Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

[spoiler Syrio]Arka sayfadaki vedieoda dikkatimi çektide Syrio Forelle kapışan eleman ordaymış king's guardların başında duruyormuş herif.Syro Forelin adamı öldürmesi hakkındaki tüm hayallareim yıkıldı.
Kaçmıştır en azından dicem Bravos'un first swordu kaçmaz mı ne demişti o ihtimalde zayıf ya acaba öldü mü adam :(

Sosyal ağlarda paylaş

Descartess said:

[spoiler Syrio]Arka sayfadaki vedieoda dikkatimi çektide Syrio Forelle kapışan eleman ordaymış king's guardların başında duruyormuş herif.Syro Forelin adamı öldürmesi hakkındaki tüm hayallareim yıkıldı.
Kaçmıştır en azından dicem Bravos'un first swordu kaçmaz mı ne demişti o ihtimalde zayıf ya acaba öldü mü adam :(

hani en iyimser tahmini yapsak... syrio adamı kırık tahta kılıcıyla dövüp , bayıltıp gitmiş olsa... ama got da böyle şeylerin olduğu bi dünya değil... :(

Sosyal ağlarda paylaş

Sabonis, o duydugun sey dogru degil.

Dikkat ederseniz, Syrio'nun dovustugu sovalye, Meryn Trant, daha sonraki sahnelerde de cikiyor. Sansa'ya tokat atan da o. Bu arada ben Arya'nin daha sonra duydugu catisma seslerinin de Syrio'nun mucadelesinden geldigini dusunmuyorum. Etraftaki diger catismalari duyuyor(ve durumun ciddiyetini anliyor).

Aslinda kitapta da olay dizideki ile ayni. Fakat kitapta, seyircinin ve okuyucunun algisi arasinda farklilik yaratan bir anlatim teknigi var. Kitaptaki her bolum bir karakterin gordukleri uzerinden anlatiliyor. Syrio'nun oldugunu gormuyoruz, cunku Arya oradan ayriliyor. Dizide ise boyle bir mekanik olmadigi icin, seyirciye Syrio'nun yasama ihtimali daha fazlaymis gibi geliyor.

Gerge, eger bu mesajin ikinci kismini kitap tartismasi olarak goruyorsan(aslinda degil) soyle, onu oteki tarafa atarim. Cunku ilk kismin burada kalmasini tercih ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...