CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Dayak? =) Abi ne bileyim ben kavacıktayım 4mbit bağlantı var 500le çekiyorum rapidden anormal yani ama şu an fenalarda ya anlamadım birşeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Valla traceroute yapip doğru düzgün boş hatları bulucam yakında sırf o hatları kullancam ^^ ttneti arayip böle özel bir servis yapiyorlarsa kendi belirtiğim trace route'dan gitmesini isteyecem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Saeros said: 5 dakika internet geliyor, gidiyor, 10-15 dakika sonra geliyor, 5-10 dakika sonra gene gidiyor filan, çakıcam modemi duvara şimdi tamam da yavuz alışıgız bi senin netine böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 benim çoğunlukla hızlı lan. seyrektir bozulduğu. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 mulgear6 said: Saeros said: 5 dakika internet geliyor, gidiyor, 10-15 dakika sonra geliyor, 5-10 dakika sonra gene gidiyor filan, çakıcam modemi duvara şimdi tamam da yavuz alışıgız bi senin netine böyle o da doğru gerçi, ama eskiden gitti miydi hop diye gelirdi, şimdi gidince 15 dakika yok kafadan keep savunmasının ortasında gidiyor sonra saç baş yoluyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha çok sevindim :)) ben bu akşam 8mbit e geçirmiştim tarifeyi birden koptu net dedim heralde tarife yüzündendir diye ama burayı okuyunca bi sevindim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 internet harbi yavaş yav edik: pardon film indiriyomuşum ondanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 YA YETTİ BE TT Mİ NE ŞEYİMSE BIKTIM BE BIKTIM KAÇ GÜNDÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu aksam cok fena internetim sanırım sadece bende var kimse gelipte bişide dememiş :/ izmir-kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ztn 2-3 haftadır yavaştı da bugün yurtdışı gg istanbul -şişli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 15gb sınırını geçmişim, 512kb baglantım ile TTNET e selamlarımı ve sol bacagımı yolluyorum. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yurt dışı patladı mı??? bende net sucks şu anda. kimseden de ses seda çıkmamış. acaba donanımda mı bi problem var diye şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 internet internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 internetim can çekişiyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 vallahi baydı bu yavaşlık donanım yada yazılım sorunuda dgl gece düzeliyo bildğn gündüz rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 8 kb ile dosya indiriyorum. Dosyanın boyutu 6 mb. Nerde yaşıyoruz biz yaa , bizim dünyamızla başka dünyalar farklı mı ? Kaçıncı yüzyıldayız biz ? TTNET ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 şu anda berbat bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende de fena suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şuan can çekişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bende ortalama şu an.. normalden bi 10kb az çekiyormuşum olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 patladı yurt dısı yine denizli de rapid den 10 la dl,w3 de northrend de acaip laglı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 OFFFF YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÖMRÜMÜ ÇÜRÜTTÜN TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 o kadar feci ki şu anda, 5-6kb/s dl ve warhammer'da 1dk'ye varan lag spike gördüm. hoş gerçi o lagde dmg rekoru kırdım ölmeden senaryoda ama nasıl oldu bilmiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben bu kadar kötü görmemiştim internetimi 3kb ile download yapıyorum,sayfaları açmam 2 saatimi alıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar