Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)


vimpir

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Aradığın birçok bilgiyi Arama yaparak bulabilirsin aslında.
Inan bulamam:),Mesela;

Ben simdi petimi agresife alip oturup tv seyretmek istiyorum sonra lootlari toplamaka istiyorum ama benim dokunmadigim yaratigi lootliyamiyorum caresi varmidir? bu tip sacma ama icimi yiyen sorulara arayarak yanit bulabilcegimi sanmiyorum:), Gangren yap güzellik kardesine burasi benim olsun hadi be haci:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Julifton said:
Aslında var bi çok bot görmüştüm server'larda. Farmer olmadığına eminim çünkü acayip bi rotası felan var loot u felan bütük ihtimal adam oyunun başında bile değil. Ama bunlara biz kısaca exploid diyoruz ve uzak duruyoruz. İnsan gibi oyununu oyna nedir =)


bot programı adı vermek yasak değilse verim

kullanan arkadaşlarım var

çok da memnunlar :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size birşey anlatıyımda gülün:), leatherworking teach ettim ama nasil leather menusu acilirda deri islenir kafayi yedim yok abicim ara tara yok meger speelbook taki ismine tiklamak yetiyormus inanin oyuna yabanciysaniz ve bilen arkadasiniz yoksa yazik size yazik bana:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
yahu botla hileyle bişiler yapcaksan, kur bi server pcye, kendinin kralı ol. zor bişi değil hem direk 80 olursun misss:D
addonların çoğu bile bence oyunun tadını kaçırıyo, haksız rekabet sağlıyor.
benden bahsediyorsan asla hile mile sormadim sadece mermi, bow harcamadan petle yaratik kesebilirmiyim onu merak ettim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...