Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Geldim maç yayınından, şöyle bir forumu gezinip moderatör müdahalesi varsa yapacam sonra da uzun bir yazı döşenicem üşenmezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 @holy takım 2-0 dan 3-2 kaybetmiş herkez sinirli.ortamı dahada germeye gerek varmı?madem lafını koyacak bir gün beklesin edit:çok alıntı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hayır birşey demiyorum bu konuyuda kaydediyorum, ilerde fenerbahçe avrupada yenilince bunun beş beteri dalga geçicem, banlasınlar o zaman hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 istedigim sekilde dusunebilirim, onada karısmıcaksınız heralde. fazla şişirdiler, güm diye patladi 2- 0 dan 3-2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 züğür tesellisi işte adamların tek sevinci bizim elenmemiz.Adamların sevinmesi veya üzülmesi bize bağlı o yüzden üzülüyorum hallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken said: @Holy galatasaraylı bu kadar insan 2-0 öndeyken turu 2 dakkada kaybetmenin üzgünülüğünü yaşarken, alan yetkilisi "lafı gediğine koyamaz" hayır. bu ortamı kızıştırmak için yapılan bi hareket. imam osurursa cemaat napar gibi bişiler vardı onu da hatırlatırım. adam alan yetkilisi.Bu futbol bölümünde yenilenin yanında üzülen de oldu, yenilen ile dalga geçen de. Alan yöneticisinin bir insan, bir taraftar olduğunu unutuyorsunuz bazen. Açın geçen seneki konuları okuyun biz chelsea'ye elenince nasıl sevinenler olmuş, neler yazılmış. Buranın adeti böyledir, kaldıramayan varsa bu akşamlık girmesin foruma. Kendini tutamayıp sövenler de "ay ben tahrik oldum olmaz ki" demesin ceza alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dennis said: Hayır birşey demiyorum bu konuyuda kaydediyorum, ilerde fenerbahçe avrupada yenilince bunun beş beteri dalga geçicem, banlasınlar o zaman hadi. fenerle avrupada yapılack espri kalmadı.hepsini yaptık :) ben hak veriyorum onlara.fazla üzerlerine gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Fenere amma stres yapmisiz demek ki elenince rahatlayip altlarina bosalmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 zaten bi bizi yenince bi de biz elenince seviniyolar. fenerin elenmesi doğal olan zaten. gdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sırf hoşuma gitmedi diye mesaj silip editlemiyorsam, yani tartışmalar aleyhimdeyken normal kullanıcıdan farkım yoksa, lehime olduğunda da normal kullanıcı gibi davranırım. Kusura bakmayın. İş başka dostluk başka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sipeyskeyk said: züğür tesellisi işte adamların tek sevinci bizim elenmemiz.Adamların sevinmesi veya üzülmesi bize bağlı o yüzden üzülüyorum hallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ama genelde fenerli arkadaşlar Avrupa'da maçları olduğunda, bizi destekleyin ülke puanı Türk takımı vs. şeylerden bahsediyor.Ancak iş Galatasaray'a geldiğinde birden, elenin beter olun bu akşam Hamburgluyuz moduna geçiyor.Yıllardır böyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kimi 3-2 Sevilla eler, kimisi 3-2 Hamburg'a elenir. Bu kadar da kalite farkı var ligimizin takımları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAMBURG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Max Damage said: Ama genelde fenerli arkadaşlar Avrupa'da maçları olduğunda, bizi destekleyin ülke puanı Türk takımı vs. şeylerden bahsediyor.Ancak iş Galatasaray'a geldiğinde birden, elenin beter olun bu akşam Hamburgluyuz moduna geçiyor.Yıllardır böyle bu. Umrumda değildir valla öyle şeyler, desteklememeyi profesyonel futbol anlayışı sayarım hatta gayet saygı duyarım. Ama mesela kendi takımımı dilbilgisine uygun yazayım, diğer takımları küçük dandik özensiz yazayım gibi küçültücü alışkanlıklarım yoktur, öyle de fair play bi insanım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Holy said: Kimi 3-2 Sevilla eler, kimisi 3-2 Hamburg'a elenir. Bu kadar da kalite farkı var ligimizin takımları arasında.kimiside liverpool dan 8 yer ama sevilla yı 3-2 yenen o kaliteli takımın üstünde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oyh fenerliler oyh, beni benden alıyorsunuz bazen. allah kurtarsın abi ne diyim. elenmemizle mutlu olacak kadar zavallı mısınız? hıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fazla bişi istemiyorum ya. sadece bir kere fazla değil bir kere huzurlu rahat rahat alırız diyipte bir maç kazanmak. başka hiçbirşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 zavallı fenerliler de sevinsin tabii arada, yazık onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken, işte çok erken ve çok fazla konuşup yaşadığınız hezimet yerine direk bize saldırmaya kanalize oluyorsunuz sayemizde, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Fenerli olarak neye üzülüyorum biliyormusunuz, Türk takımlarının salak gibi yönetim hataları yüzünden avrupada başarılı olamamaları. Sen gidip 6milyon euroya Uefa kupasını satarsan böyle olur. Yazıklar olsun, burda birbirimizi yicemize gerizekalı yönetimlere yüklenmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken said: oyh fenerliler oyh, beni benden alıyorsunuz bazen. allah kurtarsın abi ne diyim. elenmemizle mutlu olacak kadar zavallı mısınız? hıhım.HEPİMİZ HAMBURGUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yoo tek mesajım yoktu bu topicte 3. golü yiyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 HAMBURGER BOĞAZIMIZDA KALDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Fransuxa said: fazla bişi istemiyorum ya. sadece bir kere fazla değil bir kere huzurlu rahat rahat alırız diyipte bir maç kazanmak. başka hiçbirşey değil. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar