Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon'da 12. Dalga Rektörler

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

pekala 367 kararında yüce laik anayasa mahkemesi kararı aldığında sesiniz hiç çıkmadı,türkiye cumhuriyeti mahkemesi bu 1,başörtüsü kararı aldığında savcılar aksi görüş bildirdiğinde sesiniz çıkmadı bu 2,peki kraldan çok kralcı,bugün genelkurmay başkanınında dediği gibi,atatürkün fikirlerini olduğu gibi uygulamak değil moderniteye çağa ayak uydurmak türk istikbalinin gerekliliğidir gibi bir laf ettimi buda 3,peki size noluyorda laik demokratik hukuk devletinde,ergenekon diye bir terör örgütü kurmuşlar bu kadar elemanı içeri almışlar,kanser hastası bir kadının bile evrak döküman olabilir diye evini aramışlarsa,size noluyorda yüce bağımsız tarafsız türk yargısını karalamak gibi bir mantaliteye giriyorsunuz,bir arkadaş demiş ya bugün yediğin hurmalar diye ,ben yemedimki 28 şubat bin yıl sürer diyenlerin bugün totosunu tırmalıyo yedikleri hurmalar pauahauahauha
Sosyal ağlarda paylaş

Poser said:
Mohi said:
orgeneral başbuğ bugün açıklamalar yapmış, haftaya basın toplantısı yapcam demiş. bu toplantıda rte-feto lavuklarına iyi bir posta koyup ayağınızı denk alın demesse, bu milletin hakkı onada helal olmayacaktır. zira çok sessiz kalıyor paşa...

zira, " bu milletin hakkı onada helal olmayacaktır" , ne demek?
bu nasıl bir türkiyeden halktan kopukluktur?
bilgisayar başında fazla geçirmekten oluşan bir asosyal kopukluk yoksa kafada bitenmi?
ulen bu millet derken kimi kastediyorsun, eger kendi düşüncendeki kişileri çogunluk görüyorsan, üzgünüm 2-3 milyon kişinin hakkını helal etmemesi RTE ye komaz :P

bu millet derken kastedilen;
Mustafa Kemal + dava arkadaşları + vatanı için canını veren mehmetçikler + varını yoğunu kurtuluşa döken türk köylüsü
yani bu vatanın gerçek sahiplerinden ve onların şimdiki torunlarından bahsediyorum.
ama tabii senin gibi dayyip ve fetoperestlerin bunları anlamasına imkan yok. haliyle garip geliyor sizlere vatanını düşünmek... çünkü büyük olasılıkla sizin dedeler o sıralar ya zavallı padişahın kaftanını öpüyor yada işgalci subayların attığı kırıntılara seviniyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

Max Damage said:
Birşey sormak istiyorum.Bu ergenekon operasyonlarının gerçekten akp den bağımsız bir şekilde,yargı tarafından devletin içindeki pislikleri temizlemek için yapıldığına inanıyor musunuz?

İnsanları, tee en başta, kendi gazetesine bomba attığını iddia ederek içeri aldıklarında bir bug abuse durumu olduğunu düşünmedim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
Redeagle said:
"Ya sev ya oskarlık senaryo yazıp içeriye alsınlar" olacaktı o laf.

hep senaryo canım, toprağın altında oyuncak silahlar, plastik kemikler felan çıkıyo zati. günlükleri de feto yazmış.

Şeffalaştırsınlar soruşturmaları.Kimse konuşamadan içeriye giriyor.Korku imparatorluğunda konuşmaya hakkı yok artık insanların.Sen bugun telefonunda rahatça asker,darbe,atatürk diyebiliyor musun?

Ergenekon operasyonuna karşı olanlar bu operasyonun senaryo olduğunu düşünüyorlar.Zaten bu su götürmez bi gerçek.Madem böyle düşünülüyor neden şeffaflaştırılmıyor.

Allah aşkına sir sorarım sana şu ergenekondan bir bok anladın mı?

Dergiler ergenekon sözlüğü verir oldu.Aktüel aldım geçen gün ergenekon sözlüğü verdiler.Sözlük bile kendi içinde o kadar çelişiyor ki davayı sen düşün artık.

Hastahane parasını ödeyemeyen adamı örgütün kasası diye içeriye alıyorlar.Adam ölüyor 2bin küsür sayfalık iddianamede ismi bile geçmiyor.

Öte yandan bakıyorsun. Deniz Feneri davasının üstü örtüldü. Ne oldu Kepenek e ? Ne oldu Deniz Feneri davasına ? Üstü örtüldü.Başbakan çıkıp deniz feneri davasıyla ilgili haber yapılmayacak diyor ya.Böyle bir anlayış var mı ?
Çok elitist demokrasici gençlersiniz.Bu anlayışı nasıl kaldırabiliyorsunuz peki? Ne oldu demokrasiye ? Ben dava hakkında görüş bildiremez miyim yazı yazamaz mıyım? Yaptığım yardımların hesabını soramaz mıyım?

Biz demiyoruz ki ergenekon diye birşey olmaz.Derin devlet varsa derin devlet içinde örgütlenmelerde vardır.Ama bu operasyon saçmalığın daniskasıdır.Darbe yapmak isteyen örgüt darbe çığırtkanlığı yapacağı gazeteye bomba atıyor.
Beş parasız adam örgüt kasası oluyor
Hayatlarında yaptıkları işlerle sayısız ödül almış onbinlerce öğrenciye burs verenler darbe planı yaptıkları için gözaltındalar.

Ne zaman gündem değiştirilmek istense Ergenekon dalgası geliyor.
Kalkıp birileri kuma yazı yazıyor iktidarla ilgili herkes görsün diye.Hooop ergenekon dalgası siliyor yazıyı.
Ne oldu ermenistan sınırı?

Yalnız ergenekon gerçekten keşke darbe yapabilseymiş.Bu rezillikleri görmezdik hiç olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bu millet derken kastedilen;
Mustafa Kemal + dava arkadaşları + vatanı için canını veren mehmetçikler + varını yoğunu kurtuluşa döken türk köylüsü

mohi %47 de bu saydıklarının içindemi yoksa zimbabwe denmi geldiler merak ediyorum,abi bırakın fetullahı tayyibi bilmem neyi,olay kan davasına dönüştürüldüyse 28 şubat bin yıl sürecek diyenlerin sayesindedir,ve merak etme ergenekon adı itibariyle saçma ama ,oluşumu itibariyle gerçek bir terör örgütüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatça darbe niye diyeyim zaten lafa bak ahaha

darbe suç arkadaşlar, darbeye teşvik de suç, darbe istediğini bağıra çağıra söylemek de suç, askerlerle darbe konusunda istişare yapmak da suç.

Atatürk'ü korumak için youtube kapatılıyo, google'ın da kapatılması istenebiliyo bu ülkede. o yüzden Atatürk demekte herhangi bi sıkıntı yok.

şu ülkenin yakın tarihine birazcık bakmış olanlar ergenekonu çok rahat anlayabilirler. zihniyetiyle, eylemleriyle, darbe hevesiyle ergenekon, bu ülkenin "ittihatçı" geleneğinin bir uzantısıdır. iktidara "makbul" olmayan bi parti gelmediğinde orduyu göreve davet eden zihniyettir bu, medyada, üniverstede bürokraside güzzelce yerleşmiştir.

ölen adam yargılanamayacağı için iddianameden çıkarıldı. bunu akıl etmekten aciz olamazsınız.

buna mukabil, cumhuriyet gazetesi ergenekon davasına "müdahil" oldu. yargıtay, danıştay ve ergenekon davalarının birleştirilmesini önerdi.

türkan saylan gözaltına alınmadı. ermenistan sınırı da karabağ çözülmeden açılmaz dedi geçen gün tayyip.

demagojiye başvurmayalım. temiz anlatım, temiz pati.

son olarak, ben ergenekon davasını devletin kendi iç hesaplaşması olarak görüyorum. derin devletin ne kadarı tasfiye olur bilemem, ama "natodan çıkalım, rusyaya yanaşalım" diyenlerin tasfiye edildiği ortada.

edik: deniz feneri davasına da savcılar baksın, sonuna kadar da gidilsin, arkasında durmazsam namerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
mohi %47 de bu saydıklarının içindemi yoksa zimbabwe denmi geldiler merak ediyorum,abi bırakın fetullahı tayyibi bilmem neyi,olay kan davasına dönüştürüldüyse 28 şubat bin yıl sürecek diyenlerin sayesindedir,ve merak etme ergenekon adı itibariyle saçma ama ,oluşumu itibariyle gerçek bir terör örgütüdür.

oy verceklerini bilseler, kutuplardan eskimo bile getirirler orası ayrı, ancak o %47lik kesim;
adnan + sülo + necmo + turgut + tansu + dayyip gillerin 50 yılda meydana çıkarttığı cahil ve kömüre aç kesim oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

cahil liboşlar gibi konuşma ,o ne demek oluyo ,sülosu cartu curtu çanakkalede elele vermiş,şehadet şerbetini içmiş insanların adıdır,robert v.s olsaydı dahamı şuh dururdu ,engerek yılanı soktuğunda insanın sinir sistemini felç eder ve zehiri iç organları eritmeye başlar sanırım seninde beyninde aynı durum var birde %47 tek sağ partinin aldığı oy,%15 mhp eder 63 +12-13 de diğer sağ partiler sol partilerin aldığı oy oranı %30 ancak geçmiyor bile demekki %70 le sorunun var senin
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
pekala 367 kararında yüce laik anayasa mahkemesi kararı aldığında sesiniz hiç çıkmadı,türkiye cumhuriyeti mahkemesi bu 1,başörtüsü kararı aldığında savcılar aksi görüş bildirdiğinde sesiniz çıkmadı bu 2,peki kraldan çok kralcı,bugün genelkurmay başkanınında dediği gibi,atatürkün fikirlerini olduğu gibi uygulamak değil moderniteye çağa ayak uydurmak türk istikbalinin gerekliliğidir gibi bir laf ettimi buda 3,peki size noluyorda laik demokratik hukuk devletinde,ergenekon diye bir terör örgütü kurmuşlar bu kadar elemanı içeri almışlar,kanser hastası bir kadının bile evrak döküman olabilir diye evini aramışlarsa,size noluyorda yüce bağımsız tarafsız türk yargısını karalamak gibi bir mantaliteye giriyorsunuz,bir arkadaş demiş ya bugün yediğin hurmalar diye ,ben yemedimki 28 şubat bin yıl sürer diyenlerin bugün totosunu tırmalıyo yedikleri hurmalar pauahauahauha

Düz mantık böyle bir şey işte.
Pislik pisliği temizlemez.Senin jakoben Kemalistlerden ne farkın var?Bu davanın gidişatını sadece Kemalistler mi eleştiriyor?Ben şahsen bir liberal ve demokrat olarak eleştiriyorum.Türban kararını da 367 kararını da eleştirdim.Bu kararlarda hatalar yapılması,Ergenekon davasında usülsüzlükler yapılmasını gerektirir mi?Maalesef savcılar da senin kafada olduğu dava abuk yerlere saracak,ve bu örgütün 1 numarası aramızda dolaşacak ve at koşturacak.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
cahil liboşlar gibi konuşma ,o ne demek oluyo ,sülosu cartu curtu çanakkalede elele vermiş,şehadet şerbetini içmiş insanların adıdır,robert v.s olsaydı dahamı şuh dururdu ,engerek yılanı soktuğunda insanın sinir sistemini felç eder ve zehiri iç organları eritmeye başlar sanırım seninde beyninde aynı durum var

vah ki vah, daha sen yakın tarihindeki politikacıların adlarından bihabersin. burda gelmiş ona buna cahil diyosun. ama arap kahramanlarının adını sorsak ezbere sayarsın dimi.
daha cevap hakkı gerektircek bişi yazmassan sevinirim, zira cevap verilcek biri değilsin, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

raw hocam sen haklısın birşey demiyorum,ama şunu vurgulamak istiyorum dikkat et yazılarıma da,güç kimin elindeyse atını o oynatır,bu kadar basit 28 şubatta basiretsiz 2 tane parti lideri başbakanlık sevdası yüzünden ,türkiyeyi 20 yıl geriye götürdülermi götürmedilermi,darbe demek illa tankla 10.yıl marşıyla yürümek değil sokaklarda post-modern darbe çağa uygun yapılıyor artık,ama bugünkü ergenekon olayı çok farklı,levent ersözün gata muhabbeti bugün kimbilir hangi işbbirlikçi dümbük yüzünden youtube v.s sitelere servis edildiyse,ses kaydında aynen şunları diyor:albay bile olamaz dediğimiz adamı (ilker başbuğ)başımıza g.k başkanı yaptılar ,eğer ben günyüzü göremezsem,orduda çoğu muvazzaf komutanda beraberimde yanar gibi birşeyler konuşuyor,işin içinde iş var durup dururken değil bu olaylar,olayı hamasete dökmek istemiyorum ama,askerliğini yapanlara sorayım doğuda güneydoğuda bir paşa yakınına bir general rütbesinde birinin dayı oğlu amca oğlu v.s sine rastladınızmı,ama sevmediğiniz,rte nin dışişleri bakanı ali babacanın yiğeni muşta şehit oldu geçen sene,bu ülke bir arkadaş demiş bir postta kağıttan kaleler gibi,üflesen yıkılacak belkide Allah muhafaza,amerikayla savaşa girsen israile füze fırlatsan yunanistanla çatışmaya girsen,nato ambargoyu koysa,taşımasını yaptığın askerin ford minibüsünün mersedes kamyonunun f-16 uçağının parçası nereden gelecekte savaşa sokacaksın o aleti edevatı,ama m.akif ne diyor,benim iman dolu... diyor,yani ama bu ülke birbiriyle sidik yarıştırma yarışında olduğu müddetçe,geçen bir yazar konuşuyordu,güneydoğusu dtp yeşili,iç vilayetleri ak partisi sarısı,kıyı kesimleri,chp kırmızısı hal aldıkça ırak gibi 3 e bölme planlarının başlaması yakındır diyordu,Allah korusun yine sen ben gideceğiz hasta yatağında yatan erbakan veya kanser tedavisi gören çydd başkanı v.s değil bunun için yargıya güvenelim diyorum ben ve şunuda unutmayın millet devleti kuran temel taştır,ama barış zamanında ,savaş zamanında devletin bekası önemlidir,birlik olalım her sorunu aşarız yahu ne bu şiddet bu celalD:

cevap:adnan + sülo + necmo + turgut + tansu + dayyip gillerin 50 yılda meydana çıkarttığı cahil ve kömüre aç kesim oluyor..
bende o kesime oy veriyorum,senden daha bilgiliyim belkide evimde doğalgaz değil,daha pahalı yakıtla ısınıyorum belkide ,ama dünya görüşüm nedeniyle bu partiye oy veriyorum ,ama tabiiki senin gibiler olduğu müddetçe senin zihniyetin bi 1000 sene daha iktidaara gelemez ,ayrıca o isimleri bende biliyorum senin kadar ne kastettiğini kimi kastettiğinide,ama köyde kömür bulamayıpta tezek yapan sülo dayınında ak partiye oy vermesini küçümseyen gözle baktığın için,senin zihniyetin 1000 değil 10bin sene iktidara gelemez sizi gidi tek parti zihniyetlileri sizi:p asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
Redeagle said:
"Ya sev ya oskarlık senaryo yazıp içeriye alsınlar" olacaktı o laf.

hep senaryo canım, toprağın altında oyuncak silahlar, plastik kemikler felan çıkıyo zati. günlükleri de feto yazmış.

Bu konuda sadece şunu söyleyebilirim;

Bir yalanı yedirmenin en güzel yolu içine bir-iki doğru sıkıştırmaktır.

Ayrıca silahlar fln dendide, açıkçası yıllarca emniyet güçlerinde, askeriyede çalışmış profesyonel eğitimli insanlar, bağlı oldukları terör örgütü tam gaz soruşturulurken bu silahların krokilerini evlerinde, ellerinin altında tutuyor filan. Bana bunlarda mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lol hala mantık mı arıyosunuz burda. Özel harekatçı adam silahları sakladığı yerin krokisini masasının üzerinde unutuyo ya HAHAHAHAHAHAHAH
Soruşturmalar almış başını gitmiş, milleti patır patır içeri alıyolar, araştırıyolar, salak adam kanıtları imha edeceği yerde masasında unutuvermiş dimi. Şu ergenekoncular da çok hıyar canıım

Ha bi de hastane masraflarını ödemekten aciz bi şekilde sürünerek ölen örgüt finansörü vardı, o da ayrı bi komedi. Adam yara bandı alamıyo lan, örgüt mü finanse edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Durum aslında Paticiğe bakıncada anlaşılabiliyor.

paticikteki ilk yıllarımı hatırlıyorum;

Eskiden paticikte kimse çıkıp islamı yada AKP yi böyle savunamazdı, sesleri çıkmazdı.

Sonradan ne olduysa (ki ne olduğu bariz ortada) bir anda sesleri çıkmaya başladı bazı kişilerin.

İlginç. eskiden neredeydiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

bazı insanların nasıl iyilik yapmak için dine ihtiyacı varsa, bazı insanların da sanırım ülkelerini sevmek için bayrak, düşman, lider gibi kavramlara ihtiyacı var. Ancak onlar üzerinden sevebiliyorlar ülkelerini. her türlü görüşün fanatikliği, o fanatikliği icra eden bireyi yararsız bir insan haline getirir.

kimse mesajımı kendi fikirlerini destekelemek için alıntılamazsa sevinirim çünkü nereye çeksen gider bu mesaj, yapmayın öyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...