Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Sinad arkadaşımın dediği doğru, hatta Galatasaray'ın uefa kupasını alması da büyük bir şikeydi. Maçtan önce Fatih Terim Arsenal soyunma odasına girerek "Olm açlıktan ağzınız kokuyor, bu maçı kazansanız alacağınız bir kupa, kupayı bize bırakın adam başı 1500 dolar yollarım" dedi. Parayı duyan oyuncular kendi aralarında toplantı yaptı.

"Hacı zaten kupayı eve götüremicez, elimize alıp 2 sallayıp, hoplayarak sevinicez, değmez be, 1500 dolar bizi 2 ay idare eder, alalım parayı" diyerek ortak karar aldılar. Takım adına konuşan Henry "Parayı yollıyacağını nerden bilicez?" diye sordu, bunun üzerine Fatih Terim "Adanalıyık, Allah'ın adamıyık, bizde söz ağızdan bir kere çıkar kara yeğen" dedi. Bunun üzerine "Eyvallah" diyen Henry, takımına dönerek müjdeyi verdi.
Yarın: Galatasarayın kazandığı süper kupa maçındaki hile ve Lucescu'nun Figo'nun enseye vurduğu tokat.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

İmparator ezeli rakibi karşısında 6 yiyip sezon sonuda gönderilense öyle imparator olmaz olsun.

Ayrıca fatih terim in o 4 sene nasıl şampiyon olduğunuda biliyoruz.

Vahap Beyaz, Ahmet Çakar lı teknik ekiple büyük başarılara imza attı evet.

sinad said:

Arkadaşım elinize vicdanınıza koyunda söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek?

Biz 1 sezonda 27 penaltı verilmesine sizde şahit olduk.
Temdit penaltısı diye abuk bi kuralı ilk kez istanbulspor maçınızda ahmet çakarın düdüğüyle şahit olduk.
Arif in voleye kalkıp yere düşmesiyle penaltı olmasınıda sizde gördük

arkadaşım bence ne yazdığından bir haberinsin, beynin ellerine komut geçiremiyor saçma sapan şeyler yazıyorsun. hadi 4 sene şampiyonluğu geçtim, futbol kurallarındanda mı haberin yok, temdit penaltısını bilmiyorsun. önce biraz bakınki burada komik duruma düşmeyin. hoş gerçi beşiktaşlısın o yüzden şaşırmadım itiraz ettiğine.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilmiyordum isminin o olduğunu mesela =) ama şöyle bi kural var ki değiştirilmez.
Duran toplardan sadece Penaltı vuruşu maç süresi bitse dahi kullandırılır kullanılmasıyla beraber de maç bitirilir.Zaman zaman verildiği halde kullandırılmayan korner vuruşlarını hatırlayın mesela ne kadar kızsak da maç süresi bittiği için bu vuruşlar hakem tarafından kullandırılmayabilir.Ama penaltı her şartta kullandırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadrodan 2002 dünya kupasında oynayanlar

bülent korkmaz
ergün
hakan ü.
tugay
hasan şaş
hakan şükür
okan
emre
arif
ümit davala

arif tam aklımda değil ama bu oyuncuların hepsi 2002 dünya kupasında ilk 11 de oynayan oyuncular.evet evet dünya 3. lüğüde şans

birde el alışkanlığı olmuş sabri yide yazmışım oraya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Panik yok ben geçicem takımın başına, 15 senede 14 şampiyonluk alırım diyorum. Nasıl olsa ilk yılın sonunda kovarlar şampiyon olamadım diye :P

Ayrıca o Galatasaray'ın 4 sene üstüste şampiyon olduğu dönemki lig ile günümüz ligi arasında çok fark var. O dönemde Trabzon bile ilk 3e adım atamıyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise çok kötü olmasalar da kötüydü. Galatasaray da bunların aksine gerçekten iyiydi ve şampiyon oldu. Ancak şu anda rakipleri 4 sene boyunca kötü olacak halde değiller. Anadolu takımları bir yandan bastırıyor falan. 15 senede 9 şampiyonluğu rüyalarda görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Panik yok ben geçicem takımın başına, 15 senede 14 şampiyonluk alırım diyorum. Nasıl olsa ilk yılın sonunda kovarlar şampiyon olamadım diye :P

Ayrıca o Galatasaray'ın 4 sene üstüste şampiyon olduğu dönemki lig ile günümüz ligi arasında çok fark var. O dönemde Trabzon bile ilk 3e adım atamıyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise çok kötü olmasalar da kötüydü. Galatasaray da bunların aksine gerçekten iyiydi ve şampiyon oldu. Ancak şu anda rakipleri 4 sene boyunca kötü olacak halde değiller. Anadolu takımları bir yandan bastırıyor falan. 15 senede 9 şampiyonluğu rüyalarda görürsünüz.

O zamanlar rakipler kötüydü evet, ama şimdi de çok ahım şahım olduğunu söyleyemem. Eldeki kadrolara rağmen bu sene GS de dahil olmak üzere hiçbir takımın adam gibi futbol oynadığını görmedim. BJK iyiydi diyeceksiniz, göreceli olarak iyiydi BJK. Ama yine de diğerleri kadar olmasa da kötüydü bence. Zaten Anadolu'yla aradaki bu fark azalması da 3 büyüklerin kötü futbolundan kaynaklanıyor biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler gecenin bombasını da ben vereyim
Aceto abimizden aldığımız son dakika bilgilerine göre Galatasaray,Juande Ramos'a teklif götürdü...
Kaynak http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/06/juande-ramosa-teklif.html

Ayrıca Aurelio veya Ricardo Oliviera isimleri dolaşıyor kulislerde..
Ayrı başlık mı açsaydım ne :P

Not:Yine 4 senelik şampiyonlukla ilgili laflar geçmiş,tek birşey diyeceğim,Fenerli BJK'li arkadaşlar yatıp kalkıp dua etsinler o şampiyonluklara,UEFA kupasına Türkiye'de yeni bir çağ açıldı onlar sayesinde,gözler açıldı bir nevi,bugün yapılan büyük transferler vs o dönemin etkisiyle, artık olayın sadece Türkiye Ligi olmadığının anlaşılmasıyla oldu..Bugün Fenerbahçe son 5-6 yılda nasıl geliştiyse hep Galatasaray'ın başarılarının arkasıdan tetiklenmesiyle geldi,nasıl ki bugün Galatasaray'ın stad işinin,Fenerbahçe'nin stad başarısı tarafından tetiklendiği gibi..
Bunlar işte zaten rekabetin güzelliği,biri birşey yapınca öbürü daha iyisini yapmaya çalışıyor,başarı gelmezse kimse için gelmiyor,herkes yerinde sayıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...