Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Greeny said: Slat, Netcafe uyuşturucu vb kullananlar ölsün dememiş. İyi kızdı, temiz kızdı yazık oldu demiş. Yanlış anlamışsın sen, diğerlerine birşey dediği yok. Yazık olmuş, mekanı cennet olsun... Aynen bunu ima ettim yanlış anlama olmasın. Teşekkürler Greeny ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 e yuh cidden, mafyacılar fazla film izlemiş diyesim var ama filmde bile yapmıyorlar polis tepelerine binmesin diye. tez zamanda bulunup deliğe tıkılırlar inşallah. ve evet dexter'a ihale edebilsek güzel olurdu diye düşünmeden edemedim doğrusu. kısassa kısas, panişır'lık suç var, örümcek adam'lık suç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kan izlerinden sonra olay iyice ilginç bi hale girmiş yalnız.. nasıl bi mantıkla bu yola girerler? anlayamıyorum.. ne dediğimi bile şaşırdım. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bulunup içeri tıkılırsa katil en büyük cezayı alır . Böyle ruh hastalarını hapiste zaten yaşatmazlar. Ordakilerin de bi code of honorı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Şüpheli erkek arkadaşı ile My Bloody Valentine 3D filmine gitmişler. Kız, arkadaşlarına filmden baya bir rahatsız oldugunda vs söz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş kıza keşke daha düzgün biriyle çıksaymış. Kurtlar Vadisin de iskender büyüğün bir lafı var cuk diye oturuyor. "polatta iyi taktı bizim çocuklara, şükür memlekette pisikopat çokta ikinci adam sıkıntısı çekmiyoruz" sadece bu katili değil ailisenide tıkıcan hapishaneye. bu yapılana yetecek ceza yok ama o da ayrı mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 çocok 6 dil biliyomuş, yani olabildiğince düzgünmüş. ama kavun değil ki kıçını koklayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Çocuk Fransa vatandaşıymış. 11 yıl orda yaşamış sevgilisi varmış Zaten olaydan sonra basmış gitmiş fransaya. Her dil bilen , üni mezunu düzgün olsaydı ortalıkta cinayet kalmazdı.Herif lavuğun tekiymiş işte istediği kadar dil bilsin. Ailede zengin zaten göndermişler fransaya hiçbirşeyde olmaz bu saatten sonra.Olan kıza ve ailesine oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yoo adamı geri yollatırız var mı lan öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 nasıl olur o geri yollatma bilmiyorum da sağlam deliller sunmazsan yollamazlar ki adamı tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ya bir sürü yöntemler var orada ifadesini bile aldırabiliriz mahkemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Kalkavanların oğluna ne oldu? Jiple kızı öldürdü.Sonra serbest bırakıldı adamda bastı gitti amerikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yollarlar büyük ihtimal, yaptığı şey aşırı aşırı yani, tutmazlar böyle adamı ülkelerinde eğer mağdur taraf biraz kamuoyu desteği sağlarsa Fransa'da - ki hiç zor değil böyle bir olayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Siyasi işler ya da dostlar araya girince yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 paspatur said: çocok 6 dil biliyomuş, yani olabildiğince düzgünmüş. ama kavun değil ki kıçını koklayasın Ne? iki taraftan da bakınca saçma haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Oha çok saçma eğer bu şekilde yırtarsa. Bi ifadesini bile mi alamıyoruz yani yuh hakikaten. Suça teşvik gibi ya olaya bak. 2. vatandaşlığın olsun, onu bunu kes yurtdışına kaç kurtul, oh ya ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kızın amcası elemanı bulur alır kellesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Kucuk kiz* kimbilir naptiysa cocuga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Abi iyi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ciddi söylemedi bence :) cocuk büyük ihtimal mantar falan aldı.zengin cocugu ztn.işin içinde uyuşturucu vardır.en son o filmi izlemiş bide.kafasında yaşayıp kafasını kesmiş.hani kendini kaybedip brini öldürürsün.ama kafa kesmek çok farklı bi olay tartışma sebepleride büyük ihtimal seks mevzusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Habere göre kızla yatmak istemiş kız bakireyim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Fakir ve okumamışlar sevdikleri kız bakire olmayınca öldürüyorlar, zengin kesim de kız bakire çıkınca öldürüyor. Tespitimi paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mantarın da cinayete sürükleyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kişiden kişiye etkisi değişir.çok farklı bi olay.kendini bıçaklayanı kendi gözlerimle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kızı öldüren insan(!) çok yakın bi arkadaşımın arkadaşı çıktı. geçen gun soledi bole bole diye. inanamadım resmen. cok garip bi durum. daha once arkadaşım çocuktan bahsedioyodu bole iyi bole kral çocuktur diye. bi de hep bole şeyler bana uzak olur falan gibi dusunurken arkadaşımın arkadaşı bole bi vahşeti yaptığını ogrenince daha bi afalladım. insan olan bole bişiyi yapmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar