Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 din ile dalga gecse bizde elestiririz ama burada dalga konusu olma yok beşinci sınıf din istismarcısı gazete haberciligi gibi geldi bana , bi de lemür degil koala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dalga geçmek için ne yapması gerek? adamlar bir sure den bi kısmı deiştirip şarkılarında kullanması çok sakıncalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hem geçseler ne olacak ki... Din çok dalga geçilmelik birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya öyle şey mi olur? bunu diye şunu da diyor o zaman. konuşurken filan "şüphesiz ki" diye başlayan cümleler kurunca da dalga geçiliyor diyolar. iyicene abarttınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fizban said: "şüphesiz ki onlar ..." her şüphesiz ki dediğimizde kuranla mı dalga geçiyoruz, yoksa dilden birşey mi alıyoruz ? pek bodos bi mantık bu =P bariz o kısımla geçiyor alayı. ha aferim geçsin, ne haddimize falan da demeyecekti aslında. benim bileceğim iş, inandığımı söyledim falan diyip çevir kazı yanmasın yapmayacaktı fan kaybederiz aman uğruna. bu tarz kolpa muhalefet yüzünden egoları tavan yapıyor danimarkaya hesap soracak kapasitede falan olduklarını düşünüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adamların aklına bile gelmemiştir böyle bi tepki geleceği, komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 inanmayanlarıda boş tenekeye benzetmek eğlenceli gelmiştir banada hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Benzet abi, içimiz bir sürü şeyle doldurulabilir boşsa, sanat olsun, bilim olsun, başta dolu gelince taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Öff saçmalamayın yaa, ne dalgası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 koala da değil, lemur da...börtüböcük! allaam ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hadi keyfine bak inan bana aldanma öbür dünyaya hayati yaşa korkma öbür dünyayi sorma hayati yaşa da didilerdi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yav sanane dalga geçtielrse sureyi senmi yazdın,herkezin günahı boynuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya inanmayan allahada sövüyor mevzu o değilki.mevzu kuranda var olan birşeyi değiştirip komik hale getirmeye calismak. kabe yi f1 pisti haline getirmekten peygamberin şeklini çizmekten fark yok bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Vl63cRjIcoo >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bunun banını niye açtınız ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 inanmıyorum yav, patiye bile gelmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Dalge geçmeleri hoşuna gitmiyorsa dinleme, onları sevende var. Dinciler çok sütten çıkmış ak kaşık sanki. Bıktım lan bu dincilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 TD)Pentagram said: ya inanmayan allahada sövüyor mevzu o değilki.mevzu kuranda var olan birşeyi değiştirip komik hale getirmeye calismak. kabe yi f1 pisti haline getirmekten peygamberin şeklini çizmekten fark yok bunda kabenin sağı solu otel zaten yakında içine de yaparlar bi f1 pisti o çok bayıldıgınız araplar. herşeyden de nem kapmayıverin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 I PITY DA UNFAITHFUL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Patının gırısıne koca bır don't feed the troll işareti konsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fizban said: kuranda şöyle bir cümle olduğunu varsayalım: "şüphesiz ki onlar ..." her şüphesiz ki dediğimizde kuranla mı dalga geçiyoruz, yoksa dilden birşey mi alıyoruz ? bunun yanı sıra, şarkının sözlerini zahmet edip okusaydın, bu kadar tek taraflı bakmasaydın olaya, görürdün ki kuranla değil, dini istismar eden oğlancı dincilerle, cukkasını düşünen dincileri eleştiriyor. adamlar takıntılı. "ortada bir dergah var, devrilir başın yanar. arkasında tezgahlar, lemyelit ve löp yutar." gibi bir söz yaparsan, seni "Kuran'la dalga geçiyor" ilan ederler. Arapça söz yazdın diye "dinsiz" ilan ederler, din istismari yapanları eleştirince "din düşmanı" derler. Moda bu, Zaman gibi gazetelerin bitmez tükenmez "loop"u. Bugün Duman'ı eleştiriyorlar. Ama daha eskiden yapılmış şöyle bir şiir var, onu görseler kim bilir nasıl celallenirdi bu adamlar... said: Bu Alemi Gören Sensin Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun burda senin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar'attın Cömertliğin nerde senin Evli misin ergen misin Eşin yoktur bir sen misin Çarkı sema nur sen misin Bu balkıyan nur da senin Kilisede despot keşiş İsa Allahın oğlu demiş Meryam Ana neyin imiş Bu işin var bir de senin Kimden korktun da gizlendin Çok arandın çok izlendin Göster yüzünü çok nazlandın Yüzün mahrem ferde senin Binbir ismin bir cismin var Oğlun kızın ne hısmın var Her bir irenkte resmin var Nerde baksam orda senin Türlü türlü dillerin var Ne acayip hallerin var Ne karanlık yolların var Sırat köprün nerde senin Ademi sürdün bakmadın Cennette de bırakmadın Şeytanı niçin yakmadın Cehennemin var da senin Veysel neden aklın ermez Uzun kısa dilin durmaz Eller tutmaz gözler görmez Bu acayip sır da senin - Aşık Veysel bir de şu var, aklıma geldi: said: Şeytan Bunun Neresinde? Telli sazdır bunun adı Ne ayet dinler, ne kadı Bunu çalan anlar kendi Şeytan bunun neresinde Abdest alsan aldın demez Namaz kılsan kıldın demez Müftü gibi haram yemez Şeytan bunun neresinde İstanbuldan çıkar teli Ardıç ağacından kolu Be Allah'ın sersem kulu Şeytan bunun neresinde Boynuzu yok, kuyruksuzdur Ayağı da çarıksızdır Derdli gibi sarıksızdır Şeytan bunun neresinde - Aşık Derdli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lemyelit ne demek lan, onu kimse yazmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 TDK'nın sözlüğe baktım şimdi, yok orada. Anlamadım ben de orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 asik veysel direk allaha atar yapmis, takdir ettim, dinsizlerin marsi olsun o turku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar