Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mighty_THoR said: polis değliz harekatçı değiliz vs ama clancy amcam saolsun baskın nasıl yapılır içeri nasıl girilir mektebini okumuş kadar bilgimiz var. televizyonda başka olaylarda polisin baskın taktiklerini seyrettim adamlar resmen kapı çalıyorlar adam açınca üstüne çullanıyorlar ne bir snake cam ne bir breach and clear varyasyonu hiçbirşey yok bodozlamadan dalalım düşüncesi hakim terörist olsanız sabahın 5 inde kapınız çalınsa böyle birşeye hazırlıklı olursunuz,bence bukadar ölü yaralı olması bile çok az. SWAT 3 rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 artık balistik kalkanlar var, önden onunla giriliyor, arkadaki polis kalkan üstünden ateş ediyor. leon olsan gene yetmez anında indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bende 7 haberlerinde izledm olayı çok üzüldüm ve gerildim.olayın gectiği mahallede insanların psikolojisi ne haldedir şimdi,bi de şehit olan polisimizin ailesine bassağlı diliyorum çok üzücü bir olay.öte yandan geberen yaratıkta mülkiyeliymis.bi de 16 yasında genc vefat etmis çok üzücü ya cocuğun resmini fln gördm cok üzüldüm yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 vivavale said: öte yandan geberen yaratıkta mülkiyeliymis. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fazla? lanet etmeyi sevmem ama lanet olsun o kansıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bir solcu diyorlar bir aşırı dinci diyorlardı en son izlediğimde. Doğru düzgün bir açıklama yapıldı mı polisten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sinad said: bu abi yani bu noktaya getirdiler olayı. Zor birşey değil yemle adamı gönder tek başına örgüt kurmuş olsun saldırsın çevreye bitti gitti işte ergenekon terör örgütü. Çok fazla film izliyorsun....çok fazla...Yok yani önce silah bulunuyordu, eheh bu silahlarla cacık olmaz bunları kendileri gömmüşlerdir diyenler çıktı, sonra bu olay oldu eheh bu ne abartı olay bu adamı kendileri yollamışlardır diyenler var, yarın birgün cidden darbe olursa da eheh inanmayın ergenekon inandırıcı olsun diye yapıyorlar diyenler çıkar yani şaşırmam. Ki daha olayın ne ile bağlantılı olduğu kesin değilken, ya ergenekona bağlanırsa diye varsayımdan 8 oscarlık komplo teorileri üretmeye başlandı ilk sayfadan. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yahu daha adam soruşturmaya alınmadan yanlı gazetelerde ergenekon bağlantısı ilan edildi. Terör örgütünün başının vatan gazetesi genel yayın yönetmeni olduğu bile söyleniyor.Doğan grubu direk terör örgütüyle ilişkilendirildi.Daha neyi göremiyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 İlk mesajdan direk buraya atladım. Olayları canlı yayında takip ettim. 1- Yine büyük bir polis hatası sonucu güvenlik şeridi yanlış çekildiği için polisin belirlediği güvenli bölgedeki sivil vatandaş kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Canlı yayında sansür olamayacağı için kanlar içinde yatan vatandaşı gördüm şok içinde. 2- Diğer polis hatası: Canlı yayında evin önünden akan trafiği gördüm! Sabah 9-10 gibi en ateşli zaman diliminde yoldan minibüsler geçiyordu!! Hergün yeni bir polis hatası vatandaşlara zarar veriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Polisin hatası var da o şerefsiz teröristin hiç mi suçu yok. Adam bizzat öldürmek için kalabalığa ateş etmiş ileri alınsaydı bu sefer karşı daireye ateş edecekti illa birilerinin canını daha yakacaktı. Polis hatasız demiyorum ama olayın vahimiyetini unutup bütün suç polisinmiş gibi yorumlar yazmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Olay vahim. Ama bizim amacımız elimizden gelenin en iyisi yapmak olmalı. Tutup da terörist olayın meydana gelmesini engelleyemeyiz. Ama böyle bir olay olduğunda güvenlik önlemlerini daha az kusurlu yapabiliriz. Bu yorum ve yaklaşımların da amacı budur. Gelecekteki kusurları yok etmek için yol kat etmek. Ayrıca şu da var. Operasyonun olduğu bina boşaltılmadı. İnsanlar en üst katlara sevk edildi. Binada bir yangın çıksaydı o insanlar kül olurdu. Yan binalar da boşaltılmadı. Bir bomba atılsa hepsi ölmüştü. Bunlar polisin görevi. Polis bu olayda birçok hata yaptı ve bunları düzeltmek polisin görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Absolut said: Polisin hatası var da o şerefsiz teröristin hiç mi suçu yok. Adam bizzat öldürmek için kalabalığa ateş etmiş ileri alınsaydı bu sefer karşı daireye ateş edecekti illa birilerinin canını daha yakacaktı. Polis hatasız demiyorum ama olayın vahimiyetini unutup bütün suç polisinmiş gibi yorumlar yazmayın lütfen. Tüm suç değil ama TÜM SORUMLULUK polise aittir. Terörist adam zaten suçlu onu tartışan yok. Ama orda vatandaşın canını korumakla sorumlu olanlar polis. Orda sen ben gerekli önlemi alamayabiliriz ama polis bu işin eğitimini alan, bu işi yapan ve bu durumdan sorumlu olan. Burda olaylar bir anda da gelişmiyor. Saatlerden bahsediyoruz. Hadi ordaki polis uzman olmasın, güvenlik alanları ve çatışmadan fln anlamasın var sayalım. Bunun uzmanı yok mu? Oraya intikal etmemiş yada gerekli emirler bir uzman tarafından ordaki polislere verilmemiş mi? Bu durum ihmal değil midir? Tekrar ediyorum, tüm sorumluluk polisindir ve polis sorumluluklarını yerine getirmemiştir. O yüzden polisi sorumluluğunu yerine getirmediği için suçlamak bence gayet normaldir. Teröristlerden zaten Hukuk hesap sorar. Polisten kim soracak Absolut? Kim sordu bu güne kadar, Hukuk mu? Devlet mi? Bizim sormamız lazım. Benim maaşımın yarısını doğrudan yada dolaylı vergilerle alıyorsa devlet benim güvenliğim de dahil birtakım konular için; bana hesap vermeli görevini, sorumluluğunu yerine getirmeyenler. Suçu boşver Absolut. Hukuk suçun üstüne gider ama Devlet kendi sorumluluğunu yerine getirmediğinde bunu suç saymaz işte. Ama bence suçtur. O yüzden burda bizim gitmemiz lazım polisin üstüne bu suçtan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ayrıca şunu da söyliyim yetkili yok mu denmiş. Bildiğim kadarıyla İstanbul Emniyet Müdürü bizzat ordaydı! Durum daha vahim yani! (yanlışsam düzeltin) Eğer orda İstanbul'da emniyette en yetkili kişi olduğu halde bu ölümcül hatalar yapılmışsa evet herkes kendi güvenliğini kendisi sağlamalı hayatta kalabilmek için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 telsizden türk-kürt halklarının mücadelesi falan demiş ama , pencereden vatandaşa kurşun sıkıp bi kürt vatandaşının canını alıyor. Birileride gidip kendilerinde halk kahramanı yapar bunu ... NTV muhabiride ilginç.. Orada insan bulunmaması gerekirdi diyor, kendisin insan yerine koymuyor herhalde.. Tamam polis hata etmiş yetersiz tedbir almışta sen idiot musun durduğun yere bakmıyorsun.. Ha, ben haber için canımı veririm diyorsan ok, ama sonra çıkıp validen şikayetçiyim deme o zaman.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tabii ki bütün suç polisin sen teröriste baskın yapıyorsun adamın ateşle cevap verebileceğini herkes tahmin eder. Ne adamı ele geçirebiliyorsun ne vatandaşı koruyabiliyorsun. Saatlerce çatışma oluyor, çatışma ihtimaline karşı etrafta ne gibi önlemler alınmış acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ne olup, ne bittigi tam bilinmeyen bir olaydı.şuradada telsiz konuşması var. http://www.youtube.com/watch?v=v2gw5WbkzX8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Muhtemelen "abileri" tarafından kullanılan; eline silah, bomba verilerek bunu yap şunu yap denilen bir devrimciydi. Dev-sol'un, DHKP-C'nin yıllardır yaptığı mantıksız hareketlerin bir benzeriydi bugünkü olay. Hep genç insanları ölüme gönderdiler, solculuk oynadılar, çıkar çatışmalarına boğdular Türk solunu ve devrimcilerini. Büyük ihtimalle yine o "abiler" buyurmuştur böyle olmasını. Çünkü evde genelde 3 kişi olmasına rağmen bugün tek kişiydi Orhan Yılmazkaya. O da, öldürdüğü çocuk da, polis de birer günah keçisi aslında. Bu düzenin çarkları dönsün diye işlenen suçlardan bir farkı yok onun işlediği suçun. Masumlar öldüğünde aklıma hep Andre Gide'in mükemmel sözü gelir. Askerler (ya da insanlar) ne uğruna savaştıklarının farkında olsalardı, hayat bambaşka olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bu adam teröristtir devrimci değil. Kendine devrimci diyor diye gerçek devrimcilere bok atmak için can atan tiplerde bu adama devrimci demesin boşuna. Ayrıca bu insan kurban falan hiç değildir. Terörist olma yolunda elinden geleni yapmıştır ve teröristtir. Rastgele oraya buraya ateş açıp, önüne geleni öldürüp daha sonra verilen kayıpları devrim yolunda üzücü kayıplar olarak tanımlayan bu kansızlar asla masum olamazlar. Boşuna yırtınıp katilleri sempatik göstermeye kalkmayın herkez insandır masallarıyla. Masumların canını aldığında insan olmaktan çıkıyor sizin insan dedikleriniz eli kanlı katiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ne devrimcisi, muppet show kuklası gibi bişi.. alttan sokuyorlar eli popo nahiyesinden. sonra silah sıkıp, çocuk falan vururken konuşturuyorlar: emekçi, devrimci hakları.. yaşasın sosyalizm.. mesela sonra o videonun altında da yorum yazdırıyorlar. iyi bişi yapmış gibi. e bravo! insanlıktan çıkmanın 1001 yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 çok acemice girilmiş, ,istihbarat sıfır , madem bu kadar şiddetli bir terörist örgüt, kapı çalarak giriyoolar, keskin nişancı yok camlara bakan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Prosedüre göre kapıdan giriyorlar ama adam bubi tuzağı koymuş ve yaralanan polis ve şehit olan polis zaten bu noktada oluyor. Sonrası yaralanma yok polis tarafında. Keskin nişancılar falan var illaki çatıda ama adam göremediği birşeye nasıl ateş etsin? benim tek teselli bulduğum nokta teröristin kendi ile beraber bütün apartmanı falan havaya uçurmamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dediğim gibi belki çok oyun oynadık çok film izledik ama istihbarat sıfır, polis akademisi hocasının söylediği keskin nişancı yok, polisler zile bastıktan sonra terörist kapıyı taramış direk orda baya yaralanan olmuş, sonra 2 kere de el bombası atmış, camdan attığı sırada da perdeler felan inikmiş zaten. polis zili çalarız adam kapıyı açıncada üstüne çullanırız diye düşünmüş istihbarat zaafı var dediğim gibi, gecenin beşinde adam uyanık ve hazır bekliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu herif yazarlık yapmış hatta bir dönem Sabah'ta yazmış oha dedim. Ayrıca adamın kitabı var yazar yani, Osmanlı Bankası müzesinde konferans falan vermiş. Öğrenince garip oldum. said: Osmanlı Bankası Müzesi, Voyvoda Caddesi Toplantıları kapsamında düzenlenen sanatın günlük yaşama yansıması ve yaşamı algılayış kültürünün tartışıldığı "Obje ve Ritüel" söyleşilerinde bu ay Orhan Yılmazkaya'yı ağırlayacak. "Türk Hamamı: Aydınlık Kubbenin Altındaki Sıcaklık" başlıklı toplantı, 26 Ekim 2005 Çarşamba günü 18:30 - 20:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yazar Orhan Yılmazkaya konferansta, "Türk Hamamı" adlı kitabında çizdiği hamam portresini "yüzyılların birikmiş anıları" olarak konu edecek. Yılmazkaya konuşmasında, hamam külhanında yakılan toplatılmış kitapları, külhanbeylerinin ortaya çıkışını, hamam suyunun neden dışarı verilmediğini, hamam efsanelerini, gelin hamamı, damat hamamı ve kırklamayı, Türkiye'nin en eski ticari işletmesi olarak hamam ve oryantalistlerin gözüyle Türk hamamını aktaracak. Orhan Yılmazkaya 1970 doğumlu Orhan Yılmazkaya, 1987'de Kabataş Erkek Lisesi'ni, 1994'te İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1994'te Sabah gazetesinde başlayan Yılmazkaya, Radyo Umut, Demokrasi gazetesi, Tesisat ve Doğalgaz-Petrol-LPG dergilerinden haber müdürlüğü ve yayın yönetmenliği, Çitlembik Yayınları'nda editörlük yaptı. Çeşitli dergilerde incelemeleri ve edebiyat yazıları yayınlandı. Orhan Yılmazkaya'nın Türk Hamamı isimli kitabı Aralık 2003'te Çitlembik Yayınları'ndan Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı. Yılmazkaya halen İçerikMarket Yayıncılık Bilişim Halka İlişkiler Ltd.'de yöneticilik yapıyor, Patent Dünyası dergisinin Yayın Yönetmenliği'ni sürdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dufrasne said: Muhtemelen "abileri" tarafından kullanılan; eline silah, bomba verilerek bunu yap şunu yap denilen bir devrimciydi. mani said: bu adam teröristtir devrimci değil. Kendine devrimci diyor diye gerçek devrimcilere bok atmak için can atan tiplerde bu adama devrimci demesin boşuna. Gerçekten şaka gibisiniz daha neyi savunduğunuzdan haberiniz yok. "Devrim" adı üstünde devirmekten gelir ve rejimi şiddetle değiştirmek anlamına gelir. Şiddetin kime ve ne kadar kullanıldığının önemi yoktur çünkü önemli olan sonuçtur. Yok ben legal yollarla sosyalizmi getiririm diyorsanız o zaman siz zaten devrimci değilsiniz, reformistsiniz. Aman ha "abi"lerinizin yanında reformistim falan demeyin sorumluluk kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Off abi valiyle emniyet müdürü çıkıp açıklama yapmış: Herkese ders olsun diye. İçeriği tam olarak izlemedim bir kısmını gördüm rezalet. Operasyon mükemmel yapıldı deniyor, hatalar kabul edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar