Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV ekranından darbe çağrısı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yanlış anlaşılmaktan yakınıyorsun ama sen yanlış anlıyorsun. Aile olayını hakaret olsun, küfür olsun anlamında kullanmadım orda. Hayır birine küfür edeceksem ederim zaten neden ailesini karıştırayım. Çalıp çırpmaktan bahsediyorsun. Bende sana bu ülkenin başına gelmiş Özal dan bahsediyorum. Kendiside çalardı. Memuru işinide bilirdi. 1 koyup 3 almaktan bahsediyordu kendisi. Sen bu tarz liderlerden hoşlandığına göre siz 1 koyup 3 alanlardansınız herhalde diyorum. Zira biz 1 koyup 3 almadık. Hatta koymayada çalışmadık.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
fikir özgürlüğü nedir, sınırları nedir gibi konuları tartışsanıza.

onlar şunu dedi, siz bunu demiştinizlerle varmak istediğiniz bir yer olmadığını düşünüyorum.

Türkiye'de bu çok ilginç.

Devlet'e ve Devlet yapısına karşı konuşunca "demokrasi" oluyor,
ama Hükümet'e karşı konusunca "darbeci, terörist" oluyor.

Ha açık açık "darbe olsun" denilmesini savunmuyorum da, "ülkeyi babalar gibi satarım" diyenler varken darbeyi savunanlar çok da anormal durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
eagle_dnz said:
darbe yapmakla darbe yapılmasını istemek farklı seyler bu ülkede nasıl seriat gelmesini isteyenlerin bu demokratik hakkı oluyorsa darbe yapılmasını isteyenlerin de bu demokratik hakkıdır bu demokrasi anlayısı benim değil sizin kusura bakmayın

"laf olsun da bu kadar da samandan işkembeden olmasın be"

lafın cuk oturmuş buna cevaben. şeriat gelmesini istediğini söyleyen hani nerde? dakikasında hapse tıkarlar. işkembeden sallamayın.

ya sam sen mi çok safsın yoksa saf ayağına mı yatıyorsun sırf haklı çıkabilmek için anlamıyorum kimi kim hapse tıkacak sanki tıkacak daha fazla istemiyor mu bırak ya
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
eagle_dnz said:
darbe yapmakla darbe yapılmasını istemek farklı seyler bu ülkede nasıl seriat gelmesini isteyenlerin bu demokratik hakkı oluyorsa darbe yapılmasını isteyenlerin de bu demokratik hakkıdır bu demokrasi anlayısı benim değil sizin kusura bakmayın

"laf olsun da bu kadar da samandan işkembeden olmasın be"

lafın cuk oturmuş buna cevaben. şeriat gelmesini istediğini söyleyen hani nerde? dakikasında hapse tıkarlar. işkembeden sallamayın.
E Fatih Altayli'nin programi degil miydi, televizyonda ciyak ciyak bagirdi ya kadin? Her aksam saat 23'ten sonra samanyolu ve kanal7'de "dini" yorumlayanlar "hasretle" seriati bekliyorlar ve bunu dile getiriyorlar. Kimsenin kimseyi bi yere tiktigi yok.

said:

kermit said:
babam iyide tayyipe zaten en az 40 tane davaaçıldı

iiy bekleyeceğiz sonucunu o zaman. sonuçsuz kaldıysa da tayyip'e lafım olmaz yolsuzlukla ilgili. işkembeden sallayamıyorum ben, kusura bakmayın.
Aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor. Kendisi dokunulmazlik kapsami icinde. Lutfen daha sonra tekrar deneyin.

said:

Esh said:
Tamam Ecevit bu devletin irzina gecenlerden biridir malesef. bu dogru. ama kesinlikle nefret edilecek bir $ahis degildi. cunku dolandirici degildi, uc kaatci degildi. durusttu en azindan, her ne kadar yanli$ atlara oynasa da..

keşke çalıp çırpsaydı ama halkını süründürmeseydi. camı çatlak kartala bindi de ülke refaha mı erdi?
Gorus farki... Refaha erdirenlerin aldiklari borclarin cefasini ben suruyorum. Keske o zaman da ermeseydi.

said:
Sly-One said:
Abi Ecevit bugüne kadar Atatürk'ten sonra ABD nin falan çekindiği tek yöneticimizdi. Az saygıyla konuşun arkasından.

yayılan abd başkanlarının yanında el pençe divan duran ecevit?
ABD'ye ambargo koyan Ecevit...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
Esh said:
Tamam Ecevit bu devletin irzina gecenlerden biridir malesef. bu dogru. ama kesinlikle nefret edilecek bir $ahis degildi. cunku dolandirici degildi, uc kaatci degildi. durusttu en azindan, her ne kadar yanli$ atlara oynasa da..

keşke çalıp çırpsaydı ama halkını süründürmeseydi. camı çatlak kartala bindi de ülke refaha mı erdi?

1950 den beri iktidar olan zihniyet refaha erdirdiki ecevitte erdirebilsin.

üniversite okuduğunu düşündüğüm maddi durumu iyi gençlerin böyle düşünmesi ne kadar kötü.ecevittin topu topu iktidarı tayyipin iktidarından az(ki onunki gibi kesintisiz değildi) ve hep koalisyondu.sam i duyanda ecevit ülkeyi 10 15 sene tek parti hükümeti ile yönetti sanacak.gördük şakşakladığınız iktidarları gördük krizleri.şimdiki krizin içinden çıkarsında görelim şakşakcı iktidarımız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben Rizeliyim ve Rize de halk rus ordusunu silahlarla kazma küreklerle karşılamıştır. TRT 1 deki İpsiz Recep filmini izlemeni öneririm. Ama İzmir halkı yunan ordusunu ve yunan kralını büyük bir coşku içinde ve yunan bayraklarıyla karşılamıştır. Bunlar tarihi gerçeklerdir. Kimse kafasından uydurmuyo sizin gibi...

bunu yazan organizma hasan tahsin diye birinin varlıgından haberdar degil galiba,yurdum insanı gotunden sallamayı cok seviyor her yerde bi kahvehane kulturu okulda,iste,otobus,su soyledir bence yok bu boyledir yok bunu surdan duydum öyle degilmis
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
Abi Ecevit bugüne kadar Atatürk'ten sonra ABD nin falan çekindiği tek yöneticimizdi. Az saygıyla konuşun arkasından.

Tamam iyi, dürüst adamdı, kişilik olarak örnek kişiydi, Allah rahmet eylesin de, Atatürk'ten sonra amerikanın çekindiği tek yöneticimiz demek biraz hayalgücü olmuş.

Üzgünüm ama

Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
Sly-One said:

Tamam iyi, dürüst adamdı, kişilik olarak örnek kişiydi, Allah rahmet eylesin de, Atatürk'ten sonra amerikanın çekindiği tek yöneticimiz demek biraz hayalgücü olmuş.

Üzgünüm ama

Tezini bu resimle savunuyorsan baya zavallıca olmuş. Adamın duruşu kibarlığından, Bill'in de öküzlüğü. İnsan gibi insandı Ecevit. Ama siz ne anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

burada savunulan nokta adamin karakteri. Yaptiklari farkli bir alanda degerlendirilir. Kimilerine gore anti-emperyalist tutum sergiledi, sovyetlerle yakinla$ti. obur yandan kibrisa girerek yillardir cozulemeyen bir soruna imza atti. Yunanistana demokrasi getirdi felan. Inatla afyon yeti$tiricem dedi, ambargo yedi..

yani velhasil adamin siyasi tutumu tarti$maya aciktir. Ama karakteri tarti$ilamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...