Boci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Absolut said: Uluslararası uçuşlar ile ilgili bilgi varmı yasak veya değil gibisinden? Değişen hiçbişi yok. Hayat havaalanında aynen devam ediyo
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 virus isini biliyo meksikali farmlayip level 5 oldu, simdi gelip yargilicak bizi
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 10 gun kaldi turkiyeye donmeme, ben dondukten sonra isterse obamayi yesin domuzlar =P
trapt Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 al benden de o kadar..bende turkiyeye donucem 10 gun sonra malum okullar kapaniyo..tamda burda hastaligin patladigi zamanda.. insan dusunmuyo degil.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gelmeyin lan geri! BioHazarD said: 10 gun kaldi turkiyeye donmeme, ben dondukten sonra isterse obamayi yesin domuzlar =P biohazard! sen hiç gelme! nickten belli ne olduğun zaten! ülkeye vürüs getirçeksiniz, hasta etçeniz milleti di mi?
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 10 güne kadar sınırların kapanması falan gibi bir olay olmaz ise geri gelirsiniz :P
trapt Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Meksikadan gelirim o durumda.Bulundugum yere cok yakin..Viruslu viruslu misss :D
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 http://www.who.int/csr/disease/influenza/phases5-6.gif
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 butun forumu okuyamadım kastı da .. pandemi yaparsa vay halimize .. elleri uzun uzun yıkamak yalan influenza fekal oral yolla bulasmaz .. oksuruk hapsırık falan flam la bulasır . kendinizi gripden ne kadar koruyabiliosanız ondan da okadar korursunuz kısacası domuz yemek falan da yalan . oseltamavir in de influenza üzerindeki etkisi tartısmalı ..
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 unakıtan ailesi domuz işine girseydi grip vururdu buraları da,onların sağlam domuzları dışında hepsi gripli olurdu,kısmet ama Yine de Türkiye'deki tüm domuz çiftlikleri (zaten 2-3 tane varmış) karantinaya alınmış,yakında katlederler hayvanları
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ya hiç heyecanlı değil.Ne bileyim bir day of the dead olsun, bir resident evil olsun tek ben sağlam kalayım maceradan maceraya atlayayım istiyorum :( şaka bir yana acaba ne olcak bunun sonu.Sanırım 1 ayda falan bulurlar bir ilaç aşı falan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Abi bu herifler salak ya Domuz ve Insan arasinda dolasabiliyo diye Domuz gribi bunun adi Turkiye'deki domuzlara bulasirsa bir yerden kapip gelen bi insanla bulasicak yani. Angut herifler.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Gunes tutulmasi gibi yani, tutulan biziz ama adi gunes tutulmasi sdfs
firatram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Çok büyük toplumsal yıkıntılara yol açacak bu gidişle devam ederse. Önlem alınmazsa, milyonlarca insanın yaşamı tehlikeye girebilir.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 meksikalilari olduruyor yalniz sadece. sanirim ahaha
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Şimdi ben anlamadım, sabah sabah da araştırmaya üşeniyorum. Cidden tehlikeli mi bu, yoksa mass hysteria olayı mı? Bir Wikipedia'ya baktım şöyle diyor: It passes with apparent ease from human to human, an ability attributed to an as-yet unidentified mutation. The strain in most cases causes only mild symptoms and the infected person makes a full recovery without requiring medical attention and without the use of antiviral medicines. Normal grip işte. Grip de bazen öldürüyor yani.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kardeşim geçen gün derste görmüş. öyle çok öldürücü bir hastalık değilmiş %3-4 fln. ilacıda varmış ama ilk 48 saatte uygulanması gerekiyormuş. bildiğiniz grip gibi yayılıyor hastaları karantinaya alırlar. hapşıran adamlardan fln uzak durun diyolar. :D nezleyle gribi karıştırmamak gerekmiş. gripte yüksek ateş ve halsizlik olurmuş öyle olunca hastaneye gidip ilaç almak ii olur
guden Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 pandemic oyun Aklıma bu geldi :D ya ben beceriksizim yada tüm insanlığı yok etmek zor cidden, sonunda genelde Madagascar kalıyor, bu tip birşey olursa direk oraya kaçıcam:P
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 madagascar'da halen veba var yalnız :D başka hastalıklar da cirit atıyor
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bu kadar büyütülmesinin sebebi ilk mesajlarda yazıldığı gibi kuşbiribi ile aynı aileden olması. Yanı daha tehlikeli griplerin, insandan insana gecmesi için evrilerinde bir adım olarak kabul ediliyor.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 almazlar ki. dünyada 2 kişiye bulaştın mı çot diye kapatıyolar limanları.ülkece paranoyaklar heralde... havaalanı yok, sınır yok filan ulaşım imkansız hale geliyo. eheh hala dokunamadım madagaskara.random olarak orda başlanmadığı sürece kazanma imkanı yok heralde lol söyleyin şu virüslere uğraşmasınlar boşuna, madagaskardan başlamadıkları sürece insanlığı yokedemezler...
Öne çıkan mesajlar