Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lmao arada giren ses efektleri filan, tam otantik fragman olmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ilk sayfalar spoylerden geçilmiyo sdf. bi daha giren windrunner olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 windrunner'ı anlamadım ama evet spoiler var, hevesim kaçtı diziyi izlemeyi bıraktım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Renly's Armor http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2012/1/5/renlys-armor.html?cmpid=ABC794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bone said: konulduysa da tekrar koymuş oluyum: http://www.youtube.com/watch?v=NvfDqF0-2yg ahah bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 "HBO announced that "Game of Thrones" season 2 (which will again be 10 episodes) would debut Sunday, April 1 at 9 p.m." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ben de gordum fesbukta update etmisler. 1. Kitabi okumaya basladim ben de 2ye baslamadan dizi baslasin paralel giderim 2. Kitapla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bu kadar bekledikten sonra 2. sezon sadece 10bölüm mü olacak diyor orda anlayamadım? eğer öyleyse eşşeeğin.... yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kitabını okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 2.sezon 10 bölüm olacak zaten evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 zaten öyleydi, yeni bi haber değil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 orcon is disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Demin ödülü kaptı Peter Dinklage, Game of Thrones müziğini çaldılar gaza geldim bir an önce gelsin şu Nisan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kitabını okuyun kitap çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 1.sini okusam zaten önce diziyi izledim, 2. yi okuyayım desem zaten dizisini izliycem, böyle ikilem olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sadece dizi yeterli olmuyor ama.diziyle birlikte kitapta okunmalı bence bir çok güzel detay ile boşluklar doluyor.sonuçta dizi kitaba sadık gitsede bi kitap gibi detay olması mumkun dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mangası da çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ya öyle tabi lotr'u okuyup sonra sinemada izlemiştik mesela gayet de 10 kere daha izledik hatta filmi. ne bileyim bak 2. kitabı okumaya başlama fikri sıcak geldi bir anda heh. de ne ara okuyacam işten eve dön oyun oyna kaput gibi yatağa ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi evle iş arası 10 dk foskgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 "oyun oyna" kısmını biraz çıkarırsın hayatından okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aente said: 1.sini okusam zaten önce diziyi izledim, 2. yi okuyayım desem zaten dizisini izliycem, böyle ikilem olmaz olsun. Kitap ile dizi aslında baya ayrı şeyler. Kitapları okumaya başlasan dizide atlanmış ne çok detay var görüyorsun. Bir de tabi birinci kitabı okumadan diğerlerini okumaya başlarsan patlar o plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çeviri baya kötü bu arada ordan okumayı planlıyorsan haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahaha resmen tüm ümitlerimi körelttiniz ya, tamam baştan okumaya başlardım problem değil de bir de çeviri de kötü dediniz vazgeçtim, dikkat ederim ve sinir oluyorum öyle şeylere çünkü. kıfsmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bullbird said: "oyun oyna" kısmını biraz çıkarırsın hayatından okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar