MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 rkdaslar en son metalika icn olmuor muydu bu tip insanlar.?? devri gecti artik bunlarin yaa . ;) hiccc trendi diil rakmetalgitar fln muzikleri artikn . kesn saclarnizi, grceklere atilmaa baslain artik biras tmm yni bn de gtar caldm ensme kdar sac uzattm ama isler bole olmuo yni anniosnuz yasniz ilrledikce.. jnti olun biras B) zian etmein kendnize..:o fikrlerinz deisince grurum snra sizi.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sert sevmem ama GÖKHANEAJNEAAAAAN diye çığlık atmak için gelicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eskişehir diyo orda bi de o ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eskişehirden grupmuş işte episode 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 isveçli kızlarda olucakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ertesi gün denetleme falan yoksa direk ordayım, beksteyc yapıp boynumu öptürücem imza alıcam hatta üstüme steycdayv yaptırıcam. Çünkü mortisimi sert seviyorum ;) Ayrıca Osso said: Git sacini neyin kestir Osso said: Hava alsin beynin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kemancı özel getirtcekmiş, surf yapcakmış kızlar seri halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cover olarak Opeth - the night and the silent water ve Katatonia - Brave çalıcaz ^_^ zaten ilk biz çıkarız tahminen dier grupların falna episode 13 ün albümü vs var. erkenden biter işimiz sonra toparlanır gideriz ^_^ başka yerde içeriz biraz döneriz erkenden, pazar sonuçta bi de o gün ben Alese gircem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 konser güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dela sever sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 MADBOY said: rkdaslar en son metalika icn olmuor muydu bu tip insanlar.?? devri gecti artik bunlarin yaa . ;) hiccc trendi diil rakmetalgitar fln muzikleri artikn . kesn saclarnizi, grceklere atilmaa baslain artik biras tmm yni bn de gtar caldm ensme kdar sac uzattm ama isler bole olmuo yni anniosnuz yasniz ilrledikce.. jnti olun biras B) zian etmein kendnize..:o fikrlerinz deisince grurum snra sizi.. ;) işte feleğe çubuk sokmş bir krdeşimiz. gurur duydum. bende yaptım zibidilik üniversite yıllarında. olur tabi gençler kanları kaynıyor kimlik arayışı cinsel arayış içindeler ama olayı globalleştirmiyorum ve demogojik öğelerden kaçıyorum tabi yaş kemale erince anlıyor insan kardeşim. görüşelim bir biranı içeyim bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 "cinsel arayış" hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 jnti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben şişman seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 saati iyiymiş. arkadaş ayarlayabilirsem gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 vayy beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ne kadar sert? sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu devirde jön olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Saeros said: ne kadar sert? sevgiler en serti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 cok sert sevmiyorum o yuzden gelmeyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Vingthor said: MADBOY said: rkdaslar en son metalika icn olmuor muydu bu tip insanlar.?? devri gecti artik bunlarin yaa . ;) hiccc trendi diil rakmetalgitar fln muzikleri artikn . kesn saclarnizi, grceklere atilmaa baslain artik biras tmm yni bn de gtar caldm ensme kdar sac uzattm ama isler bole olmuo yni anniosnuz yasniz ilrledikce.. jnti olun biras B) zian etmein kendnize..:o fikrlerinz deisince grurum snra sizi.. ;) işte feleğe çubuk sokmş bir krdeşimiz. gurur duydum. bende yaptım zibidilik üniversite yıllarında. olur tabi gençler kanları kaynıyor kimlik arayışı cinsel arayış içindeler ama olayı globalleştirmiyorum ve demogojik öğelerden kaçıyorum tabi yaş kemale erince anlıyor insan kardeşim. görüşelim bir biranı içeyim bir zaman. Kemal kim HEYTERE MEYTERE AHAHAHA of çok yanlızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sevgilin mi terk etti xunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Yok ya evine döndü, o varken nete girmeye vakit olmadı. Kanım kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 çükünde kan nası kaynıyo o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar