı? Ayrıca küçük bir cihaz olmasa, mesela bozuk para ile çalışan bir makine olsa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olmaz. ayrıca star trek izlemediğini görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kişisel olarak ayağımı yerden kesicek manyetik bi alet edevat çıkarsınlar yeter.. jetpack de olur. yürümek ve uyumak tanrının bize verdiği en sıkıcı şeylerden ikisi olabilir kesinlikle.. ha bi de sakalların ve tırnakların uzaması.. arkadaşım, ben onları kesiyorum paso. sen hala inat çıkıyorsun. erkeklerde tırnak kırılmadıkça hiç uzamasa bile olur. peki ihtiyaç olmayan gereksiz organların üretimi varkene gerekli organların üretimi var mı? nah var! misal diş.. sene kaç bin oldu bakayım.. 2 bin 9! yuh.. o kadar olmuş hâlâ diş derdine çözüm geliştiremediler. aptal saptal 10sene öncekinin aynısı diş macunları falan var. diş, diş eti olayına çözüm getirilmesi lazım. ne yaparlar artık bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 heal deilde bacta tanklar yakındır sw deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dasaa, fareye diş kök hücresi taktılar, dökülmüş diş yerine yenisi çıktı bir ayda filan. insanlarda denemeye başlayacaklar sanırım. kelimenin tam anlamıyla 'kökten' çözüm. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 farelere insanlarda konuşmayı sağlayan gen aktarılmış hayvanların iletişimleri, sesleri falan değişmiş doğuştan. cnnturk yada ntvmsnbsde vardı teknoloji bölümünde haber geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar