Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kraliçe yapmıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi sibel kekilli diyince aklıma hep o sahne geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yuh yanlış mesaj. GERGE silebilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 neyse yaw edit :D linkte var bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yine atlara fısıldıyorsun biz anlamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 escape said: yanlız 4. bölümün sonu çok türk filmivari bitti bence. sırf "benim buraya geldiğimi kimse bilmesin sölemesin kimseeye diye adama iftira atıp içeri attırdı. Yanlis anlamissin. Tyrion'i yakalatmasinin sebebi oraya geldiginin bilinmesini istememesi degil. Oglunu oldurmeye calisan katildeki bicak Tyrion'in oldugu icin katili onun yolladigini duusnuyor ve o nedenle yakalatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 allah belasını versin bu çevirilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 escape said: yanlız 4. bölümün sonu çok türk filmivari bitti bence. sırf "benim buraya geldiğimi kimse bilmesin sölemesin kimseeye diye adama iftira atıp içeri attırdı. ayrıca benim favori karakterim biri ned'in karısı diğeri de kral'ın karısı bir diğeri de o sarışın kız. hatun olan. ne acayip di mi hep hatunlar favorim HERP DERP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 adam meme için izliyomuş hakkaten sdfds hiç bişi anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben anlamazsin dedigim zaman inanmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ahahaha abi benim onu anlamammın bir sebebi de filmdeki isimleri tam oturtamamam. tyroin mudur nedir onun cüce oldugunu bilmiyordum. yani isimleri tam oturtamadım. bi tek hatunları biliyorum işte. filmde mememi var lan red. ilk 2 bölüm 2 3 bişi gösterdiler daha yok anasını satıyım. lanet herifler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 escape ya, güldürdün gene gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gece güldürecek başka şeyler de yapabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ama tabi sen istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bu platin sacli fason kral gibi adam var ya o xunna benziyo diye konusuldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 xunn said: dasaaa said: adamı oynayan elemanın tipi xunn'u az andırmıyor mu, yakın eşit sarışın hali gibi değil mi abi? dizi esnasında imageboardlardan resim koyacak diye bekliyorum zaman zaman. Seni Khal Drogo'nun ordusuna ve atlarına.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ^ This. escape said: ahahaha abi benim onu anlamammın bir sebebi de filmdeki isimleri tam oturtamamam. tyroin mudur nedir onun cüce oldugunu bilmiyordum. yani isimleri tam oturtamadım. bi tek hatunları biliyorum işte. filmde mememi var lan red. ilk 2 bölüm 2 3 bişi gösterdiler daha yok anasını satıyım. lanet herifler!! Diziyi izlerken suratları görebiliyorsun, kadın da diyor zaten bu adam oglumu öldürtmeye kalktı diye. http://i.imgur.com/MSyiV.gif İsmi bilmene gerek yok yani. Ki rapor edilirken isminin yanına The Imp diye ekliyorlar, ki dandik çevirilerde bile "Küçük Şeytan" diye geçiyor, yavaşım de bitsin bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ahanda beklediğim gif paylaşım için teşekkürleeeeeeer :)))))))99999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şu .gifi görünce böle bir mutlu oldum ayar oluyorum şu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Sorun çocukta değil onu yetiştiren kadında bence: http://unrealityshout.com/files/imagecache/image_460/game-of-thrones-everyone-the-enemy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Çok cheesy şu one-linerlar ya. Çok daha iyi şeyler bulabilirlermiş. Kocaman potansiyel var çünkü oyuncular çok iyi oturmuş, setler, atmosfer çok harika. Ama arada kafasını gösteriyor böyle lamerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 resimsiz olmadı xunn. o etkiyi yaratmadı malesef :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi ciddi post attım, kıymetini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 GERGE said: Sorun çocukta değil onu yetiştiren kadında bence: çocukta embesillik ikizlerden inbred olmasından kaynaklı olabilir, şeytani zeka değil de sadece dangozluk geçmiş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kekilli iyi bir oyuncu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar