Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 küheylan said: kızıl karı bunun olayı ne ki lan. niye zehirden etkilenmedi o? Abi sarı kız osurunca ejder çıkarıyorsa bu da zehirden etkilenmeyebilir :P
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 herkes nasil kan kusmus jofreye. ehehe fantazi karakteri gercek degil haberiniz ola.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gerçek değil mi? :( nası abi şimdi ejderha yok mu
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok panpa hersey yalan bir gercek benim.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yok sananlar öyle ya da böyle enselerinde nefesini hissedecekler -__-
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya şu forumda bile erol taş sendromu yaşanıyor, millet zamanında taşlamış şaşmamak lazım heh. ama hakkaten cofri de child-killer perk'i aldı, relations filan diplerde artık.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Vingthor said: milfin vücut bulmuş halisin. kavramın somutlaştığı noktasın. döverek öperim hayvan kadın.
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 son çıkan (sızan) bölümü izlemedim, haftayı bekliyorum. Saygım var benim adamlara, onlar ne zaman 720p kaliye alt yazısı düzgün yayınlarlarsa o zaman izleyeceğim. "Are you a slave, Khaleesi? … Then don't make love like a slave." ben de köle değilim, köle gibi izlemeyi reddediyorum.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 webripin kalite iyiydi de s2e2 dothraki dilini altyazi gecmemelerinin bir sebebi var miydi
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kızıl http://www.forevergeek.com/wp-content/media/2011/07/Game-of-Thrones-Calendar-July-Melisandre.jpg bence stannisteki hata oyuncu seçimi değil, hata oyuncunun stannis karakterini yanlış tahlil etmesinde gibi geliyor bana. Çoğu filmde ve dizide olduğu gibi muhtemelen kitabı okumamış bu herif, sadece dizi metnini okumuş. Karakterdeki gaz potansiyelini vs. 'yi yeteri kadar tahlil edememiş. O yüzden kendisi doğru oynadığını düşünüyor ama eksik olduğunun farkında değil. kötü oyuncu diyip kestirip atmama taraftarıyım.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yönetmen orda, yazar orda, herkes orda, oyuncu kendi ne isterse onu mu yapıyor sanıyorsun.
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hayır ama oyuncunun hissetmesi lazım. dışardan gelen "bu karakter böyle bi karakter" çoğu zaman etkili olmayabiliyo oyuncunun sindirmesi lazım. dizi seti koşuşturmasında kimse tutup saatlerce bi oyuncuya karakteri anlatmaz. isterse yazar olsun. adamın ödevidir o sete çalışıp gelmesi gerekir. yönetmenin ve ekibin geri kalanının müdahalesi çoğunlukla reji üzerine olur. bir oyuncunun alev alev gözlerle bakması ise bambaşka bi durum. stannis dalgın dalgın bakan bi adam olmuş dizide. niye eksik hissediyo da stannis'in karakterini gösteremiyo diye sorunca da aklıma ilk karaktere hakim olmayışı geldi, yeteneğini sorgulamaktansa yapması gereken ön araştırmayı eksik yaptığı geldi aklıma. neyse zaten bu saatten sora değişmez adamlar çekti bitirdi yani :p
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 çünkü içten içe yetersiz bir oyuncu seçildiğini kabullenmek istemiyorum :D olmamalı hayır! bu kötü bir rüya olmalı!
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 stannisin gücü sonradan açığa çıkacak
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Siz kitaptaki Stannis'i nasil algiladiniz ki? Adam kitapta da kazma, sIkIcI bir adamdir, dizide de aynen oyle.
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bence de. duygu, mimik vs hiçbir şey olmayan düz odun bi adam. asıl davos ile yer değiştirseydi felaket olurdu bence.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 3.bölüm ne zaman yayınlanıcak? go dahl farketmez. snow a ne oluyor birisi söyleyebilir mi? bebeği alan white walker mı white walker ın mevzusu nedir yani, insan değil dimi bunlar. birisi açıklarsa iiy olur :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?11,5558041
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 "Tatar Ramazan" said: ilk bölüm b.k gibiydi, uyuyacaktım az kalsın ben uyudum. tek ben saniyordum begenmeyen ilk bolumu. kitabi okuyanlar daha cok sey buluyor herhalde dizide, ikinci bolumde berbatti, ucuz sex sahnesi koyalim yer millet tarzi iyice baydi.. herhalde acilacak ilerde kitabi okuyanlar sanki daha cok sey aliyor ve bekliyorlar gibi. an itibari ile cok SIKICI dizi. birde ucuz diziymis gibi duruyor paradan kismislarda oyle ayni yerlerde tiyatro sahnesinde gibi geciyor virvir carcar. ilk sezonda savasi bile es gecmislerdi falan. neyse ilerde acilir insallah. kitabi okuyanlarin yorumlarina inaniyorum simdilik.
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ucuz seks sahneleri derken toplasan 40 saniye falan seks sahneleri oluyor maks 55 dakkada baya ufak bir zaman dilimi ayrıca şu diziye artık sıkıcı demeyin rica ediyorum.adamlar kitaptan uyarlıyor.kitapta bu şekilde ilerliyo yani.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 diziyi sıkıcı bulanlar transformers izlesin 2. bölüm de iyiydi yalnız webrip indirdiğim için khalasi'yle diğer kadının ne konuştuklarını anlamadım, altyazı da çevirmemişler onu arya ile merhum kralın piçi arasındaki ilişki çok tatlı zaten tyrion ve bronn arasındaki broluk yine tam gaz devam, yalnız bronn'un cevabı üzerine tyrion düşüncelere daldı YOKSA BROLUK BOZULUYOR MU
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ulan iyiki bir kitap okudunuz demek istemiyorum da dedirteceksiniz yani he. Kitap > film > kitaptan uyarlama hiçbirinin tadı diğerininkini tutmaz. Zannetmiyorum ki böyle bir hikayeyi oyuncular okumadan gelsin. Hoş olayın heyecanını almamak için sezonsal olarak adamlara "bu ruh halindesin böyle oynayacaksın" diyebilirler. Sonuçta oyuncu koçluğu ve oyuncunun rolüne hazırlanması zor iş. Ayrıca adam daha ne yapsın taktikleri kızıl saçlı üzerinde denedi işte yatırdı masaya :D
Öne çıkan mesajlar