balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mahsun baya kültürlü bir adam .Türk filmi takip etmiyorum gitmicem bu filmine de ayrı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 said: yani parası olan her adam mahsunun çektiği 2 filmide çeker arkadaş abi şöyle yorumlar komik oluyor ama. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mahsun kırmızıgül "dinleğ bu şarkım sana dinleğ" dedi, ben kararımı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bi ben izledim galiba film'i :) . İzleyin sonra yorumlayın birader. Kim nasıl cekicekmiş her iki filmide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben izlemeden bi yorum yapmak istiyorum SARI SARI KİMİN YARI EN GÜZELİ BEN YARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 neyin çekilmesi gerekiyordu neyi anlatıyor hiç bilmiyorum kısaca konusunu anlatabilir mi birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ciplak gozle bakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Masticore said: Bi ben izledim galiba film'i :) . İzleyin sonra yorumlayın birader. Kim nasıl cekicekmiş her iki filmide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mükemmel bir Filmdi.Sadece Beğenmedim konu Batıyı çok fazla övmesi.Ama Oyunculuk ve sinema adına herşey yapıldı .Gerçekten Beklentimin üzerinde bir filmdi.Mahsun un zamanla çok daha iyi işler yapacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 izledim. sinemasal olarak 10 üzerinden 1 veriyorum filme. sanatı salla hacı toplumsal sorumlara eğilişi derseniz 7/10 notum. altan erkekli oscarlık oynamış. mahsun'un sırf beni aralarına kabul etsinler diye yoldaki çöpçüyü bile meşhur birilerinden yapması saçmalık olmuş artık. her rol de başka filmlerin başrol oyuncuları, bayıyor bi süre sonra. ajitasyonun dibine vurma mı dersin saçma replikler mi dersin, film olarak olmamış. konu olarak olabilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 beyaz melekteki müthiş yüzeysel ajitasyona 40 dakika dayanabilmiştim, buna hiç dayanamam herhalde, bence şarkı söylemeye devam etsin kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Oskarlık film çekse de bu adam gitmem ben. Beyaz Melek'i de izlemedim. Bunu da izlemeyeceğim. Gitsin türkü söylesin. SARIII SARIIII +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 önyargı FTW gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Uğur Vardan film ve mahsun kırmızıgül hakkında şu yorumu yapmış: "Yönetmenlerimizin 'kim bilir belki bir daha film çekemeyiz' mantığıyla olsa gerek yapıtlarına her türlü sorunu doldurma refleksi var." ben seyretmeyeceğim için doğru mudur bilmiyorum da, birileri yazabilir cevabını=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ne derseniz diyin, bu adamı iyi yönetmen yaptılarya sağda solda okudukça şaşırıyorum ya. Elin kırosu gitti yönetmen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 şöle diyim filmin adı güneşi gördüm ya, filmin can alıcı sahnelerinden biri adam ölürken güneş görünüyo gözüne dogru bu yani,yönetmen yaratıcılıgı bu abi. 1-2 sahne fena diildi ama güzel 3 4 konu işlenmiş nerdeyse adam gibi birini işleyebilse güzel olabilirdi, çok yetenekli türk yönetmenleri varda sanki gördük ömer farkuları mustafa altıokları ben önyargımı bi kenara bırakıp mahsun belki yapar bişeler dedim bi holiwıd sahnesi ile başladı ama hele hele 2.yarısı tırt. norveç fiyortları gösterdiler bide patide biri penth galiba oranın resmini koymuştu, filmi izlerken patiyide andım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 AthleT said: SARIII SARIIII +1 of nerden aklıma getirdin ya kasia gogoukiewiez, google yetrsiz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 güneşi gördüm daha ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 mahsun kırmızıgulu diger dagdan inme arabeskcı popculardanmı zannedıyorsunuz siz pardon? itu konservatuar mezunu, profesyonel olarak caldıgı 2 calgı var bildigim. bu ne onyargı ya oeh be kardesim. film baya iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tellos said: şöle diyim norveç fiyortları gösterdiler bide patide biri penth galiba oranın resmini koymuştu, filmi izlerken patiyide andım :Pahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Zegna said: mahsun kırmızıgulu diger dagdan inme arabeskcı popculardanmı zannedıyorsunuz siz pardon? itu konservatuar mezunu, profesyonel olarak caldıgı 2 calgı var bildigim. bu ne onyargı ya oeh be kardesim. film baya iyi bu arada. Filmi izlemedim ama bir önceki filmini göz ucuyla da olsa izlemiş olanların böyle bir önyargıya kapılmış olması gayet normal. Film boyunca "dayak yiyen ağlayan yaşlılar, çocuklar" duygu sömürüsünden başka hiçbir şey yapmamış, dişe dokunur hiçbir şey ortaya koymayıp sadece duygu sömürüsüyle parayı götürme çabasına girişilimmiş bir filmdi. Haliyle bu filme de insanlar tepki ve önyargıyla yaklaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dagdan inen bi ibrahim tatlises. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 öndeki postları okumadan direk şunu yazmak istiyorum. türkiyenin gerçekleri diyenler olabilir, iyi anlatmış diyenler olabilir, mahsun kırmızıgül olmasına rağmen iyi yapmış diyenler olabilir fakat bu konu böyle anlatılmaz bu film böyle yapılmaz. aşırı duygu sömürüsü var ve direk +18 olmuş. recep ivedike +bilmemkaç koyan zihniyet bu filme nasıl bir yasak getirmiyor onuda anlamış değilim. ayrıca mahsun kırmızıgül yapmamış olsaydı ve başkası yapmış olsaydı nasıl yorumlarlardı bu filmi onuda bilmiyorum. oyunculuğa gelirsek on numara rollerini sergiliyorlar tüm oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar