Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.newgrounds.com/portal/view/448950 Oyunda kendi hastalığınızı yapıpı(Bakteri-Virüs seçenekleri filan var) dünyaya salıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tam çözemedim oynuyorum ama doğru mu oynuyorum emin değilim =) tuto plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 doğru sanırım rusyada 3000kişi kaldı canlı hiç biri sağlam değil heh ama ulaşım durdu hastalık yayılmıyor bu sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Süpermiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi başta resistance kasın virüse ve yayılma yollarını arttırın. Ölümcül efektleri dayayınca herkes kapıyor havalanını, limanını. Max 3 ülke götürebildim ben de yeniden başlıyom. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çıkmaz döngü oldu şimdi.. ilaç buldular.yeni kimseyi etkileyemiyorum eskilerde açık hastanelerde tedavi edilecek durumda ancak hiçbir ülkede hastaneler açık değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: Abi başta resistance kasın virüse ve yayılma yollarını arttırın. Ölümcül efektleri dayayınca herkes kapıyor havalanını, limanını. Max 3 ülke götürebildim ben de yeniden başlıyom. ^^benim şu an 3 ülke hariç tüm dünya gg hepsi ölü =) de nasıl bitiyr bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben başladım arjantinde başladı hastalık diğer ülkelere nası bulaşcak la bu kendiliğinden mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 CthuLhu said: Masquerade said: Abi başta resistance kasın virüse ve yayılma yollarını arttırın. Ölümcül efektleri dayayınca herkes kapıyor havalanını, limanını. Max 3 ülke götürebildim ben de yeniden başlıyom. ^^ benim şu an 3 ülke hariç tüm dünya gg hepsi ölü =) de nasıl bitiyr bu? netten buldum ss'i. ben de bitiremedim daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Madagaskardan başlamazsan bitmez aga bu oyun. Önceden çok uğraşmıştım :D Höt dedimi liman kapanıo sonra sittin sene bulaştıramıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Of Tek Küba kaldı bende. Dünya gg, eriyor ama Kübaya bulaşmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 istediğimiz yerden başlıyozmu la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yok rastgele bir yerden başlıyor virüs. altta disease'i seç menüden. başladığın ülke soğuksa cold, sıcaksa heat resistance aç 1-2 tane. sonra havaalanı, su ile bulaşmayı aktif et. bütün dünyayı sıçramasını bekle. sonra ver ölümcül efektleri gg. ben fail oldum ama. küba direndi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pardon cevabı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tam benlik çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 az önce amerika kıtaları hariç bide japonya hariç bütün ülkeleri geberttim amma velakin amerkaya felan geçemedim game ower oldu herkes geberdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 madakaskar kaldı bitek deli oldum adamlar tık diye limanı kapattılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 madagascara havalimanı lazım arkadaş, böyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Tüm dünyayı öldürdüm ikinci denememde, tam kötü adam olur benden ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi of parazit adamın hayatından ömür götürüyor ahah madagaskar hariç her yer hasta ama bitirmeye kalksam yarın akşama falan ancak biter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 allahtan buş zamanında oynamamış bu oyunu, sinirlenip madagascar'a da demokrasi götürürdü.. -Hey Cheney! bi lanet komünük küba bi de magadascar kaldı! Gitmo'dan saların virüsü Küba'ya! Zaten nalet fakirler hemen öleceklerdir! Ama Magadascar neresi ki! +Madagascar efendim -Ha. +Madagascar efendim, adı Madagascar.. -Her neyse, Magadascara operasyon yapmalıyız. çabuk bi turmoil yaratın da el koyalım.. her neyse buş virüsü böle bişidir. limanı kapatsan bile bacadan gelir.. siz de virüsünüzün adını bush, bushitis, bushillia, bushiklia, bushviridae gibi adlar veriniz.. hayırlı olssundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Vayy be BAYILDIM, beklediğimden çok daha derin bi oyun çıktı... ilk denemede başarısız oldum ama 2. denemede başardım. SİLDİM İNSANLIĞI BU EVRENDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çok güzel oyun eskiden baya oynardım ama şu gifte olan şey yüzünden artık ismi geçince sinirlerim kalkıyor. bir kere bile bitiremedim oyunu bir kere bile be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 off gif bomba hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar