Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Leo Franco (Milli) Sabri&Ugur Servet Gökhan Hakan Balta (Tr A Milli takımı defansı) Mehmet Topal & Lind (Swe/Tr Milli) Elano Arda (Milli) Keita Kewell (Milli) Baros (Çek Milli) nerf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi yandan da bi handikap bu..geçen sene linderoth'u milli takımında kaybettik misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Adam masrafını amorti edecek gibi. Forma satışı, maçlara artacak olan ilgi, galibiyet-tur primleri. Bonus olarak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 berbatovu bende çok beğenirim hastasıyım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Berbatov'un hastasıyım. Nasıl seveni yok demişler anlamadım Onun dışında,transfer yorumum; Elano çıldırtır,budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu arada Elano Luce'nin takımında oynamış. Sormak lazım Luce'ye yorumu ne acaba Elano için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 HALDUN > KAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 1....17.18.19.20.21.22.[23].24.25.26.27.28.29....106 Antuda ki transfer topicindeki sayfa sayısı :D okudukça gülüyorum ama sıkıldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kıskandım ya elano ne demek. beşiktaş fink falan hala of tüpçü of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Rikkie said: HALDUN > KAZIM HALDUN>> TÜPÇÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tüpçü < all üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sol Campbell Ankaragücü'nde diye haber düşmüş :) Vassell'le birlikte menejerliğini bir Türk yapıyormuş,bonservisi elinde olduğundan da ötürü anlaşıldı deniyor. Olur mu ? Olabilir,neler yapıyorsun Ankara asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "Max Damage" said: Bu arada Elano Luce'nin takımında oynamış. Sormak lazım Luce'ye yorumu ne acaba Elano için. luce getirmedi mi zaten elanoyu. tandemde oynatmış olabilir elanoyu luce sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 shaktarda oynadı elano sonra m.ctiye gitti galiba ama luce zamanındamıydı bilmiyom tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahahaha habere gel http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12184814.asp?gid=211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Lütfen alsın bjk lincolnü ya, lütfen ya çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ne içtilerse bende ondan istiyorum, Barı Mustafa Denizli'nin değilde başkasının ağzından çıkartsalardı şu lafları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oahohaoahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Noyanh said: Asriel said: Tamam bende onun için söylüyorum.Bana göre,sana göresi mi var yahu.İngilteredeki en iyi 5 oyuncudan biri ne demek:) senin özel sempati duyduğun oyuncu yok mu =) berbatov uda cok begeniyorum ben mesela ..cogu kişi umursamaz bile onu . tamam ingilteredeki en begendiğim ilk 5 oyuncu olarak cümleyi düzeltirsek daha anlamlı olcak sanırım . berbatov'u sevmeyeni döverler. leverkusen'den beri hastasıyım adamın. hotspur'da çok iyi işler yaptı. manu taraftarı sevmiyor pek ama kıymetini bilseler çok iyi işler yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok iyi işler yapsa sevilir agatör 30 milyona transfer olup eşşek yüküyle para alıp maçta 2 gram koşmayan adamı niye sevsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 DoGMeaT said: çok iyi işler yapsa sevilir agatör 30 milyona transfer olup eşşek yüküyle para alıp maçta 2 gram koşmayan adamı niye sevsinler Adam oyun mantelitesi açısından çok farklı bir takıma geldi.Hiç olmayan şeyleri alışkanlık haline getirilmesi isteniyor ondan.İlk sezon alışmakta güçlük çekti ama bu onun yeteneklerinin kaybolduğu anlamına gelmez tabikide. Şimdi ronaldoda gitti hücum hattında daha rahat hisseder bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 MrLevie said: ahahaha habere gel http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12184814.asp?gid=211 fenerbahçe alt yapımız varken al alexı koy ortaya ne gerek var buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 MrLevie said: ahahaha habere gel http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12184814.asp?gid=211 Lincoln bu sefer sözleşmeyi kesin part time imzalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 inş. gerçekleşir bu transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Türkiye takımı olduğu için TFF'nin aldığı kararlar geçerli olur. 3-5 kuruş tazminat yerine versinler Bobo'yu da Galatasaray'a. üzerine de para veririz biraz 10 numara transfer olur. Beşiktaşlılar nefret ediyor zaten Bobo'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar