Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 böyle adamları da banleme yetkisi verilsin modlara=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 4 sene boyunca bütün milleti hipnotize ettik çaldığımız şampiyonlukları çakmadılar; bütün takımlar bize yattı, feneri, beşiktaş'ı dahil, bütün hakemler bizim lehimize düdük çaldı, bütün basın bizim lehimize yazdı. Bu gazla gidip UEFA'yı aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sinad arkadaşımın dediği doğru, hatta Galatasaray'ın uefa kupasını alması da büyük bir şikeydi. Maçtan önce Fatih Terim Arsenal soyunma odasına girerek "Olm açlıktan ağzınız kokuyor, bu maçı kazansanız alacağınız bir kupa, kupayı bize bırakın adam başı 1500 dolar yollarım" dedi. Parayı duyan oyuncular kendi aralarında toplantı yaptı. "Hacı zaten kupayı eve götüremicez, elimize alıp 2 sallayıp, hoplayarak sevinicez, değmez be, 1500 dolar bizi 2 ay idare eder, alalım parayı" diyerek ortak karar aldılar. Takım adına konuşan Henry "Parayı yollıyacağını nerden bilicez?" diye sordu, bunun üzerine Fatih Terim "Adanalıyık, Allah'ın adamıyık, bizde söz ağızdan bir kere çıkar kara yeğen" dedi. Bunun üzerine "Eyvallah" diyen Henry, takımına dönerek müjdeyi verdi. Yarın: Galatasarayın kazandığı süper kupa maçındaki hile ve Lucescu'nun Figo'nun enseye vurduğu tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bence bu adam 10-12 yaşlarında doğal olarak o dönemle ilgili bildiği herşey fanatik abilerinden duyduğu zımbırtılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sinad said: İmparator ezeli rakibi karşısında 6 yiyip sezon sonuda gönderilense öyle imparator olmaz olsun. Ayrıca fatih terim in o 4 sene nasıl şampiyon olduğunuda biliyoruz. Vahap Beyaz, Ahmet Çakar lı teknik ekiple büyük başarılara imza attı evet. sinad said: Arkadaşım elinize vicdanınıza koyunda söyleyin o 4 sene şampiyonluğunuzdan hangi biri hak ederek? Biz 1 sezonda 27 penaltı verilmesine sizde şahit olduk. Temdit penaltısı diye abuk bi kuralı ilk kez istanbulspor maçınızda ahmet çakarın düdüğüyle şahit olduk. Arif in voleye kalkıp yere düşmesiyle penaltı olmasınıda sizde gördük arkadaşım bence ne yazdığından bir haberinsin, beynin ellerine komut geçiremiyor saçma sapan şeyler yazıyorsun. hadi 4 sene şampiyonluğu geçtim, futbol kurallarındanda mı haberin yok, temdit penaltısını bilmiyorsun. önce biraz bakınki burada komik duruma düşmeyin. hoş gerçi beşiktaşlısın o yüzden şaşırmadım itiraz ettiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ben bilmiyordum isminin o olduğunu mesela =) ama şöyle bi kural var ki değiştirilmez. Duran toplardan sadece Penaltı vuruşu maç süresi bitse dahi kullandırılır kullanılmasıyla beraber de maç bitirilir.Zaman zaman verildiği halde kullandırılmayan korner vuruşlarını hatırlayın mesela ne kadar kızsak da maç süresi bittiği için bu vuruşlar hakem tarafından kullandırılmayabilir.Ama penaltı her şartta kullandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Çünkü penaltı tek vuruş olacak ve sonuca doğrudan etkiyecek bir olay orada. Yani korneri süre dolsa bile kullandırdın diyelim. Korneri adam yolladı ceza sahasına, birisi elle oynadı penaltı vermen lazım, ama süre doldu? 2. 3. pozisyon doğacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şimdi o 4 sene evet hakem olayları filan vardıda haketmedi de ağır olur. rakipsizdiler 1-2 sezon o ara. edit: yani o kadro çok iyiydi ve milli takımıda etkiledi iyi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ozamanlar kurallarda 3 korner 1 penaltı vardı. O yüzden o kadar çok penaltı atmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o kadrodan 2002 dünya kupasında oynayanlar bülent korkmaz ergün hakan ü. tugay hasan şaş hakan şükür okan emre arif ümit davala arif tam aklımda değil ama bu oyuncuların hepsi 2002 dünya kupasında ilk 11 de oynayan oyuncular.evet evet dünya 3. lüğüde şans birde el alışkanlığı olmuş sabri yide yazmışım oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lan birde konu nerden nereye geldi. konuyu rayına sokalım :P fatih terim gelirse abdullah avcı da yardımcısı olabilirmiş.öyle birşey olursa güzel olabilir.hatta gs ye direk abdullah avcı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi gs ye fatih terim gitsin nolur, milli takım kurtulur en azından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abdullah Avcı daha bugün sözleşme yeniledi o yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu gece bomba yok mu ya? olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Panik yok ben geçicem takımın başına, 15 senede 14 şampiyonluk alırım diyorum. Nasıl olsa ilk yılın sonunda kovarlar şampiyon olamadım diye :P Ayrıca o Galatasaray'ın 4 sene üstüste şampiyon olduğu dönemki lig ile günümüz ligi arasında çok fark var. O dönemde Trabzon bile ilk 3e adım atamıyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise çok kötü olmasalar da kötüydü. Galatasaray da bunların aksine gerçekten iyiydi ve şampiyon oldu. Ancak şu anda rakipleri 4 sene boyunca kötü olacak halde değiller. Anadolu takımları bir yandan bastırıyor falan. 15 senede 9 şampiyonluğu rüyalarda görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 90+3 ün 8.dakkasındaki penaltının bilmemnesini tartşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 98. dakikada mı çaldı yani penaltıyı. Şunu bi düzgün yerden bulup linkler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 98. dakikada penaltı olamıyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Holy said: Panik yok ben geçicem takımın başına, 15 senede 14 şampiyonluk alırım diyorum. Nasıl olsa ilk yılın sonunda kovarlar şampiyon olamadım diye :P Ayrıca o Galatasaray'ın 4 sene üstüste şampiyon olduğu dönemki lig ile günümüz ligi arasında çok fark var. O dönemde Trabzon bile ilk 3e adım atamıyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise çok kötü olmasalar da kötüydü. Galatasaray da bunların aksine gerçekten iyiydi ve şampiyon oldu. Ancak şu anda rakipleri 4 sene boyunca kötü olacak halde değiller. Anadolu takımları bir yandan bastırıyor falan. 15 senede 9 şampiyonluğu rüyalarda görürsünüz. O zamanlar rakipler kötüydü evet, ama şimdi de çok ahım şahım olduğunu söyleyemem. Eldeki kadrolara rağmen bu sene GS de dahil olmak üzere hiçbir takımın adam gibi futbol oynadığını görmedim. BJK iyiydi diyeceksiniz, göreceli olarak iyiydi BJK. Ama yine de diğerleri kadar olmasa da kötüydü bence. Zaten Anadolu'yla aradaki bu fark azalması da 3 büyüklerin kötü futbolundan kaynaklanıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tamam işte 15 sene boyunca bu böyle sürmezdi onu söylemeye çalışmıştım ben de. Öyle bir dönemdi, geldi ve geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 15 sene sonra ne olacağını da bilemeyiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gençler gecenin bombasını da ben vereyim Aceto abimizden aldığımız son dakika bilgilerine göre Galatasaray,Juande Ramos'a teklif götürdü... Kaynak http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/06/juande-ramosa-teklif.html Ayrıca Aurelio veya Ricardo Oliviera isimleri dolaşıyor kulislerde.. Ayrı başlık mı açsaydım ne :P Not:Yine 4 senelik şampiyonlukla ilgili laflar geçmiş,tek birşey diyeceğim,Fenerli BJK'li arkadaşlar yatıp kalkıp dua etsinler o şampiyonluklara,UEFA kupasına Türkiye'de yeni bir çağ açıldı onlar sayesinde,gözler açıldı bir nevi,bugün yapılan büyük transferler vs o dönemin etkisiyle, artık olayın sadece Türkiye Ligi olmadığının anlaşılmasıyla oldu..Bugün Fenerbahçe son 5-6 yılda nasıl geliştiyse hep Galatasaray'ın başarılarının arkasıdan tetiklenmesiyle geldi,nasıl ki bugün Galatasaray'ın stad işinin,Fenerbahçe'nin stad başarısı tarafından tetiklendiği gibi.. Bunlar işte zaten rekabetin güzelliği,biri birşey yapınca öbürü daha iyisini yapmaya çalışıyor,başarı gelmezse kimse için gelmiyor,herkes yerinde sayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aureliodan falan çok emanadır o büyük ihtimal. yani o olmasını ümit ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Aurelio Eylül/Ekime kadar sakat. Ayrıca Türkiye'den bir takıma gelirse Fener'e para ödeme gibi bir olaylar var sanırım. Olmaz heralde o. Oliveira aşkıdır. :p Ayrıca Ramos ismi düştü şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sabahta juande ramos yazıyo bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar