Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşi Gördüm..


Buyse

Öne çıkan mesajlar

Mahsun kırmızıgül'ü tamamen dışarıda bırakarak fragmanına bakarak acayip bir film olacağını düşünüyorum. Son yıllarda Popüler olmasına rağmen bir karakteri olan ilk film gibi duruyor. ayrıca müziği çok hoşuma gitti. bakalım ne çıkacak. ilginç yorumlar var sinema dünyasından. Mahsun yaptı diye önyargı taşımadan izlemek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyaz Melek çok yavan gelmişdi bana, hikayeyi anlatışı yani olayları gözünüzün içine soka soka, ardından kıssadan hisse tadında diyaloglarla.

Bakalım bu nasıl olacak, ilk filmden dolayı biraz önyargılıyım mesela fragmanda gördüğüm havada uçan rus ekolü helikopterleri görünce aklım bir an Rambo 3'e kaydı :).

Küçük bir ayrıntı belki ama Türk ordusunda o tip helikopter yok ama tutupda böyle iddialı bir filme koyarsanız olmaz. Hani Türk komutanın apoletlerinden tut, kamuflaj rengine kadar herşeyi tam yap ama böyle bir ayrıntıyı atla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
evet cidden harika bi güzellik o. hangi memleket bilmiyorum ama

@law vardır abi neden olmasın. adamlar filme özel helikopter mi ithal edecekler yurtdışından. türkiyenin kullandığı helikopterlerdendir.


Şimdi konu dağılmasın malum konumuz TSK nın helikopter envanteri değil ama TSK'da Mİ-24 adındaki o rus üretimi helikopter yok ama azerbaycanın varmış galiba, belki ordan kiralanmış olabilir. 1970 lerde üretildi o helikopter ve o zaman SSCB var dolayısı ile onlarla silah alışverişimiz hiç olmadı malum nato ülkesiyiz. Bizdeki silah envanteri hep batı endeksli olmuşdur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türk filmlerinde gördüğüm en büyük eksiklik karaktere oturacak oyuncu seçimindeki hatalardı bu filmde de sarp apak var ve kendisi şu an bir komedi dizisinde oynuyor her ne kadar küçük bir ayrıntı gibi dursada önemli bence gerisi için izlemeden bir şey diyemem ama güzel duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sarp Apak bir komedyen değil, oyuncu. Dolayısı ile işi oynayacağı karakteri en iyi şekilde canlandırmak. Bu ister bir eşcinsel olur, ister bir soytarı olur, ister ağır abi olur. Eğer rolünün hakkını veriyorsa sorun yok ama eğer veremiyorsa da bunun sebebi bir komedi dizisinde oynuyor olması değil, iyi bir oyuncu olmamasıdır.

Edit: İmla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lafım zaten oyunculuğuna değil.ancak komedi dizisinde gözüken bir yüze ciddiyet katmak zordur filmi kötü etkiler.kaldı ki onu herkes o dizideki karakteri ile tanıdı yani o gözüktüğünde halkın gözünde dizideki karakter canlanacaktır.karakterin oyuncuya yapışması ile ilgili bir durum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mahsun kırmızıgül imajı itibariyle krodur ama, öyle çıkarılmış, öyle lanse edilmiş bir adam kendisi. özcan deniz in "neredesin firuze" filmindeki özcan gibi bir nevi, itü konservatuar mezunu bu adam.

boş bir film değil, ama fazla karamsar izlemem ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bugün izledim .Herşeyden önce yapılması gereken bir film'miş . Güzel film'di. Hiç sevmem mahsum'u ama yinede yapılması gereken bir film yaptığı için kutluyorum... Beyaz meleği beğenmemiştim mesela ama yinede konusu önemliydi. Bu ülkede yaşlı ve evsiz olmanın nasil birşey olduğuna değinilmemişti . Buda öyle bir film olmuş işte. Cesur bir film

Yalnız bilmiyorum özelliklemi yapmak istemediler ama bazı sahneler'de biraz daha zorlasalarmış aglatabilirdi ;) .

Birde Murat ünalmış yeni kenan imirzalıoğlu valla. Potansiyeli yüksek adamın...

Bir tek sahnesini beğenmedim onuda simdi söylemiycem siyasete girecek... Oda doğru bir olay ama ne gerek vardı buna değinmen dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mahsun iyi işler yapıo.ama yeteneği varsa daha farklı filmlerle gelsin.o zaman bu adam bilio işi derim.insanların zaafı olan konularda film yaparsan herkes izler herkes üzülür ağlar beğenir.yani parası olan her adam mahsunun çektiği 2 filmide çeker arkadaş.halk bu tarz filmleri dnya kötüsü olsa bağrına basar.

2 film yaptı iyi hoş. 3. filmide lösemili bi cocugun hikayesi olursa kufur yer :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...