Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kendi de en az bi tane vurmazsa profit falan yok malesef. mermi/ok kullanmadan kesebilirsin tabiki, melee dal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Julifton said: tab / ctrl+1 tab / ctrl+1 tab / ctrl+1 /afk /popcorntopic kurallari geregi kisatlma yapamazsiniz:D, gerci AFK nin away oldugunu ogrendim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kısaltma değil zaten o, daha doğrusu normalde kısaltma olmasına rağmen (away from keyboard) oradaki kullanımında komutun adı direkt :) Konuşma penceresine /afk yaz gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Şöyle birşey yapılabilir mesela. Pet agresifteyken pete follow ve assist verirsin. Ve her 3 saniyede bir autoshot atarsın. Sonuçta illaki senin vurman gerekiyor moblara ama bundan daha ilerisi nasıl oolur bilemedim. Autoloot addonları zaten var. Arada birde peti yanına çağırırsın. Hatta sıralama söyler olabilir hehe Bu kısım 20 saniyede bir falan tekrarlanmalı Pet follow (peti senin yanına çağırıyor) Bu kısım 5 saniyede bir tekrarlanmalı /assist Pet (petin targeti senin targetin artık) /cast autoshot (petin hedefine saldiriyorsun) 40 saniyede birde bunu yaparsan pet ölmez. /cast pet heal Arada elbette autoloot addonu çalışcak. Ha senden uzaktaki mobları nasıl lootlarsın onu bilemem :P Bundaki sorun düşük lvl instancelarda sen vuramadan pet öldürür lootlayamazsın. Yüksek LvL instancelarda ise için rahat edermi bilemem :P VE tabi ilahi soru pet agrasifte iken odanın içinde takılı kalır yeni hedef bulamaz ise sende boş boş oturursun. Bu dediğim daha çok belli bir alanda farm yapmak için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Absolut said: Şöyle birşey yapılabilir mesela. Pet agresifteyken pete follow ve assist verirsin. Ve her 3 saniyede bir autoshot atarsın. Sonuçta illaki senin vurman gerekiyor moblara ama bundan daha ilerisi nasıl oolur bilemedim. Autoloot addonları zaten var. Arada birde peti yanına çağırırsın. Hatta sıralama söyler olabilir hehe Bu kısım 20 saniyede bir falan tekrarlanmalı Pet follow (peti senin yanına çağırıyor) Bu kısım 5 saniyede bir tekrarlanmalı /assist Pet (petin targeti senin targetin artık) /cast autoshot (petin hedefine saldiriyorsun) 40 saniyede birde bunu yaparsan pet ölmez. /cast pet heal Arada elbette autoloot addonu çalışcak. Ha senden uzaktaki mobları nasıl lootlarsın onu bilemem :P Bundaki sorun düşük lvl instancelarda sen vuramadan pet öldürür lootlayamazsın. Yüksek LvL instancelarda ise için rahat edermi bilemem :P VE tabi ilahi soru pet agrasifte iken odanın içinde takılı kalır yeni hedef bulamaz ise sende boş boş oturursun. Bu dediğim daha çok belli bir alanda farm yapmak için olabilir.Cok tesekkurler sadece aklima takilan sacma sorulardan birtanesiydi bu, simdi yemege cikiyorum gelince devam ederim bu arada aksamlari uyurken hepinize dua ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bitane G15 yada herhangi macrolu klavye alıyosun sonra bi macro yazıyosun /targetnearestenemy /cast Autoshot petide def te bırak sonra klavye spamlasın bu macroyu sen git film izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bogachan said: Bitane G15 yada herhangi macrolu klavye alıyosun sonra bi macro yazıyosun /targetnearestenemy /cast Autoshot petide def te bırak sonra klavye spamlasın bu macroyu sen git film izle :)G15 bu sanirim dimi? G15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.KBD.G15/LOGITECH-G15-Gaming-Klavye-Yeni-920-000367 al burdan bak özelliklerine ve fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=102 satim sana 90 macro tuşu var keypad sola saga alınabilio fln 150 ytl alınalı 1.5 hafta oldu 1 gün kullanıldı, tarafımdan ing klavye sevmediğim kanaati oluşunca yedege alındı kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ingilizce keyboard yonetir, bence turkce keyboarddan daha kullanisli, 1 yildir ingilizce kullaniyorum ve turkce keyboard cok zor geliyor kullanmak, ancak resmi turkce yazismalar yapiyorsaniz kullanmak gerek bence turkce olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gün içinde tüm gün türkçe klavyedeyim. haliyle zor oluo evde ing işte tr vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Gunaydin herkeze bugunku sorum:); Cantakada herhangi bir item en fazla 20 ser grup yapilabiliyor. 21 olunca baska gruba geciyor bunun cozumu yok biliyorum ama bende 20 tane var 10 tanesini arkadasima varicem bunu nasil yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 shift+left click -> gelen kutucuğa miktarı gir -> enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ayırmak diyosun sanırım shift'e bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yeager said: shift+left click -> gelen kutucuğa miktarı gir -> enterTesekkurler:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yalnız, mesela 20'lik bi stackten 10 tanesine eline aldığın sırada direkt olarak arkadaşının üzerine bırakırsan yine o 20'liği arkadaşına göndermeye çalışır. O 10 taneyi de önce çantana bi atman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sen bence load ekranındaki ipuçlarını açsan çok şey öğreneceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bu 20 lik stacki çantaya 1 er 1 er çat diye atmıyo dimi? Ah ya koyarken çok uğraştırıyo ya 1 seç çantaya at, 1 seç çantaya at falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 auctioneer add on u yapabiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hadi ya? nasıl? bide auctioneer de eskiden koydugun ürünü belli bi formüle göre koyardı undercut vs, soradan sen "bu fiyat olsun" dediginde de o settingi saklardı şimdi yapmıo hep 6.75 den koyuo nasıl düzelticem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Arkadaslar cok radikal bir istegim olucak:) Level 80 yardimsever bir arkadas mumkunse DK olabilir:P ben Terokkar dayim ama istedigi servera gelebilirim dun aksam birisi yardim etti bana level 80 DK dungeon okadar hafif geldiki bana anlatamam yokmu boyle zor gorevlerimde bana kol kanat gericek bir babayigit8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 the people you have called cannot be reached at the moment. please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Longshanks said: the people you have called cannot be reached at the moment. please try again later.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tırnaklarınla kasacan. daha ilk charından boost, bot diye seriyorsan ohoo hiç oynama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Vimpir miglicez biz server arayışlarındayız.Haber ederim sana yanımıza gelirsin hallederiz problemlerini.Tek şartımız var hardcore PvP :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar