escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 uydunet de ne got kalkıklıgı yapıyor anlamadım, artistlik yapıcaklar ya illa her yere servis vermiyolar. sadece elit yerlere falan... bu zihniyetle oldukları yerde sayarlar ancak. ne yatırım var ne başka bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aktiftablet said: http://www.speedtest.net/result/1594224402.png 1mb adsl kullanıyorum. Birden hızlandığını farkettim bugün. Neden böyle bişey oldu? resim görünmüyo sanırım, 7mb falan ölçülüyo hız. Neden hızlandırdı bunlar beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bende Altınoluk tarafındayım oradaki evde TTNET 8Mbit var normalde ama dosyalar bir acaip iniyordu birde baktımki... http://www.speedtest.net/result/1596660340.png Birşeyler yapıyorlar ama çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "Filtre paketini seçmeyen kullanıcılarda devletin seçtiği sitelere giremeyecek. Seçim hakkı sadece az sansür mü? daha fazla sansür mü? arasındaki seçimdir" 22 kasım konusu yokmu ya. Şunu yapıştıracaktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 said: Güvenli İnternet Hizmeti almak için İnternet Servis Sağlayıcınızın İnternet sitesi üzerinden işlem yapabilir ya da servis sağlayıcınıza telefon edebilirsiniz. Aynı yolla, istediğiniz zaman, ücretsiz olarak profilinizi değiştirebilir ya da hizmet almayı bırakabilirsiniz. Çocuk ve Aile iki farklı profilin isimleridir. Fakat aile veya çocuğun herhangi bir profili kullanması zorunlu değildir. Anne babalar da çocuk profili kullanarak İnternetteki günlük işlerini halledebilirler. Çocuk Profili : Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilen profildir. Çocuk profili ile eğitim,ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu siteleri,tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz. Aile Profili : Kumar, uyuşturucu, fuhuş, müstehcenlik, şiddet, terör, dolandırıcılık, zararlı yazılım gibi kategorilerdeki siteleri engelleyen profildir.Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Ayrıca sosyal medya, oyun ve sohbet kategorilerini ise ayrı ayrı seçme imkanı sunar. Pati icin aile profili mi yapmak gerek yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 izmir/alsancak 200 + ping artışı var heryerde ve dl hızı yarıya düşmüş durumda net limitsiz tarifesi kullanıyorum (8mb 25 kota) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oha oha oha 1.1mb ile indiriyorum noluyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hızını arttırmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 duble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ısparta öldü bu sefer sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aşırı yavaş şuan. ist/Fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Dartanian said: oha oha oha 1.1mb ile indiriyorum noluyoruz :D aynen ya 1,2 mb filan görüyorum torrentta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 benim nette inadınamı yavaşlıyo noluyo sömürmeyin interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 internetim hızlanmış gene kendiğilinden, 1.4mb dl hızım var sabit şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Her akşam ama her akşam 19-24 arası internet diye birşey yok bize. Arkadaş pingler coşuyor felan. Sadece download açabiliyorum bu saatler arasında. Birde türkiye içi web sitesi. ankara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ttnet öldü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 barnacle said: Dartanian said: oha oha oha 1.1mb ile indiriyorum noluyoruz :D aynen ya 1,2 mb filan görüyorum torrentta. Aynen ama böyle 7-8 sn lik net kopmaları oluyor sürekli, abv desteklemiyor işte altyapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.speedtest.net/result/1634647267.png http://www.speedtest.net/result/1634651604.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 8mbit'ti su an 12mbit olmus. bi de su upload'i adam gibi yukari cekseler guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Densiz said: Her akşam ama her akşam 19-24 arası internet diye birşey yok bize. Arkadaş pingler coşuyor felan. Sadece download açabiliyorum bu saatler arasında. Birde türkiye içi web sitesi. ankara.. aynen sıkıntıdan ders fln çalışcam ne maç izleniyor, ne dizi, evde kalabalık olunca download da yapılmıyor, okulda fln yaşamaya başlicam kriz geçiriyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 benim de 8, 12 olmuş nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 internet hiç iyi olmadı ki hep bi yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Burax said: Densiz said: Her akşam ama her akşam 19-24 arası internet diye birşey yok bize. Arkadaş pingler coşuyor felan. Sadece download açabiliyorum bu saatler arasında. Birde türkiye içi web sitesi. ankara.. aynen sıkıntıdan ders fln çalışcam ne maç izleniyor, ne dizi, evde kalabalık olunca download da yapılmıyor, okulda fln yaşamaya başlicam kriz geçiriyorum resmen. Eskişehir'deyim, 8mbit netlimitsiz bağlantı güya. stream izlemek işkence, akşam 6'dan gece 1'e kadar izlemenin mümkünü yok resmen.. youtube videoları kağnı hızında doluyor. speedtest yapıyorum, 9mbit falan gösteriyor bi de dalga geçer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 4-5 aydır 8 mbit kullanıyordum sorun da yoktu,tam 8 mbit kullanabiliyordum,bugün 4-5 saattir internet yoktu,neyse arıza vardır diye aradım arıza kaydı bıraktım vs,yaklaşık son 2 saattir internet bir geliyor bir gidiyor,üstüne şimdi en son geldi ve hızımı yarıya düşürmüşler ttnet lanet olsun tabi şimdi uğraştırmazlar inşallah geçici bir durumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 abi hızı 12 olanların kaderi aynı. seperate senin de öyle mi oldu bilmiyorum ama kopma problemi vs ortak bizim pyro ile. şu an 6 ya düşürmüşler hızımı ama kopma yok. bi boklar yapıyolar ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar