dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 GERGE nin izniyle: Stannis Reiz, preview Stannis Baratheon, Lord of Dragonstone and by the grace of the gods rightful heir to the Iron Throne of the Seven Kingdoms of Westeros, was broad of shoulder and sinewy of limb, with a tightness to his face and flesh that spoke of leather cured in the sun until it was as tough as steel. Hard was the word men used when they spoke of Stannis, and hard he was. Though he was not yet five-and-thirty, only a fringe of thin black hair remained on his head, circling behind his ears like the shadow of a crown. His brother, the late King Robert, had grown a beard in his final years. Maester Cressen had never seen it, but they said it was a wild thing, thick and fierce. As if in answer, Stannis kept his own whiskers cropped tight and short. They lay like a blue-black shadow across his square jaw and the bony hollows of his cheeks. His eyes were open wounds beneath his heavy brows, a blue as dark as the sea by night. His mouth would have given despair to even the drollest of fools; it was a mouth made for frowns and scowls and sharply worded commands, all thin pale lips and clenched muscles, a mouth that had forgotten how to smile and had never known how to laugh. Sometimes when the world grew very still and silent of a night, Maester Cressen fancied he could hear Lord Stannis grinding his teeth half a castle away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Masquerade said: karı 3 tane dragonu summonladı beyler! Netheril ile yok oldu bu büyü ama. Kadın Nethrese çıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu arada 9. bölümün açılışının değişik olduğunu farkeden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 daha ileri gelmedim kitapta o kadar ama o kırmızı cıyaklayan dragon cok atarlı tutarlı olacak gdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 LAAAAAAAANNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dany'nin facebook'unu buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben de hala izleyemedim = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 khal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dreagloth said: GERGE nin izniyle: Stannis Reiz, preview Stannis Baratheon, Lord of Dragonstone and by the grace of the gods rightful heir to the Iron Throne of the Seven Kingdoms of Westeros, was broad of shoulder and sinewy of limb, with a tightness to his face and flesh that spoke of leather cured in the sun until it was as tough as steel. Hard was the word men used when they spoke of Stannis, and hard he was. Though he was not yet five-and-thirty, only a fringe of thin black hair remained on his head, circling behind his ears like the shadow of a crown. His brother, the late King Robert, had grown a beard in his final years. Maester Cressen had never seen it, but they said it was a wild thing, thick and fierce. As if in answer, Stannis kept his own whiskers cropped tight and short. They lay like a blue-black shadow across his square jaw and the bony hollows of his cheeks. His eyes were open wounds beneath his heavy brows, a blue as dark as the sea by night. His mouth would have given despair to even the drollest of fools; it was a mouth made for frowns and scowls and sharply worded commands, all thin pale lips and clenched muscles, a mouth that had forgotten how to smile and had never known how to laugh. Sometimes when the world grew very still and silent of a night, Maester Cressen fancied he could hear Lord Stannis grinding his teeth half a castle away. I like what I'm hearin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cressen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 =( drogo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Masquerade said: daha ileri gelmedim kitapta o kadar ama o kırmızı cıyaklayan dragon cok atarlı tutarlı olacak gdfh. ortalığı karıştıracak o baya tipinde var bi ibnelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu ejderhaların büyümesi kaç yıl alır ohoo, o zamana kadar bran bile ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 biraz sönüktü sanki final için. drogo için gelsin :( http://www.youtube.com/watch?v=zTc5v0ypizQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 paticiğe dev hizmet: game of thrones opening credits ringtone direk mp3 ya da iphone için soldan tıklayıp indirebiliniz. http://audiko.net/users/baaluo?type=mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Walla 9 ay beklemeyeceğim konunun nereye gideceğini öğrenmek için. Az önce sipariş verdim gelsin kitaplar bitsin bu işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gerard butler oynamicak miydi bu bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 stannis reyis 2. kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bölüm şimdi bitti 9. bölümden daha iyi bölümdü bence dram dozu iyiydi.oyunculugu beğendim.2. sezona güzel bi geçiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BaaL said: paticiğe dev hizmet: game of thrones opening credits ringtone direk mp3 ya da iphone için soldan tıklayıp indirebiliniz. http://audiko.net/users/baaluo?type=mp3 ahah eyv yeni melodim Phyx said: gerard butler oynamicak miydi bu bolumde fake haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 1.16 gb diyor bu bölüme, diğerlerinden kısa mı? Okumadım hiçbir yeri spoiler yemeyeyim diye (720p versiyonundan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kemiksiz 47 dakika falan bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kalitesi kötüydü biraz. Başka gruptan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=owf6D2vfZqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sansa'yı eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum ya. Kırk yılda bir aklı çalıştı onda da fail oldu götünü kaldırana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar