Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:
@Holy

galatasaraylı bu kadar insan 2-0 öndeyken turu 2 dakkada kaybetmenin üzgünülüğünü yaşarken, alan yetkilisi "lafı gediğine koyamaz" hayır. bu ortamı kızıştırmak için yapılan bi hareket.

imam osurursa cemaat napar gibi bişiler vardı onu da hatırlatırım.

adam alan yetkilisi.
Bu futbol bölümünde yenilenin yanında üzülen de oldu, yenilen ile dalga geçen de.
Alan yöneticisinin bir insan, bir taraftar olduğunu unutuyorsunuz bazen. Açın geçen seneki konuları okuyun biz chelsea'ye elenince nasıl sevinenler olmuş, neler yazılmış.
Buranın adeti böyledir, kaldıramayan varsa bu akşamlık girmesin foruma. Kendini tutamayıp sövenler de "ay ben tahrik oldum olmaz ki" demesin ceza alınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
Hayır birşey demiyorum bu konuyuda kaydediyorum, ilerde fenerbahçe avrupada yenilince bunun beş beteri dalga geçicem, banlasınlar o zaman hadi.

fenerle avrupada yapılack espri kalmadı.hepsini yaptık :)

ben hak veriyorum onlara.fazla üzerlerine gitme
Sosyal ağlarda paylaş

Max Damage said:
Ama genelde fenerli arkadaşlar Avrupa'da maçları olduğunda, bizi destekleyin ülke puanı Türk takımı vs. şeylerden bahsediyor.Ancak iş Galatasaray'a geldiğinde birden, elenin beter olun bu akşam Hamburgluyuz moduna geçiyor.Yıllardır böyle bu.

Umrumda değildir valla öyle şeyler, desteklememeyi profesyonel futbol anlayışı sayarım hatta gayet saygı duyarım. Ama mesela kendi takımımı dilbilgisine uygun yazayım, diğer takımları küçük dandik özensiz yazayım gibi küçültücü alışkanlıklarım yoktur, öyle de fair play bi insanım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli olarak neye üzülüyorum biliyormusunuz, Türk takımlarının salak gibi yönetim hataları yüzünden avrupada başarılı olamamaları. Sen gidip 6milyon euroya Uefa kupasını satarsan böyle olur. Yazıklar olsun, burda birbirimizi yicemize gerizekalı yönetimlere yüklenmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...