Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etiler'de vahşi cinayet

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Greeny said:
Slat, Netcafe uyuşturucu vb kullananlar ölsün dememiş. İyi kızdı, temiz kızdı yazık oldu demiş. Yanlış anlamışsın sen, diğerlerine birşey dediği yok. Yazık olmuş, mekanı cennet olsun...

Aynen bunu ima ettim yanlış anlama olmasın.

Teşekkürler Greeny ayrıca :)
Sosyal ağlarda paylaş

e yuh cidden, mafyacılar fazla film izlemiş diyesim var ama filmde bile yapmıyorlar polis tepelerine binmesin diye. tez zamanda bulunup deliğe tıkılırlar inşallah.

ve evet dexter'a ihale edebilsek güzel olurdu diye düşünmeden edemedim doğrusu. kısassa kısas, panişır'lık suç var, örümcek adam'lık suç var.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş kıza keşke daha düzgün biriyle çıksaymış. Kurtlar Vadisin de iskender büyüğün bir lafı var cuk diye oturuyor.
"polatta iyi taktı bizim çocuklara, şükür memlekette pisikopat çokta ikinci adam sıkıntısı çekmiyoruz"
sadece bu katili değil ailisenide tıkıcan hapishaneye. bu yapılana yetecek ceza yok ama o da ayrı mevzu
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk Fransa vatandaşıymış. 11 yıl orda yaşamış sevgilisi varmış Zaten olaydan sonra basmış gitmiş fransaya.
Her dil bilen , üni mezunu düzgün olsaydı ortalıkta cinayet kalmazdı.Herif lavuğun tekiymiş işte istediği kadar dil bilsin.

Ailede zengin zaten göndermişler fransaya hiçbirşeyde olmaz bu saatten sonra.Olan kıza ve ailesine oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi söylemedi bence :)

cocuk büyük ihtimal mantar falan aldı.zengin cocugu ztn.işin içinde uyuşturucu vardır.en son o filmi izlemiş bide.kafasında yaşayıp kafasını kesmiş.hani kendini kaybedip brini öldürürsün.ama kafa kesmek çok farklı bi olay

tartışma sebepleride büyük ihtimal seks mevzusudur
Sosyal ağlarda paylaş

kızı öldüren insan(!) çok yakın bi arkadaşımın arkadaşı çıktı. geçen gun soledi bole bole diye. inanamadım resmen. cok garip bi durum. daha once arkadaşım çocuktan bahsedioyodu bole iyi bole kral çocuktur diye. bi de hep bole şeyler bana uzak olur falan gibi dusunurken arkadaşımın arkadaşı bole bi vahşeti yaptığını ogrenince daha bi afalladım. insan olan bole bişiyi yapmaz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...