Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 merkezde chp'nin oyu bu sene artar ama kazanması mucize. yine nilüfer'i alırlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mendoza said: balon said: bir sürü esnaf, ticaretle uğraşan insanlar için istanbul 1 saat Malesef ticaretle uğraşan esnaf kalmadı bursada. Sadece Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde şu anda 60 fabrika kapalı. Tofaş, Renault, Karsan ne doğru dürüst çalışıyorlar, ne de ödeme yapıyorlar çalıştıkları esnafa. Ama olsun kriz yok pardon, sanayicinin kendi beceriksizliği. abi buna pek katılamıyorum ben. tekstil işindeyiz, her cuma günü bursalı tekstilciler istanbul'a ödeme yapmaya/almaya gider, bilirsin zaten bursalıyım diyorsan.. gayet de yoğun oluyor deniz otobüsü, 2 gün önceden ayırıyoruz biletimizi vs. ha kapanan esnaf vardır tabi ama abartmaya lüzum yok. hem sen oto sanayiden bahsetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Horizon niluferde insaat yapan biri olarak, bok atta yavas at derim. adam sakir sakir butun niluferi duzeltti, hatta tahmini %70 lerle falan bekleniyor bozbey niluferde. neyi yapilmamis niluferin bir soylesene, merkezde herseyine katiliyorum akp buyuk is yapti ve devam ediyor. ama niluferde bozbey bir halt yapmadi dersen carpilirsin ayip. Horizon said: Bursada cidden chp çok zor. Baya bi reklam yapıyorlar ama boş. Eski belediye başkanı hikmet şahin hakkında yolsuzluk dedikoduları çıkmasına rağmen hükümet desteği sayesinde çokşey yapıldı bursada. O yolsuzluk muhabbetleri yüzünden ki akp recep altepeyi hikmet şahinin yerine aday yaptı bu seçimde. Bursaray yapıldı , anayolda trafik lambası kalmadı heryerde 8 kavşak yapıldı , eskiden oralarda nasıl trafik sorunu çekilirdi bilir bursalılar. Recep altepenin osmangazideki yaptıklarıda kesinlikle gözden kaçmaz. Hakatten bursanın kurtulacak birşeyi yok tam tersine chp alırsa bana göre batar :). Ben birtek nilüferi merak ediyorum. Bakalım Bozbey tekrar alabilecekmi. Senelerdir hiçbir gelişme düzenleme yapılmadı nilüferde. Nilüfer yeni ve planlı bir yerleşim merkezi olmasına rağmen gözle görünen adam gibi birşey yapılmadı. Yazın konserler veriyorlar bir o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yok yok Bozbey iyi çalışıyor. Ama şöyle bir şey var; Nilüfer, Bursa'da yönetilmesi en kolay ilçe. Yeni yapılanan bir yer olduğu için herşey düzgün, planlı falan. Yıldırım ile Nilüfer'i yönetebilmek bir değil yani. Tabi Bozbey yine de başarılı, devam da eder yeni dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çok ciddi ve abartmadan bir rakam söyliyeyim , 20-30 mağaza sırf bursadan bizle çalışan yer biliyorum ki bunlar daimi , ara toptancılarını falan saymıyorum bile . işin içindeyim , ticaret battı deyip yani şimdi bilmediğiniz konu hakkında gereksiz gaz vermeyin. sanayi sektörünü tartışabilirsiniz ayrı .ama bunun da sadece bursa'da değil antepte adana'da bulunan şeyler olduğunu belirteyim . Tekstil'in sıkıntısının en büyük sebebi zaten çin . global krizin de oluşturduğu pek bir şey değil bu . üretime bağlı bir ülkeysen , ülken teknoloji üretemiyorsa bir gün bunu devretmeye mahkumsun ,birileri senden ucuza yapacaktır . bunun krizle mrizle alakası da yok , yıllardır süregelen hatalı devlet politkalarıyla alakası var ve ha deyip değiştirelecek bir şey değil aksine çok zaman harcanması gereken ve emek isteyen şeyler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 matama , Birşey attığım yok , başka bir arkadaşında söylediği gibi zaten yeni bir yerleşim bölgesi ve planlı biryer nilüfer. Senelerdir burdayım ve bir değişim veya güzelleşme göremedim. Bu tarz bölgelerde bunların çok daha rahat yapılabileceğini ben de düşünebiliyorum. Nilüfere kimse nebiçim biryer diyemez , çünkü istediğin kadar uğraş veya iş yapma gene içerideki semtler kadar kötü hale gelemez. En basitinden şunu sölüyorum (hemen sakın karayolları vs demeyin ) , semt içindeki yollar çok kötü. Bunları düzeltebilir mesela. Ben vergi dairesinin oralarda oturuyorum , o bölgeyi biliyorsanız senelerdir , vergi dairesinin kendi etrafındaki kaldırımların düzenlemesi hariç hiçbir yenilik , düzenleme vs. görmedim. Yorumumum bunun üzerinden. Varmı çok abartı projeleri , yaptığı şeyler şu 3-4 sene içinde ? Varsa samimi olarak söylüyorum yazın ben de bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mendoza said: Sen gidip Gemlik belediye başkanını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsan böyle olur. İnegöl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Asıl Mudanya'da ANAP'dan AKP'ye geçebilir diye duydum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Thaumiel said: Mendoza said: Sen gidip Gemlik belediye başkanını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsan böyle olur. İnegöl. Evet evet inegöl. Hatta köfteci diye dalga geçiyorlardı. Ayrıca sanayici, tekstilci iyi durumda diyen arkadaşlar lütfen bursaya geldiklerinde bana bir ÖM atsınlar. Gezdiriyim onları. Görsünler kapalı fabrikaları kendi gözleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sanayici ve tekstilcinin hali ile belediyenin ne alakası var ? Durgunluk yada kapanan yerler sadece bursada değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Küresel krizi bursa belediye başkanı çıkarmış, aman Amerika duymasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü falan sandım dedim noluyo fşsdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konya'yı CHP alcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 akp de izmiri alır o halde fdgfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bak gene akp gelirse lutfen beni vatandaslıktan cıkartıp surgun etsinler ( tercih irlanda falan olabilir. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sürgün yok artık o eskidendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 www.mustafabozbey.com da bayag anlatiyor neler yaptigini, yollarina gelince ana yollarin cogu buyuksehire ait. ozluce bolgesinde zaten yol kasten yapmiyorlar surekli insaat alani oldugu icin 1.5 seneden once yol yapmanin bir anlami yok. onun disinda bayag alisveris merkezi falan ayarlayip belediyeye para kazandiriyorlar. yerelgundem 21 gibi super bir organizasyona buyuk destek veriyorlar. belediye ozellike semt belediyesi demek yol yapmak demek degildir, o tur isler icin buyuksehir belediyesine gidiceksin. yerel belediyeler kultur sanat egitim yatirimi yapmak uzerine calisirlar daha onemlisi. biraz partizan bakis acisini birakirsan ki bir partiyi savunmak ayri ne yaparsa yapsin onu savunmak ayridir sende farkedersinki nilufer iyi bir yer ve bundada bozbeyin emegi var. kusura bakma ama tayyip erdogan babam olsa bu kadar savunmam yani partiyi yanlis yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bursa 2007 genel secimlerinde yuzde olarak akp'ye en cok oy veren sehirdi. ayrıca mynet'in oy sonucları kesinlikle dogru değil. üsküdar falan da chp gözüküyo, imkansız ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 pazar günü geliyorum oyumu veriyorum, heyecanla bekleyeceğim neler olacağını. her iki tarafta Bursa'da başa baş gidiyor gibime geliyor. Hiç ummadığım insanlar etraflarındaki herkesin chpye vereceğini söylüyorlardı. inşallah diyorum ama yine de ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yeşil bursa yolundan şaşarsa en büyük sürpriz olur bana ama umarım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hikmet şahinin yeeni bizim okulda para dileniyom paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Şaşırmayın sakın, Bursa'da AKP'nin kaybetmesi haftasonu İspanya'yı yenmemizle aşağı yukarı aynı ihtimalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 komik olmayın yaa taşradaki adamın elinde internet mi varki internete girip akp ye oy versin tabiki chp çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 doguda dtp nasıl cıkıyo o zaman. en cok internet onlarda mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Başlık bombaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar