Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Add vs. Adnan Oktar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar takip ediyorum açık tartışma platformlarının neredeyse hepsinde bir mesaj silme yarışı var.

iki tane kesim sanal ortamda fikirlerin tartışılmasına çok karşı ve inanılmaz bir hızla çoğu komünitede tartışılan konulara epey hızlı bir şekilde müdahele ediyorlar.

sizce kim kazanır?
Mesaj tarihi:
Reogmar said:
bu aralar takip ediyorum açık tartışma platformlarının neredeyse hepsinde bir mesaj silme yarışı var.

iki tane kesim sanal ortamda fikirlerin tartışılmasına çok karşı ve inanılmaz bir hızla çoğu komünitede tartışılan konulara epey hızlı bir şekilde müdahele ediyorlar.

sizce kim kazanır?

http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg
Mesaj tarihi:
deja cyrano said:
add arenaya yeni girdi
ayrıca islamcılar stun bastı ve cumhuriyetçilik feat'i sansürcülük'e -5 veriyor
hem daha level 3ler
adnan oktar epic creature
alır.

katılıyorum.
ayrıca adnan oktar'ın "i win button" özelliği veren "holy book of evrim çürütüldü hahaha" kitabını da unutmamak lazım.
Mesaj tarihi:
İkisi de birbirinden rezil, komple atın çöpe gitsin.

ADD'nin Atatürk'le alakası kalmadı zaten saçma sapan bir kurum oldu iyice, Adnan Oktar'ı bu saatten sonra zaten kimseye anlatmaya gerek yok :)
Mesaj tarihi:
Öyle güzel saçmalayalım ki, arada ADD'ye de çakalım. Sansür bıdısını kim kazanır hehühe. Karımızı anamızı kapatmak için kendini yırtan insanlar var ama olsun o din için, sansür demek doğru olmaz hehüh ne güzel düşündük lan gene hihihi.
Mesaj tarihi:
Bence yasayı düzenlemeyen AKP kazanır.

İnternet ortamındaki katalog suçların biride Atatürk'e Hakaret.

Çocuk p0rn0su görürsen ihbar edebilirsin. Etmelisinde. Yada intihara yönlendirme vs.

Kanunlarda resmen bug abuse yapılıyor.

Müstehcenlik.. Tamamen algıda seçicilik
  • Yeni Oluştur...