Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kaybedicek birşey yoktu ya harcanıcaktı yada tekrar itaat etticekti.ztn en baştan yumurtalara ilgisi ve ateşle yanmaması.büyücü kadını kurban edip daldı işte ya tutarsa dşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Flassh said: yakma olayı dizide harbiden burası biraz boş kalmış, khaleesi orda bilerek büyü mü yaptı? yoksa karambole atayım şu yumurtaları hiç yoktan karnımız mı doyar dedi Buyu yapti. Kadini yakmadan evvel, "cigliklarini degil canini istiyorum" demesi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dizide ruyalari gostermedikleri icin biraz karmasa oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yazık ya adam kendini aptal hissetmiş demeyin öğle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ateş kuluçka makinesi olmayan çağlarda cenaze ateşi işte, büyüye gerek yok. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 3 ejdarha için koskoca khal gitti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Descartess said: yazık ya adam kendini aptal hissetmiş demeyin öğle:) Tamam pes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Fin said: alt yaziyla izleyenler icin ayri bi thread acin orda tartissinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Baskette çok üzerine gidiyodum da Buddha haklı lan, dikkatli izlememiştir kaçırmıştır bi yeri ne kızıyosunuz agalar adam soru sormuş işte, bakmadım gerçi önceki sayfalara ama üzmeyin adamı bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 barbu said: kardeşi yanlış talent vermiş. kicklediler diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bck said: Sparkcaster said: abi metal bilimi okuyorum bana anlatma istersen bilim bu ülkede güldürme allasen. ben de simya sanatıyla ilgilenoyorom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 barbu said: buddha anlamamışsın hala millete saldırıyosun lol. hayır bir de adamlar açıklamış işte. kardeşi "dragon benim" diye takiliyodu ya. işte aslında o özellik onda yokmuş. kızda çıktı o özellik. kız hatta gerçek dragonlar ateşten etkilenmez demişti. bi bölümde eli yanmadı kızın. olay bu. başka bişi değil. o özellik ailede random çıkıyor yalnız, herkeste olmak zorunda değil. bi de geçmişlerine eski aile bireylerine bakarsak illa o özelliğe sahip olma şartı da yok, karizma unsuru sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 barbu said: buddha anlamamışsın hala millete saldırıyosun lol. hayır bir de adamlar açıklamış işte. kardeşi "dragon benim" diye takiliyodu ya. işte aslında o özellik onda yokmuş. kızda çıktı o özellik. kız hatta gerçek dragonlar ateşten etkilenmez demişti. bi bölümde eli yanmadı kızın. olay bu. başka bişi değil. iyi de adam da zaten izledi o kısmı. aynı şeyi söylemiş sebebini sormuş. olayı ne bu kızın diye adam neden yanmadı diyor cevap olarak yanmadı çünkü yanmaz o kız diyosunuz. Buddha said: Dragon Abi altyazıda sen gerçek bir ejderha değilsin diyor. Kardeşim değilsin demiyor. Altyazıda sorun olabilir bilmiyorum. Şimdi hamsipilav'da benim gibi anlamış. Ben ordan kardeşi olamdığı anlamını çıkarmadım mesela. Abisi kızı hep korkutmuş kız korkusundan ejderha sanıyor diyordum. Ejderha değil deyince kardeşim değil anlamadım ben. Hala da kardeşi değil mi emin değilim ikizi gibi gerçekten. Yanmama olayınıda zaten yumurtayı tuttuğunda farkettim. Ama o zaman anlamadığımla finalde anlamadığımda aynı şey neden yanmıyor bu kız. O soydan gelenlerin bazıalrında olan bir yetenek mi. Ayrıca diyeceksiniz ki ulan ejderhalar var ak gezenler var kızın yanmamasına mı şaşırıyorsun. Açıkçası o bölüme kadar insanlarda da böyle yetenekler olacağını düşünemmiştim. Taki o cadının drogo'ya büyü yaparken garip sesler çıkana kadar. Yani kötü bir niyetimde yok neden bu kadar kızıyorsunuz anlamış değilim. Ortaya bişey atıyoruz kimisi derki kardeşi değil kimisi der o soydan gelenlerin bazıalrında buyetenek var k,imisi derki o yumurtalar sayesinde yanmadı. Diğer izleyenlerin tahminlerini merak ettim. Neden böyle gereksiz tepkiler veriyorsunuz ki? buddha ben de merak ettim bu kızın olayı ne diye sordum diğer topicde bu olayı. şuana kadar çıkan kitaplarda da açıklamamışlar sanırım. kıza havadan gelen bi özellik yani. diğer targaryenlarda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 belki vardır. ikizinde yok. o kadarını biliorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ikizi değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 viserys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abisi işte. ikiz sanıyodum ben. belki çift yumurtadır asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 8 yaş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 said: Ordaki anlamaktan kasıt diziyi anlamak değil yanlız postu anlamak onu belirteyim. hah benim de dediğim oydu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dizide 8 yaştan az vardı, kızın 13-14 yaşında olması gerekiyodu, haliyle yaşını büyütmüşler seks çıplaklık vs için. random özellik o, genetik gibi. ailede bisürü mavi gözlü olabilir ama herkes mavi gözlü olmak zorunda değil, o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 said: bi tek danyde oldu bildigimiz. aciklanmadi saniyorum. hani valyriada ejderler nerden cikti, nasil kontrol ettiler, nasil bu kadar gelistiler filan onlar bilinmiyo. koyıyım buraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hatun harbi half dragon mu ya? çocuğun yaratık gibiydi filan diyo ya cadı. büyü yüzünden mi öyle oldu acaba yoksa cins uyumsuzluğu mu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 büyü sanırım. yoksa ejder at karışımı bişi çıkmamıştır bebek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 viserysde kral adamdı lan özletti kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ah khala ahh, matkap gibi adamdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar