df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bütün çocuk oyuncular rollerine tam gitmiş bence. Gıcık olması gerekenler fazlasıyla gıcık. joffrey, robert arryn gibi. salak olanlar tam salak. sansa gibi. Daha ne olsun =) Karakter olarak sadece arya yı seviyoruz diye tek iyi oyuncu o olmuyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Butun bebeler 10 numara. Brann en iyi Arya'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi kitabı okuyan biri olarak karakterler daha iyi seçilemezmiş bence hodor bile hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi cersei karakterine lena headey harika bi casting bence, neresi oturmuyor allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kadın sinsi görünmeli, kötü olmalı, burası oturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kadın bana gayet kötü ve itici geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kadın sinsi görünüyor zaten? Hanım hanımcık tatlı bişey pozu yok ki hiç bi zaman. Tam bi cersei olmuş bence o kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kadin yeterince sinsi ama biraz fazla masum duruyor bazende arya ,bran,renly falan tam oturmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bana hiç öyle gelmiyor, yutmuk gibi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 stannis reyisi kim oynayacak ben onu merak ediyorum 2. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi başından beri söylüyorum... aslında ilk defa söylüyorum lan neyse=) lena headey ile starkın karısı değişmeliymiş bence. lena headey iyi oynuyor kraliçe rolünü eyvallah ama bu iki oyuncunun rolleri değişmeliymiş bence. starkın karısında daha bi yaşlı gıcık kraliçe modu var bence. lena bence starkın karısı olmalıydı. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sarah connorken bile ah geberse şimdi şu karı diyordum sürekli, bu mu gıcık değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 stannis'i john malkovich oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ABİ HADİ PAZARTESİ SABAHI OLSUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu kadında ağırbaşlı bi duruş var. sinsi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Nedle ilgili Spoiler 9. bölüm izleyenler bakabilir. izlemediysen açma kardeşim. imdb'deki 10 bölüm muhabbeti sonradan düzeltildi ben ilk baktığımda tam hatırlamıyorum ama eksikti bölüm sayısı hatta spoiler yedim diye kızmıştım falan,bi şikayet maili de yazdım benzer şikayetler geldiyse fixleyip 10 yazmış olma ihtimalleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 "You think my life is such a precious thing to me, that I would trade my honor for a few more years...of what'' idolsün reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Red said: abi kitabı okuyan biri olarak karakterler daha iyi seçilemezmiş bence hodor bile hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 (tu) bence de cuk diye oturmuşlar...Snow ve arya bnm favorim.... ayrıca;kraliçeyle leydi stark değişse iyi olur denmiş..düşnüdüm de,valla çok acaip olmazdı,belki daha bile iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 cercei catelyn olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 lady stark yaşlı abi, yapmayın. jaime ile beraber düşündüm de lady stark'ı, ııh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aa evet Jamie ile olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 cercei çok ağlamaklı bakıyo olmamış ya da sarışın yapmasalarmış oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Jamie ile gerçekten olmuyor. Yani bu mu? http://spicymoviedogs.com/wp-content/uploads/2011/04/poking-his-sister.jpg Yoksa bu mu? http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/ps/CerceiStark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar